Web Analytics Made Easy - Statcounter

 پول‌نیوز - فولکس واگن اعلام کرده است که می‌خواهد تولید مدل‌های کم فروش را کاهش داده و بجای آن تا سال ۲۰۲۵ میلادی تولید خودروهای الکتریکی را افزایش دهد.

به نظر می‌رسد که شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان که بزرگترین خودروساز در اروپا به شمار می‌رود و سهم قابل توجهی از بازارهای جهانی خودرو را نیز به خود اختصاص داده است، حالا تصمیم گرفته است در ساختار خط تولید و فعالیت و عملکرد خود تغییر و تحولات جدیدی را ایجاد کرده و به نوعی برنامه‌های خود را برای دستیابی به فروش و سوددهی بیشتر سازمان‌دهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین راستا فولکس واگن به تازگی اعلام کرده است که قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ میلادی تمرکز خود را بیشتر بر روی توسعه و افزایش ظرفیت خط تولید خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست بگذارد و در عوض مدل‌های کم تقاضا و کم فروش‌تر را کاهش دهد تا بدین ترتیب بازدهی خود را بالا برده و سهم بیشتری از بازارهای جهانی خودرو را از آن خود کند.

فولکس واگن با اینکه در بیانیه مطبوعاتی خود از این تصمیم اطلاع‌رسانی کرده، اما هنوز جزئیات دیگری را مبنی بر اینکه دقیقا چه مدل هایی از خط تولید این خودروساز آلمانی حذف خواهند شد، منتشر نکرده است.

رالف براندشتاتر، مدیر ارشد عملیات فولکس‌واگن در این خصوص خاطرنشان کرد: ما باید ساختار فعالیت و عملکرد شرکت خود را با سرعت و دقت بیشتری تغییر دهیم چراکه تمرکز بزرگترین شرکت‌های خودروسازی در جهان این روزها به سرعت درحال تغییر به سمت و سوی خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست همچون وسائل نقلیه برقی و الکتریکی و همچنین فناوری های خودران است و در صورتی که ما اندکی تعلل کنیم، ممکن است برای همیشه سهم خود را از بازارهای جهانی خودرو از دست داده و از رقیبان خود عقب بمانیم.

این شرکت پیشتر نیز اعلام کرده بود که قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ میلادی حدود حدود ۲۰ مدل خودروی برقی و الکتریکی به بازار عرضه کند و قصد دارد در زمینه توسعه خط تولید آنها سرمایه گذاری کلانی کند.

در حقیقت این خودروساز برای بهره‌گیری از فناوری‌های جدید و تغییر و تحولات لازم به بالغ بر ۱۲.۵ میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد که پیش‌بینی می‌شود ۱۰.۲ میلیارد دلار آن تنها برای توسعه خودروهای الکتریکی و زیرساخت‌های مربوط به آن است.

به نظر می‌رسد شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان که بیش‌ترین سهم فروش خودرو را در جهان دارد، می‌خواهد رسوایی خودروهای دیزلی موسوم به دیزل گیت (diesel Gate) خود را جبران کرده و به توسعه فناوری‌های نوینی همچون خودروهای خودران و هم‌چنین وسائل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست نظیر خودروهای برقی و الکتریکی بپردازد و بدین ترتیب چهره آلوده و تخریب نام خود را در جهان از بین ببرد.

از توجه به گسترش روزافزون خودروهای برقی که بعنوان وسائل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست شناخته می‌شوند، شرکت‌های خودروسازی بسیاری تصمیم گرفته‌اند که در چندسال اخیر به تولید و توسعه خودروهای برقی روی آورند تا بدین ترتیب نقش بسزایی در کاهش آلودگی هوا و گرمایش زمین داشته و رضایت و توجه خیل عظیمی از مشتریان خودرو را نیز به سمت و سوی خود جلب کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: خودرو پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۰۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • جزئیات فروش ۵ خودروی وارداتی
  • آغاز فروش فوری ۵ خودرو در سامانه یکپارچه + اسامی خودروها و شرایط
  • اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد
  • آغاز فروش اولین خودرو‌های برقی از عصر امروز
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از ساعت ۱۶ امروز + اسامی خودروها
  • آغاز اولین فروش خودروهای برقی از امروز