Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@01:54:05 GMT

بهبودیافتگان چرخه معیوب درمان اعتیاد را می شکنند

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۱۲۱۵

بهبودیافتگان چرخه معیوب درمان اعتیاد را می شکنند

تهران- ایرنا- معتادان بهبودیافته با آموزش دوره مهاجر در قالب کارگاهی سه روزه، به کمک معتادان متجاهر برای ترک اعتیاد، مراقبت پس از خروج از اعتیاد و عدم بازگشت آنان به این چرخه می روند.

به گزارش ایرنا از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، دومین روز از کارگاه سه روزه تربیت مربی دوره مهاجر امروز در هتل باباطاهر تهران در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این برنامه تلاش می شود تا با تشریح انواع مهارت‌ های زندگی اجتماعی و ارائه آگاهی و شناخت بیشتر و افزایش امکان استفاده از آنها در موقعیت‌ های مختلف زمینه و بستر سازش، تثبیت موقعیت و رفع مشکلات مقابله با چالش‌های زندگی بهبود یافتگان اعتیاد فراهم شود.
سعید امانی، مدرس این کارگاه گفت: این دوره در رابطه با تربیت مربی برای معتادان متجاهر و معتادان تحت درمان است، معتادان متجاهر با دستور قاضی به کمپ فرستاده می شوند.
وی افزود: در این کارگاه یکسری مهارت های اساسی زندگی به این افراد آموزش داده می شود. از آنجا که بهبودیافتگان به نوعی از جامعه گسست داشتند و این گسست باعث شده که زندگی برای آنان در فضای جامعه سخت شود، بسیاری از آنان به علت پذیرفته نشدن در جامعه و دوری از جامعه، دوباره به اعتیاد برمی گردند.
وی ادامه داد: مربی های منتخب این کارگاه از استان های کشور، ٤٦ ساعت آموزش می بینند. این آموزش از خودشناسی شروع می شود و به سمت موضوعات کاربردی مانند مدیریت ارتباطات و مخصوصا مدیریت و برنامه ریزی در همه مراحل زندگی می رود.
این مدرس آموزش مربیان بهبود اعتیاد خاطرنشان کرد: این دوره کمک می کند تا افراد برنامه محور تربیت شوند و هر مشکل را به مساله قابل حل تبدیل کنند.
انجام کار گروهی، تشکیل گروه های کوچک و استفاده از فعالیت های پر نشاط مانند بازی های بومی محلی از جمله محورهای این کارگاه است.
امانی ادامه داد: از برنامه پیمان برادری که مخصوص ما مسلمانان هم هست استفاده می کنیم تا انسجام این افراد برای ترک کامل اعتیاد، بیشتر شود.
مدرس کارگاه تربیت مربی دوره مهاجر درباره شرکت کنندگان این دوره گفت: این افراد مربیان بهبودیافته هستند که هر کدام پس از کسب آموزش، به استان خود برمی گردند و مطالب آموزش دیده را انتقال می دهند.
به گفته وی، قبلا افرادی که آموزش می دیدند از بهبود یافتگان نبودند که این وضعیت را درک کرده باشند؛ بلکه افراد سالمی بودند که نمی دانستند مشکلات معتاد چیست.
امانی گفت: دوره مهاجر از جمله دوره های امید با استاندارد سازمان فنی حرفه ای است و مهاجر یکی از دوره های امید و بر مبنای پیشگیری از اعتیاد است.
براساس این گزارش، بهبودیافتگان ظرفیت های بسیار خوبی برای درمان اعتیاد در استان های خود هستند که باید حفظ و هدایت شوند. استان ها با کمک این افراد می توانند شاهد فعالیت های موثر برای درمان معتادان باشند چرخه معیوب درمان اعتیاد را بشکنند.
اجتمام *٧٣٢٩ * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي اعتياد درمان معتاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۱۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم اسماعیلی عصر چهارشنبه در دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی گیلان با اشاره به اجرای طرح مشترک بین نجات غریق و غواصی استان گیلان و معاونت تربیت بدنی سلامت آموزش و پرورش اظهار کرد: طرح کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی با هدف کاهش آمار غریق به عنوان استان ساحلی اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این طرح مناطق ۳۴ گانه آموزش و پرورش با هیئت نجات غرق و غواصی استان گیلان همکاری می‌کنند، گفت: مسؤولان انجمن شنا و سرگروه‌های آموزشی در کارگاه پیشگیری از غرق شدگی حاضر می‌شوند و پس از آن برای آموزش در مدارس متوسطه اول و دوم حضور پیدا خواهند کرد.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان گیلان با بیان اینکه در این کارگاه اساتید و مدرسین نجات غریق تولید محتوای آموزشی در راستای کاهش غریق در استان ساحلی گیلان ارائه می‌کنند، افزود: افراد آموزش دیده به عنوان سفیران و مدرسین در مدارس سطح استان اول و دوم حضور پیدا کرده و به دانش آموزان آموزش می‌دهند.

اسماعیلی هدف از طرح مذکور را کاهش غرق شدگی در میان بومیان گیلانی عنوان کرد و گفت: بسیاری از بومیان به ویژه نوجوانان و جوانان اطلاعات زیادی از پیشگیری از غرق شدگی ندارند بنابراین این آموزش در راستای آموزش پیشگیری صورت می‌گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه بخشی از غریق‌ها از بومیان استان هستند نیاز به آموزش برای جلوگیری از مغروقین ضروری است، بنابراین دانش آموزان بعد از آموزش به عنوان همیاران و سفیران نجات غریق در بین خانواده و جامعه لحاظ می‌شوند.

کد خبر 6088126

دیگر خبرها

  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • بهترین دوره آموزش ایچیموکو در نکوموکو
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد
  • فعالیت ۳۳ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در گلستان