Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@20:25:03 GMT

ارتش آمریکا اسلحه های دقیق تر می سازد

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۱۱۰۵

ارتش آمریکا اسلحه های دقیق تر می سازد

به گزارش خبرگزار ی مهر به نقل از دیلی میل، ارتش آمریکا تصمیم دارد اسلحه هایی تولید کند که قدرت یک تانک زرهی را دارند و گلوله هایی که از آنها شلیک می شود، از جلیقه محافظتی بدن گذر می کنند.

درهمین راستا پیش بینی می شود اسلحه های Next Generation Squad Automatic Rifles تا ۲۰۲۲ میلادی در این کشور به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اسلحه های ۶.۸ میلی متری نه تنها قدرت بیشتری دارند بلکه حتی با دقت بیشتر و از فاصله دورتری می توانند هدف را نشانه بگیرند. همچنین در هر شرایط آب وهوایی می توان از آنها استفاده کرد.

به گفته مقامات ارتش آمریکا، این اسلحه می تواند به هرگونه جلیقه محافظتی نفوذ کند که امروز وجود دارد یا در آینده ساخته خواهد شد.

در این اسلحه سیستم هدفگیری نصب شده که شبیه هیچ یک از فناوری های تسلیحاتی فعلی نیست.

در حال حاضر سربازان آمریکایی از اسلحه های قدیمی M۱۶/M۴ استفاده می کنند که نخستین بار ۵۰ سال قبل به کار گرفته شد.

کد خبر 4484084 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا تسلیحات نظامی کارخانه اسلحه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«لی لی عامری» سازه‌های نامرعی می‌سازد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، لی لی عامری گفت: سازه‌های نامرعی عنوان چهارمین نمایشگاه انفرادی من است و در این نمایشگاه مجموعه‌ای از ۲۰۰ حجم (حشره) که در ابعاد کوچک با سرنگ و سیم مفتول خلق شده‌اند به نمایش درآمده‌اند.

وی با بیان این مطلب که در این نمایشگاه سازه‌ها نامرعی هستند، افزود: نور در این چیدمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و با نورپردازی، سایه‌های این سازه بر روی دیوار جان گرفته‌اند و کل مجموعه در قالب یک چیدمان در معرض دید مخاطبان قرار گرفته و سایه‌ها از خود سازه‌ها اهمیت بیشتری دارند، وقتی شب محو می‌شود و واقعیت وجود دارد.

عامری که پیش از این نیز برای خلق چیدمان‌هایش از لوازم پزشکی بهره گرفته بود، درباره چرایی نگاه ویژه‌اش به لوازم پزشکی گفت: سرنگ و حشرات به ویژه پشه با هم شباهت خاصی دارند، به نوعی هم نماد درد هستند و هم درمان و من، چون همواره در آثار به وجوه متناقض هر چیزی توجه می‌کنم در این مجموعه نیز از ویژگی دوگانه حشرات و سرنگ بهره گرفته‌ام.

عامری درباره فرایند شکل‌گیری چیدمان‌هایش گفت: از زمانی که به شکل حرفه‌ای نقاشی می‌کنم همواره با نقاشی و طراحی شروع می‌کنم و در نهایت آثارم به چیدمان منتهی می‌شود.

او افزود: با این که در دهه اخیر درایران چیدمان مورد توجه قرار گرفته است، اما هنوز آن گونه که باید برای این هنر بازار هنری بوجود نیامده است.
 
لی لی عامری در استیمنت این نمایشگاه نوشته است؛ «سروصدای درون به حشره می‌ماند، به پشه. حشرات به وجود یورش می‌آورند؛ اگر به حشرات درونتان نرسید و نگاهشان نکنید، مزرعه روحتان را می‌جوند و محصول ذهن‌تان را از بین می‌برند. اما سایه‌ها، سایه‌ها دنیایی مبهم، اما واقعی‌تر از واقعیت می‌سازند.
 
سایه‌ها انعطاف‌پذیرند و به‌آسانی درهم می‌شوند و تیزی‌های دنیا واقعیت را رام می‌سازند. دنیای درون هم دنیای سایه‌هاست؛ به دنیای درون که می‌نگریم، سایه‌ها تیزی‌ها را می‌پوشانند تا زخم‌های روح را نبینیم.
 
ولی چه بهتر که زخم هویدا شود... گاه بعضی از تیزی‌های جهان ماده، این جهان به‌اصطلاح واقعی، با همه تیزی‌شان به دنیای درون، به دنیای سایه‌ها رخنه می‌کنند و چنان زخمی برجای می‌گذارند که دیگر نمی‌توان رویش را پوشانید... پشه‌ها و تیزی‌ها و سایه‌ها تمثیل‌هایی هستند از این نزاع برون و درون.»
این نخستین نمایشگاه گالری والی در سال جاری است و مهم‌ترین رویکرد گالری والی هنر معاصر است و این گالری تلاش دارد با تمام توان خود با نمایش آثاری، چون چیدمان، پرفرومنس و ویدیوآرت فرصت جدیدی را برای شناسایی و کشف هنرمندانی که در این عرصه فعالیت می‌کنند را فراهم کند.

لی لی عامری متولد ۱۳۵۸ تهران و کارشناس ارشد نقاشی از دانشگاه آزاد اسلامی است. او تاکنون چهار نمایشگاه انفرادی برپا کرده و آثارش در نمایشگاه گروهی به نمایش درآمده است. او سال هاست که در حوزه آموزش نقاشی به کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کند و تاکنون شش نمایشگاه گروهی از آثار شاگردانش برپا کرده است. گالری والی در میدان ونک، خیابان خدامی، پلاک ۷۲ واقع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!
  • با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!/فیلم
  • دادگاه عالی آمریکا درباره اسلحه ارواح تصمیم می‌گیرد
  • ۱۲ نکته مهم درباره عملیات وعده صادق/ تکنولوژی هیچ‌گاه نمی‌تواند ژئوپلیتیک را رام سازد!
  • توصیف دقیق عملیات وعده صادق از زبان رهبر انقلاب
  • پوران درخشنده بعد از 8 سال فیلم می‌سازد
  • پوران درخشنده «عشق» می‌سازد
  • ساچمه‌های آلوده در جلیقه‌های انفجاری کرمان | افشای ابعاد جدید جنایت تروریستی؛ دلیل عفونت بسیار شدید و عجیب مجروحان مشخص شد
  • «لی لی عامری» سازه‌های نامرعی می‌سازد
  • ۲ کشته و ۶ زخمی بر اثر تیراندازی در ممفیس آمریکا