Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-04-25@17:09:55 GMT

حاج خسرو باقری کیست؟ لهراسب باقری کیست +عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۱۶۵۱

حاج خسرو باقری کیست؟ لهراسب باقری کیست +عکس

لهراسب باقری سرمایه گذار پتروشیمی بویراحمد گفت: احداث کارخانه پتروشیمی دنا بویراحمد بزرگترین طرح زنجیره‌ای پتروشیمی در کشور است و  به لحاظ حجم سرمایه گذاری و تولید با هیچکدام از پتروشیمی‌های موجود در کشور قابل مقایسه نیست.

وی با اشاره به اینکه حجم سرمایه گذاری پتروشیمی دهدشت ۴۶۷ هزار میلیون یورو است و باید خوراکان از بیدبلند تامین شود، گفت: خوراک پتروشیمی گچساران نیز باید از گچساران تامین شود و این دو پتروشیمی تک محصولی هستند درحالی که پتروشیمی دنا بویراحمد چند محصولی و ۵ پتروشیمی در یک نقطه مستقر خواهدشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری عنوان کرد: خوراک پتروشیمی بویراحمد به جایی وابسته نیست و کمتر از یک و نیم کیلومتر از خط اصلی لوله گاز که به شمال کشور و صادراتی است خوراک برداشت می‌شود و شامل شش درصد است.

سرمایه گذار کارخانه پتروشیمی دنا بویراحمد ابراز داشت: در فاز نخست این کارخانه که  تولید متانول بوده ۱۳۰۰ نفر اشتغالزایی دارد و در فازهای بعدی نیز ۵۰۰۰ هزار نفر ایجاد اشتغال خواهد داشت.

وی افزود: برخی رسانه‌ها نیز عنوان کرده‌اند سرمایه گذار طرح ۸۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از دولت دریافت می‌کند در حالی که قرار نیست یک ریال از منابع دولتی برای احداث این کارخانه تسهیلات دریافت شود و تاکنون نیز ریالی در این زمینه دریافت نکرده و نخواهیم کرد.

باقری گفت: کارخانه پتروشیمی دنا بویراحمد با  سرمایه گذاری یک شرکت ایتالیایی راه اندازی می‌شود و تفاهم نامه ان نیز با وزیر اقتصاد امضا شده است و این طرح نیز در بازه ۵ ساله و تا سال ۱۴۰۱ تکمیل و به بهره برداری می‌رسد.

وی گفت: تمام ماشین الات کارخانه پتروشیمی بویراحمد نیز از المان و ایتالیا خریداری می‌شود.

***

لهراسب باقری ، رئیس اتاق تعاون کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: تعاونی‌های بزرگی از جمله دنا صنعت با سرمایه‌گذاری قریب به ۳۶۷ میلیارد تومان و اشتغالزایی بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر در حال حاضر در کهگیلویه وبویراحمد مشغول به فعالیت است.

لهراسب باقری با اشاره به اینکه بسیاری از محصولات مجتمع دنا صنعت جزو اولین‌ها در ایران است، عنوان کرد: در محصولاتی همچون کامپوزیت ما پس از آمریکا و آلمان تنها تولیدکننده هستیم و مفتخریم که با صادرات گسترده‌ای که به کشورهای خارجی داریم زمینه ارز آوری برای کشور را فراهم ساختیم.

مدیرعامل مجتمع تولیدی دنا صنعت یاسوج خاطرنشان کرد: مجتمع دنا صنعت بزرگترین واحد اشتغالزایی و سرمایه گذاری استان است و این واحد صنعتی در سال ۸۶ با سرمایه ثبتی ۴۰ میلیارد تومان و سرمایه گذاری “خسرو باقری” و مشارکت بانک ملی کلنگ زنی شد و در سال ۸۸ به بهره برداری رسید.

لهراسب باقری تصریح کرد: این واحد صنعتی چهار خط تولید دارد و انواع لوله و اتصالات تک جداره، دو جداره، کامپوزیت، انواع منهول و فلنج  تولید می کند.

***

کارخانه آرد باقری مشهورترین کارخانه آرد در استان کهگیلویه و بویراحمد است که با مدیریت خسرو باقری و پسران در شهر یاسوج راه‌اندازی شده و جوابگوی بازار یاسوج و دنا در زمینه آرد خبازی و قنادی است.

این کارخانه در زمینی به وسعت یک هکتار بنا نهاده شده است.

بهرام باقری از ثبت جهانی تولید نان حجیم بلوط در این فاز خبر داد و گفت: با این محصول ظرفیت صادرات استان بسیار بالا می‌رود.

***

شهرام باقری مدیر مجتمع نان کوبو دنا در مراسم افتتاح بزرگترین واحد نان تولیدی جنوب کشور اظهار کرد: این واحد تولیدی با تولید ۱۵۰ نوع نان بزرگترین واحد تولید نان در جنوب کشور است که به صورت روزانه شش هزار قطعه نان تولید می‌کند.

کار شروع و اتمام پروژه مجتمع نان کوبو دنا ۱۰ ماه به طول انجامید و ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای افتتاح این واحد تولیدی هزینه شده که در حال حاضر اشتغالزایی ۱۵۰ نفر در این واحد تولیدی فراهم شده است.

مدیرعامل بزرگترین مجتمع نان صنعتی جنوب کشور گفت: کلنگ کارخانه آرد یاسوج در سال ۷۵ به دست مهندس نعمت زاده وزیر وقت و کنونی صنعت بر زمین زده‌شد و در سه فاز فعالیت خود را آغاز کرد: در فاز اول کارخانه آرد در سال ۷۹ با ظرفیت ۳۰۰ تن در شبانه روز و با اشتغالزایی برای ۱۵۰ نفر مستقیم و ۳۰۰ نفر بهرام باقری۱غیرمستقیم شروع به‌کارکرد. فاز دوم بسته‌بندی انواع آرد سفید و سبوس‌دار با ۲۵ نفر اشتغالزایی را پوشش داد و اینک با حضور پرمهر شما عزیزان فاز سوم جهت تولید ۱۵۰ نوع نان صنعتی، ظرفیت اشتغالزایی ۱۵۰ نفر مستقیم و ۲۴۰ نفر غیرمستقیم و با سرمایه‌ی ۴۵ میلیارد ریال افتتاح و چرخ تولید آن به حرکت در می‌آید.

***

یکی از کارخانجات که بعنوان پیر صنعت کهگیلویه و بویراحمد از آن یاد می شود، کارخانه قند یاسوج است.

این کارخانه به دلیل مشکلاتی که داشت در دی ماه ۱۳۹۵ به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار شد.

مالک این کارخانه، لهراسب باقری در جلسه تیرماه ۱۳۹۵ خود با استاندار وقت استان بیان داشته است: کارخانه در تاریخ اول شهریور امسال به وی واگذار می‌شود و به دنبال رونق تولید و اشتغال در استان هستیم و راه خود را با جدیت و قوت ادامه خواهیم داد.

سهام کارخانه قند یاسوج پس از طی کلیه مراحل و تشریفات قانونی و مقررات موضوعه توسط مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بانک تجارت ایران (دو مقام صاحب امضا در این بانک ) به مالک جدید واگذار شده است به طوریکه وفق قوانین مربوطه، نقل و انتقال سهام شرکت، از سوی بانک تجارت و شرکتهای وابسته به آن به عنوان انتقال دهنده به لهراسب باقری به عنوان انتقال گیرنده در دفتر ثبت سهام شرکت و نیز ظهر نویسی اوراق سهام فروشندگان (بانک) جمعا به میزان ۸ هزار و ۳۲۴ سهم از کل ۱۰ هزار سهم شرکت با امضا مجاز صاحبان سهام صورت گرفته و رسما طی مراسمی در دفتر مدیرعامل بانک تجارت کشور دفتر ثبت سهام و همچنین اوراق سهام به خریدار (لهراسب باقری) تحویل گردیده است که این نشان میدهد، برنده مزایده به تعهدات خود عمل کرده و بانک تجارت به عنوان طرف دیگر این مزایده در حال عمل به تعهدات خود در واگذاری این کارخانه به برنده مزایده است.

***

حاج خسرو باقری کارآفرین کلاه نمدی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت خود را در سال ۶۳ با بهره برداری از یک کارخانه سنگ شکن در بویراحمد آغاز نمود .

وی پس از آن کلنگ کارخانه آرد یاسوج را در سال ۷۵ با همراهی مهندس نعمت زاده وزیر وقت صنعت بر زمین زد .

چند سال بعد با افتتاح مجتمع تولیدی بین المللی دنا صنعت با تولید لوله های پلی اتیلن و کامپوزیت زمینه اشتغالزایی جوانان بسیاری از منطقه محروم کهگیلویه و بویراحمد را فراهم ساخت .

