Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد- مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران: سومین خط تولید گروه ملی تا پایان هفته جاری وارد مدار می شود
به گزارش امتداد به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران به نقل از ایرنا،کسری غفوری با تاکید بر اینکه هم اکنون تنها یک ماه از حقوق کارگران گروه ملی عقب افتاده افزود: تاکنون مبلغی بالغ بر ۲۱۰ میلیارد ریال بابت ۲ ماه از حقوق معوق کارگران پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود مواد اولیه به شرکت

وی با تایید خبر ورود مواد اولیه به میزان ۹ هزار تن به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال به شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران، بیان کرد: درقراردادی که با شرکت فولاد خوزستان منعقد شده این میزان مواد اولیه از سه شنبه هفته جاری به این واحد صنعتی تحویل شد.
مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران ادامه داد: در هفته جاری خط تولید میلگرد گروه ملی وارد مدار می شود و از بین خطوط پنچ گانه، سه خط فعالیت خواهند داشت.
غفوری افزود: به منظور تداوم تولید و فعالیت خطوط، از محل فروش محصولات به خرید مواد اولیه از شرکت فولاد خوزستان ادامه خواهیم داد.
وی مبلغ مورد نیاز برای راه اندازی دوباره دیگر خطوط کارخانه را منوط به تامین هفت هزار میلیارد ریال نقدینگی دانست و یادآور شد: با توجه به توانایی که گروه ملی در زمینه تولید محصولات فولادی دارد در آینده دیگر فازهای کارخانه وارد مدار خواهند شد و از این بابت کارگران می توانند اطمینان خاطر داشته باشند.
مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه گفته می شود مافیا اجازه نمی دهد که گروه ملی به تولید بپردازد، گفت: طبیعی است که در هر فعالیت اقتصادی و تجازی رقبایی وجود داشته باشند اما به طور قطع چیزی به اسم مافیا و یا دیگر رقبا این توان را ندارند که در مقابل گروه ملی قد علم کنند و یا مانع تولید شوند.
غفوری ادامه داد: این گروه فولادی مجموعه ای از تمام محصولات فولادی است و با توجه به کیفیتی که در تولیدات این کارخانه وجود دارد به زودی این موضوع را به همه ثابت خواهیم کرد.
وی در خصوص راهکار عملی برای پایان دادن به تجمعات کارگران، بیان کرد: گروه ملی صنعتی فولاد ایران خانه این کارگران است و از آنها می خواهیم هرچه زودتر به خانه خود بازگردند تا در کنار هم به تولید و رفع مشکلات بپردازیم.
وی با اشاره به حمایت های همه جانبه مسئولان استانی و کشوری در جهت رفع مشکلات کارخانه، افزود: خواست این کارگران برای دریافت حقوقشان مطالبه بحق و منطقی است ولی با پرداخت هایی که صورت گرفته انتظار داریم که آنها به کارخانه بازگردند.
غفوری افزود: کارگران نگران آینده شغلی خود هستند و بر همین اساس باید به آنها بگویم که با بازگشت آنها به محل کار می توانیم مشکلات را رفع کنیم و مطمئن باشند که اجازه نخواهیم داد که بر معیشت آنها تاثیر بگذارد.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیری صورت گرفته موفق شدیم معوقات حقوقی کارگران را از هشت ماه و چهار ماه به یک ماه برسانیم که این امر ناشی از عزم موجود برای فعالیت جدی گروه ملی برای ادامه کار است.

ازسر گیری صادرات محصولات فولادی گروه ملی

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران همچنین از رفع مشکل کارت بازرگانی این شرکت خبر داد و گفت: با تلاش و پیگیری که با همکاری استانداری، بانک ملی ایران، امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی، اتاق بازرگانی اهواز و اداره کل صنعت ، معدن و تجارت خوزستان صورت گرفت، کارت بازرگانی شرکت مجدد صادر خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری نشست امروز برای صدور کارت بازرگانی در استانداری افزود: برای صدور این کارت نیاز به مجوز اداره مالیات و تامین اجتماعی بود که امروز موفق به اخذ مجوز مالیاتی شدیم و در چند روز آینده نیز اداره کل تامین اجتماعی مجوز خود را در این خصوص صادر می کند.
غفوری یادآور شد: پس از دریافت این مجوز، اتاق بازرگانی اهواز قول داده که در مدت ۴۸ ساعت کارت بازرگانی گروه ملی را صادر و سپس می توانیم فرآیند صادرات محصولات خود به خارج از کشور را آغاز کنیم.
مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران ادامه داد: یکی از بازارهای هدف ما کشور عراق است و با توجه با اینکه بازار صادراتی باعث می شود ارزش افزوده محصول سه برابر شود و به عنوان مثال محصولی که امروز در بازار کیلویی ۳۵ هزار ریال فروخته می شود با صادرات کیلویی ۱۱۰ هزار ریال ارزش پیدا می کند.

پایان خوش ماجرای فولاد اکسین

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران که پیش از این از بازگشت سهام این شرکت پس از فروش آن توسط سازمان خصوصی سازی خبر داده بود، گفت:در برخی اخبار از واگذاری این سهام به فولاد مبارکه اصفهان اشاره شده بود که به هیچ وجه صحت ندارد.

true برچسب ها : امیر منصور آریا , بانک ملی ایران , تولید , خصوصی سازی , شرکت ملی فولاد ایران , صادرات , مافیا true

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: امیر منصور آریا بانک ملی ایران تولید خصوصی سازی شرکت ملی فولاد ایران صادرات مافیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۱۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟

نحوه مدیریت درآمدهای حاصل از صادرات نفت یکی از چالش‌های جدی بوده که در مقاطعی گریبانگیر اقتصاد ایران شده است. این درحالی است که برخی کشورها مانند نروژ به رغم وجود موهبت نفت، تجارب موفقیت‌آمیزی از مدیریت درآمدهای نفتی داشته‌اند که بررسی آن می‌تواند مفید باشد.

به گزارش اکوایران، بیماری هلندی یکی از عوارض درآمدهای نفتی است که به صورت افزایش درآمدهای نفت صادراتی برخی از کشورها، بیکاری و تورم تشدید می‌شود و ساختار تولید داخلی با آسیب مواجه می‌شود.

در گزارش‌های پیشین با توجه به گزارش مرکز پژوهش‌ها به بررسی کانال‌های تسری بیماری هلندی به سیاست‌های پولی و ارزی در ایران پرداخته شد و به شکل اجمالی نحوه مقابله عربستان با این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که سیستم درحال اجرا در عربستان، قابلیت اجرا شدن در ایران را به دلایلی همچون تورم بالا و شرایط تحریم ندارد.

نروژ کشور دیگریست که با موهبت منابع نفتی همراه بوده و با مدیریت مناسب ساختار و درآمدهای نفتی در مقابل نفرین منابع ایستادگی کرده است. بنظر می‌رسد نروژ پیشرفته‌ترین مدل برای استفاده بهینه از درآمدهای نفتی را اجرا کرده و به همین دلیل تجربه این کشور به شکل خلاصه مورد بررسی این گزارش است.

درآمدهای نفتی در نروژ چگونه به دست دولت می‌رسد؟

دولت نروژ بخش زیادی از درآمد نفتی خود را از طریق بخش خصوصی و با عنوان مالیات نفتی دریافت می‌کند. حدود ۷۸ درصد درآمدهای نفتی شرکت‌های خصوصی این کشور به دولت به شکل پول داخلی پرداخت می‌شود، به عبارت دیگر شرکت‌های خصوصی خود مسئول تبدیل ارز به پول داخلی هستند. این موضوع باعث شده تا بانک مرکزی دیگر به عنوان بازیگر اصلی بازار ارز عمل نکند و عملکرد بازار دچار اختلال نشود.

این درحالیست که بخشی از درآمدهای نفتی دولت به شکل مستقیم از فروش نفت توسط دولت به دست می‌آید. درآمدهای ارزی دولت از این ناحیه به صورت روزانه به حساب‌های واسطه در بانک مرکزی نروژ واریز می‌شود. درآمدهای فوق‌الذکر پس از این مقطع، در اختیار صندوق بازنشستگی دولت GPFG که وظیفه سرمایه‌گذاری در کشورهای دیگر را دارد، قرار میگیرد.

قاعده مالی دولت نروژ برای کسری بودجه غیرنفتی

دولت نروژ هرسال بخشی از کل بودجه را به عنوان کسری بودجه غیرنفتی در نظر می‌گیرد و به عبارتی حجم کسری بوده تابع یک قاعده مالی به شکل زیر است: به طور متوسط در طول زمان کسری غیرنفتی بودجه دولت مرکزی نباید از نرخ بهره حقیقی سرمایه موجود در سازمان GPFG (به شکل متوسط ۴ درصد) که وظیفه سرمایه‌گذاری در خارج از کشور را به عهده دارد، بیشتر شود.

در حالت عادی کسری بودجه غیرنفتی دولت از درآمد نفتی غیرمستقیم که به کرون دریافت می‌شود، تامین می‌شود. هرساله سایر درآمدهای کرونی به حساب سازمان GPFG منتقل می‌شود.

به همین ترتیب مازاد ارز و کرون‌های حاصل از مالیات نفتی که به صندوق سرمایه‌گذاری خارجی دولت منتقل می‌شود، تاثیری بر حجم پایه پولی نروژ ندارد. همچنین تبدیل کرون‌های مازاد به ارز خارجی منجر به افزایش حقیقی نرخ ارز و افزایش قدرت رقابت تولیدات داخلی می‌شود.

استقلال بانک مرکزی نروژ در سیاست ارزی و پولی

با ذخیره منابع ارزی در سازمان GPFG و عملیات بانک مرکزی نروژ و فرآیند بودجه ریزی دولت، هم امکان سیاست‌گذاری پولی مستقل بر اساس هدفگذاری تورم وجود دارد و هیچ الزامی برای تبدیل درآمدهای نفتی به کرون وجود ندارد. در واقع بخشی از درآمدهای ارزی مطابق قاعده مالی مصرف شده و باقیمانده آن نیز از ترازنامه بانک مرکزی خارج می‌گردد.

همچنین با وجود اینکه کسری بودجه دولت سیاست‌های ارزی دولت را دچار محدودیت می‌کند اما با وجود قاعده مالی مشخص و پیشبینی‌پذیر بودن سیاست‌ها، امکان مدیریت بازار ارز برای بانک مرکزی نروژ فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • آخرین مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم