Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا یاوری کیا در گفت‌وگو با  تسنیم اظهار داشت: مادر متوفی به تعدادی از آنتی‌بیوتیک‌ها حساسیت داشته که توسط خودش ذکر شده و در پرونده پزشکی او نیز ثبت شده است.

وی تصریح کرد: این مادر باردار که برای زایمان وارد بیمارستان شده است، با موفقیت عمل سزارین بر روی او انجام می‌شود. پس از زایمان، در بخش توسط پزشک معالج دارویی برای او نوشته می‌شود که جزو همان دارویی بوده که به آن حساسیت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان بوعلی همدان گفت: پس از اینکه پرسنل ما متوجه می‌شوند که داروی تجویز شده جزو موارد حساست این بیمار است این موضوع را با پزشک معالج در میان می‌گذارند. یاوری‌کیا افزود: حتی پرستاران ما دو بار با این پزشک معالج تماس می‌گیرند و موضوع را اعلام می‌کنند اما پزشک می‌گوید که این آنتی‌بیوتیک حساسیت مهمی را در پی نخواهد داشت.

وی گفت: وقتی مقدار بسیار کمی از دارو تزریق به مادر تزریق می‌شود، بلافاصله علائمی شبیه به حساسیت دارویی در فرد ظاهر می‌شود و در کوتاه‌ترین زمان ممکن متخصص بیهوشی بر بالین بیمار آمده و با انجام عملیات احیا، بیمار احیا می‌شود.

رئیس بیمارستان بوعلی همدان ابراز کرد: پس از احیا به بخش آی سی یو منتقل شده اما متاسفانه پس از چند ساعت تلاش برای درمان، بیمار فوت می‌کند. یاوری‌کیا با بیان اینکه علائم بیمار بسیار شبیه به علائم حساسیت دارویی بوده است، تصریح کرد: اما عوامل دیگری هم ممکن است موجب مرگ بیمار شده باشد.

وی افزود: آمبولی مایع آمونیاک هم ممکن است موجب مرگ ماردار باردار شود، اما رویداد این اتفاق همزمان با تزریق داروی آنتی‌بیوتیک بسیار نادر است. رئیس بیمارستان بوعلی همدان با تاکید بر اینکه حتی اگر تزریق این دارو هم نقشی در فوت بیمار نداشته باشد، دستور مستقیم پزشک در تجویز دارویی که بیمار به آن حساسیت داشته ‌موضوعی بسیار مهمی است که باید مورد بررسی قرار ‌گیرد.

یاوری کیا گفت: پزشک معالج بیمار از نیروهای استخدامی بیمارستان نبوده و ایشان طرف قرارداد و همکار حرفه‌ای ما بوده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه مرگ مادر باردار موضوعی بسیار مهم و مورد توجه وزارت بهداشت است، ابراز کرد: امیدمان این است که خطای واضح پزشکی در کار نباشد چون بار وجدانی بزرگی را برای پزشک به همراه دارد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • حس خوب حمایت
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد