Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز سروری عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی به انتقاد از سخنان روحانی در نشست مدیران وزارت راه و شهرسازی پرداخت و گفت: اینکه رئیس جمهور در تریبون یک طرفه منتقدان را متهم به بی سوادی و عدم اطلاع از اسلام می‌کند درست نیست، بخصوص آنکه یکی از علما نیز اعلام کرد ممکن است با FATF به آرمان های اسلام لطمه وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: آیا فقط آقای رئیس جمهور از اسلام مطلع و دیگران نامطلع هستند!؟، این نوع ادبیات با جایگاه ریاست جمهوری انطباق ندارد.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی افزود: فردی که در جایگاه ریاست جمهوری قرار می گیرد باید انتقاد پذیر و سعه صدر داشته باشد چرا که بعد از رهبر انقلاب دومین مقام کشور شناخته می شود پس باید با استدال اقناع پذیری را در کشور ایجاد کند، با اتهام زنی اقناع بوجود نمی آید.

سروری گفت: متاسفانه این رویه‌ای برای رئیس جمهور شده که هراز چندگاهی دست مرحمتی بر سر منتقدان خود با الفاظ غیرقابل قبول می‌کشد.

وی با بیان اینکه باید فضایی فراهم شود تا هم منتقدان و هم طرفداران دولت دلایل و دیدگاه‌های خود را صریح بیان کنند، اظهارداشت: اما متاسفانه این اتفاق نمی افتد و همیشه منتقدان با فشار مواجه می شوند، بنده خودم تقریباهر چند روز یکبار باید به دادسرای رسانه بروم و به شکایت های رئیس جمهور پاسخ دهم.

عضو سابق شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: رئیس جمهوری که روزی می گفت با «برجام» همه مشکلات حل می شود و امروزهیچ کدام از آنها حل نشده با FATF و CFTموضوع را مدیریت می کند.در آن موقع هم تمام منتقدان برجام زیر تهمت ها و القاب مختلف رئیس جمهور قرار گرفته بودند و از مرحمت او بهره مند شدند، اکنون نیز در FATF همین فضا بوجود آمده است.

سروری با بیان اینکه دولت نباید با موضوع FATF فضای جامعه را دو قطبی کند، گفت: در فضای دو قطبی هدف آنها این است که بگویند اگر مشکل داریم بخاطر مخالفان FATF است، آنها نگذاشتند کارها به درستی انجام شود.

وی اضافه کرد: وقتی مردم، رئیس جمهوری را انتخاب می کنند با این انتخاب، قدرت و سرمایه های کشور را به او واگذار می کنند؛ کشور قبرستان نیست که منتقد نداشته باشد بالاخره هر دولت در هر کشوری منتقد و طرفدار دارد.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان خطاب به دولتمردان، گفت: مردم شما را روی کار آوده اند، از این رو وظایفی برعهده دارید. مردم که قدرت و پول کشور را به منتقدان نداده اند، این شما هستید که در مسئولیت قرار دارید.

سروی تاکید کرد: مردم از بصیرت برخوردار هستند بنابراین باید نظرات در فضای باز و سالم مطرح شود، اگر درست بود آقایان اجرا کنند و اگر درست نبود اجرا نکنند.

وی گفت: دولت معتقد است هیچ منتقدی نقد نکند و فضای قبرستان در کشور حاکم شود و منتقدین اموات و دولت احیاء شود.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: منتقد رئیس جمهور اف ای تی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۱۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) ترس و وحشت مانع از کارزار انتخاباتی در مانیپور

فرارو- خیابان‌های مانیپور، ایالت کوچک و خشونت‌آمیز در شرق دور هند علی‌رغم اینکه پرجمعیت‌ترین کشور جهان به سمت انتخابات عمومی می‌رود، ساکت است.

به گزارش فرارو، ۳.۶ میلیون ساکن مانیپور از اولین کسانی خواهند بود که در انتخابات هفت مرحله‌ای روز جمعه (۱۹ آوریل) رای می‌دهند، اما مبارزات انتخاباتی به دلیل ترس از خشونت پشت در‌های بسته برگزار می‌شود.

درگیری در این ایالت ابتدا بر سر تمدید بالقوه حقوق اقلیت «کوکی‌ها» که ۱۶ درصد از جمعیت ایالت را تشکیل می‌دهند، رخ داد که باعث ناراحتی اکثریت «میتی‌ها» شد که ۵۳ درصد را تشکیل می‌دهند.

ساکنانی مانند فرانسیس کیشام از دولت نارندرا مودی به دلیل شکست در پایان دادن به آنچه که منتقدان ترکیبی از هرج و مرج و جنگ داخلی می‌نامند ناامید هستند.

او به همراه همسر و دو فرزندش در یک اردوگاه پناهندگان زندگی می‌کند که به دلیل درگیری که در آن حداقل ۲۲۰ نفر از ماه می‌ کشته شدند، آواره شده‌اند.

کیشام گفت: (نارندرا مودی، نخست وزیر هند) در حال حاضر چه می‌کند؟ آیا مانیپور بخشی از هند نیست؟ آیا ما شهروند هند نیستیم یا چه؟

جنگ بین میتی‌ها و کوکی‌ها، منطقه را به دو منطقه تحت محاصره تقسیم کرده است.

دولت مودی ناآرامی‌ها را ناشی از هجوم پناهجویان از کشور همسایه میانمار می‌داند.

در حالی که نظرسنجی‌ها حاکی از پیروزی مودی است، منتقدان می‌گویند مانیپور، که توسط حزب BJP مودی اداره می‌شود، یک شکست امنیتی و تصویری نادر برای او است.

دیگر خبرها

  • آغاز مسابقات کشتی قهرمانی نونهالان خراسان جنوبی، انتخابیه کشوری در قاینات
  • درخواست روحانی شاخص قم از وزارت اقتصاد درخصوص مالیات ها
  • (تصاویر) ترس و وحشت مانع از کارزار انتخاباتی در مانیپور
  • واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • واکنش واعظی به ادعایِ خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف /دولت به دنبال انحراف افکار عمومی است
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • آقای احمدی نژاد! اسرائیل، کشور است؟ /ناگفته هایی درباره واکنش معنادار رئیس جمهور پیشین به حمله موشکی سپاه
  • احمدی نژاد از اسراییل به عنوان «کشور» یاد کرد
  • اسلامی: اگر آژانس به تعهدات برجامی خود عمل کند ما هم متعهدیم