Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@08:22:56 GMT

لزوم ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۱۲۸۶

لزوم ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم

شهرام جباری زادگان، مدیر اجرایی یازدهمین نمایشگاه محصولات غذایی ارگانیک به تشریح جزییات برگزاری این نمایشگاه پرداخت.

اخبار اجتماعی ایران/ شهرام جباری زادگان در جمع خبرنگاران و درحاشیه یازدهمین نمایشگاه محصولات غذایی ارگانیک اظهار کرد: نمایشگاه محصولات غذایی ارگانیک در سه سالن و با ۱۱۰ غرفه در محل نمایشگاه‌های شهرداری تهران واقع در بوستان گفت‌وگو آغاز به کار کرد و هدف آن هم ترویج فرهنگ استفاد از محصولات غذایی سالم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اعتقاد داریم که شهر و شهروندانی سالم هستند که در برنامه غذایی‌شان،  غذاهای سالم داشته باشند و محصولات طبیعی و ارگانیک و سالم این ویژگی‌ها را دارند.

مدیر اجرایی یازدهمین نمایشگاه محصولات غذایی ارگانیک اضافه کرد: در این نمایشگاه محصولات صد در صد ارگانیک وجود دارند که از مراجع معتبر گواهی نامه‌های معتبر دارند. به عبارت دیگر وزارت جهادکشاورزی، وزارت بهداشت، وزارت صنعت و موسسه استاندارد ایران به تناوب به آنها گواهی داده‌اند و هیات ممیزی صلاحیت آنها را تایید کرده‌اند. همچنین محصولات طبیعی نیز در این نمایشگاه عرضه می‌شود یعنی محصولاتی که سلامت آنها تضمین شده ولی هنوز گواهی ارگانیک را کسب نکرده‌اند.

جباری‌زادگان اظهار کرد: زمان برگزاری این نمایشگاه ۹ روز است و پیش بینی می‌کنیم و امیدوار هستیم شهروندان از اقصی نقاط تهران نسبت به بازدید از این نمایشگاه اقدام کنند. همچنین سعی کردیم با تعبیه بیش از ۱۰۰۰ متر مربع فضای تبلیغی در سطح شهر، این نمایشگاه را ترویج کنیم.

وی با بیان اینکه هدف این نمایشگاه انتفاعی نیست، گفت: سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار صرفا برای ترویج و توسعه فرهنگ استفاد از غذای سالم مبادرت به برگزاری این نمایشگاه کرده است. از طرفی در ۲۴۱ نقطه شهر تهران میدان و بازار داریم که از این تعداد ۳۰میدان و بازار مجهز به غرفه‌های ارگانیک هستند و به نظر می‌رسد بعد از سال‌ها برگزاری نمایشگاه کم کم فرهنگ استفاده از محصولات ارگانیک جا می‌افتد.

مدیر اجرایی نمایشگاه تصریح کرد: طبیعتا قیمت این محصولات از قیمت محصولات معمولی بالاتر است، اما هرچه استفاده از این محصولات بالاتر رود تولید کننده بیشتر ترغیب و تشویق  به تولید می‌شود و این امیدواری وجود دارد که با مصرف بیشتر تولید هم بیشتر شود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و گفت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابراز کرد: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما سازمان محکم جلوی این ساخت و سازها ایستاد و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به ۵ طبقه کاهش یافت.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلف هستند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

کد خبر 6086875

دیگر خبرها

  • گردهمایی مددکاران ترویجی شهرستانهای ارومیه، نقده و اشنویه
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • غذای شرکتی، عاملی برای افزایش تعلق خاطر کارکنان به سازمان
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم