Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه با اشاره به اظهارات رئیس جمهور درباره FATF گفت:‌اعتماد مردم به کنوانسیون‌ها و قرادادهای بین المللی از دست رفته است.به گزارش بلاغ،حجت الاسلام حسن روحانی روز دوشنبه و  در جریان نشست  با وزیر و معاونین  وزارت راه و شهرسازی، خطاب به مخالفان تصویب لوایح مرتبط با کارگروه اقدام ویژه مالی  موسوم به  FATF  گفته بود "می‌گوییم FATF باشد یا نباشد، یک نفر نمی‌گوید اگر FATF باشد یعنی 20 درصد ارزان‌تر، اگر FATF نباشد یعنی 20 درصد گران‌تر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسی که شعار می‌دهد هزینه‌اش را هم پرداخت کند، نمی‌شود در این کشور یک نفر در نهاد یا ارگانی شعار بدهد و آثار شعارش را برای مردم ترجمه نکند.  اینگونه اظهار نظرات از جانب رئیس جمهور مسبوق به سابقه است. حجت الاسلام روحانی پیش از تصویب برجام و در جریان یکی از سفرهای استانی خود، ضمن انتقاد از مخالفت‌ها با تصویب برجام در مجلس،‌ مخالفان این توافقنامه را متهم به کاسبی از  تحریم‌‌ها کرده بود. حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور گفت: متاسفانه دولت آقای روحانی عادت کرده است که برای توجیه اقدامات خود، اتهاماتی را متوجه منتقدان و رقبای سابق بکند. وی افزود: از جمله این اتهام زنی‌ها می‌توان به رقابت‌های انتخاباتی سال گذشته اشاره کرد که آقای روحانی برای تخریب رقیب، مدعی شد که اگر رقیب آنها به قدرت برسد، خیابان‌ها را دیوارکشی می‌کند  و  نرخ دلار افزایش چندهزار تومانی پیدا خواهد کرد. عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت:  اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اختلاف قیمت تمام شده کالاها در صورت عدم تصویب لوایح مرتبط با FATF در حالی که مسئولان وزارت خارجه پیش از این اعلام کردند که هیچ تضمینی وجود ندارد که با عضویت در کارگروه اقدام ویژه مالی موسوم به FATF گشایش اقتصادی خاصی برای کشور به وجود بیاید.  وی با بیان اینکه پس از برجام اعتماد مردم نسبت به کنوانسیون‌ها و قرادادهای بین المللی از دست رفته است، تاکید کرد: تجربه عضویت در کنوانسیون‌هایی چون CFT به خوبی ثابت کرده است که نه تنها این کنوانسیون‌ها تاثیر مثبتی بر اقتصاد کشور نداشته  بلکه کشورهای سلطه‌گر قادر خواهند بود از تعهدات ما ذیل این کنوانسیون‌ها در راستای اعمال فشار به ایران استفاده کنند. ترقی همچنین در واکنش به اظهارات رئیس جمهور که گفته بود "کسی می‌آید و از گوشه‌ای که نمی‌دانیم این تفکر از کجا است مردم را تحریک می‌کند که اگر این قرارداد یا کنوانسیون امضا شود و یا با این گروه مالی کار کنیم اسلام از دست می‌رود. کجا اسلام از دست می‌رود؟ کاش اسلام را می‌فهمیدید!" اظهار داشت: اکثر کسانی که در مخالفت با  لوایح مرتبط با FATF  اظهارنظر کرده‌اند اتفاقا از جمله کارشناسان  حوزه  دینی و اقتصادی هستند. وی ادامه داد:   از اظهارات آقای روحانی اینگونه برداشت می‌شود که ایشان احساس می‌کند تنها کسی است که اسلام را می‌شناسد و هیچ اسلام شناس دیگری در مجلس،  شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور ندارد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۰۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توهین دیاز به داوران زن: توانایی داوری ندارند!

به گزارش "ورزش سه"، دیاز پس از شکست تیمش در دیدار برابر براگانتینو اظهارات عجیبی را درباره پنالتی اعلام نشده به سود این تیم و حضور داور زن در تیم به کمک داور ویدیویی مطرح کرد که با واکنش اتحادیه داوران برزیل روبرو شد.

این مربی آرژانتینی پس از این بازی مدعی شده بود که:« یک زن جوان پنالتی را به شکل متفاوتی تعبیر و تفسیر می‌کند. این واقعیت که یک زن قرار است تصمیم نهایی کمک داور ویدیویی را بگیرد می شرایط را پیچیده می‌کند چون فوتبال بسیار پویاست و حرکاتی در آن وجود دارد که بسیار سریع است.»

اظهارات مطرح شده از سوی سرمربی سابق الهلال با انتقادات بسیاری روبرو شد و حالا اتحادیه داوران برزیل هم نسبت به این موضوع واکنش نشان داده است.

در بخشی از بیانیه منتشر شده از سوی آنها آمده است:« اینکه بخواهیم توانایی‌های یک فرد را بر اساس جنسیت او تعیین کنیم بسیار خودخواهانه است. زنانی که زیر سوال برده شدند نمونه‌های بسیار موفق و حرفه‌ای در داوری هستند. به طور مثال، دایانه مونیز که قرار است نماینده برزیل در مسابقات المپیک در پاریس باشد و چارلی وندی درتی که با توانایی‌های خودش به این جایگاه دست پیدا کرده است.

این زنان در طول سال‌ها در طول فوتبال ما همیشه مجبور بودند به چنین اظهارات ناراحت کننده گوش دهند. اما قرار نیست که چنین روندی ادامه داشته باشد. اظهارات مطرح شده از سوی دیاز بسیار زن ستیزانه بوده است.»

رامون دیاز پس از انتشار این بیانیه به خاطر اظهاراتی که مطرح کرده بود که به عقیده او به درستی تفسیر نشده بودند عذرخواهی کرد و مدعی شد که منظورش این بوده که یک نفر نمی‌تواند تصمیم به این مهمی را در فوتبال بگیرد.

باشگاه واسکوداگاما هم با انتشار بیانیه‌ای نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد:« این باشگاه از اظهارات مطرح شده از سوی رامون دیاز ابراز تاسف می‌کند و اطمینان می‌دهد که راهنمایی‌ها و همکاری لازم برای رسیدن به ارزش‌ها و اصول فوتبال برزیل را رعایت خواهد کرد. ما هم درست مثل سرمربی این تیم عذرخواهی می‌کنیم.»

دیگر خبرها

  • موضع اردوغان درباره حادثه اصفهان
  • سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان نگاهی رو به جلو در گسترش روابط میان دو کشور است
  • توهین دیاز به داوران زن: توانایی داوری ندارند!
  • رئیسی هفته آینده عازم پاکستان می‌شود
  • کنایه دولتمردان روحانی به فعال شدن مجدد گشت ارشاد
  • آمادگی پاکستان برای میزبانی رئیس جمهور ایران
  • رییس‌جمهور هفته آینده عازم پاکستان می‌شود
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • واکنش واعظی به ادعایِ خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف /دولت به دنبال انحراف افکار عمومی است
  • آقای احمدی نژاد! اسرائیل، کشور است؟ /ناگفته هایی درباره واکنش معنادار رئیس جمهور پیشین به حمله موشکی سپاه