مجتمع تولیدی بین المللی دنا صنعت با سرمایه گذاری ارزی بیش از ۵۵ میلیون یورو و ۵۰۰ میلیارد ریال با مشارکت ارزشمند و درخشان بانک ملی ایران با استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی روز دنیا و با ظرفیت سالانه ۸۵ هزار تن توسط  پدر صنعت استان کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد .

تولیدات این کارخانه عظیم صنعتی در بخش های آب و فاضلاب، نفت و گاز و پتروشیمی، کشاورزی و نیروگاهی و دریایی و … مصرف و کاربرد دارد.

این مجتمع عظیم تولیدی بعنوان اولین تولید کننده در ایران و سومین تولید کننده لوله های کامپوزیتی نگین درخشان صنعت استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود .

محصولات متنوع دنا صنعت از قطر ۱۶ الی ۴۰۰۰ میلی متر تولید می شوند .

حاج خسرو باقری در سالهای ۸۷ ، ۸۹ و ۹۲ بعنوان کارآفرین برتر کشوری و  در سالهای ۸۷ ، ۸۹ ، ۹۰ ، ۹۱ و ۹۲ ، بعنوان کارآفرین برتر استانی معرفی شد .

گفتنی است ، مجتمع فولاد بویراحمد ، مجتمع ورزشی تفریحی اقامتی آزادی باقری و جدیدا طرح عظیم پتروشیمی بویراحمد در کارنامه کاری این کارآفرین برتر کشوری به چشم میخورد .

در سال ۱۳۲۵ در روستای نجف آباد یاسوج در خانواده مذهبی بدنیا آمدم .با توجه به اینکه در روستای ما مدرسه وجود نداشت مجبور بودم برای کسب تحصیل به روستای اطراف محل زندگیمان بروم .بعداز اتمام تحصیلاتم تا ششم ابتدایی قدیم ، در سال ۱۳۴۴ در کارخانه قند یاسوج مشغول بکار شدم و بعد از آن در سال ۱۳۵۱ به پیمانکاری پرداختم .

ساتین

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار کهگیلویه و بویراحمد اخبار یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۱۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد از ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر با بازگشت ۵۰ واحد راکد صنعتی به چرخه تولید در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محسن ضامن‌فر امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ستاد تسهیل جایگاه تبیین مشکلات واحدهای تولیدی است تا در خصوص آنها تصمیم‌گیری و در جهت رفع آنها و پایداری اشتغال و تولید گام‌های اساسی برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم در سال جدید جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را بیش از پیش برگزار و بیشتر میدانی عمل کنیم، افزود: برگزاری مستمر و منظم این جلسات و همراهی و همکاری دستگاه‌های اداری و سیستم بانکی استان موجب شد طی دو سال گذشته ۵۰ واحد راکد تولیدی، صنعتی و گردشگری به چرخه تولید بازگردند که مهمترین آن کارخانه قند یاسوج است.

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بازگشت این تعداد واحد به چرخه تولید زمینه‌ساز اشتغال خوبی در سطح استان بوده است و تنها بازگشت کارخانه قند به چرخه تولید موجب اشتغال ۲۰۰ نفر شد.

وی عمده مشکلات سرمایه‌گذاران را مسائل بانکی و تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بانکی بیان و تصریح کرد: در برخی مواقع دستگاه‌ها و بانک‌ها برای همکاری با سرمایه‌گذاران نیازمند مصوبات ستاد تسهیل هستند که در این زمینه سرعت تصمیم‌گیری افزایش می‌یابد.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: نگاه ستاد تسهیل این است که بدون بروکراسی اداری و اینکه واحدها درگیر زمان شوند در سریع‌ترین زمان ممکن مسائل را در ستاد تسهیل مطرح و رفع شود.

وی افزود: ستاد تسهیل در سال جدید بنا دارد جلساتی را در محل اجرای طرح‌ها و همچنین شهرستان‌ها داشته باشد و از حیث کمیت و کیفت جلسات پرباری داشته باشیم.

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عوائد و نتایج جلسات منجر به بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و کامل شدن همه ظرفیت واحدها می‌شود تا شاهد سرمایه‌گذاری و وارد شدن طرح‌های بیشتری به چرخه تولید باشیم.

وی تصریح کرد: در استان بسیاری از دستور کارهایی که در جلسه مطرح می‌شود حاشیه امنی ایجاد می‌کند که مدیران با فراغ بیشتری به واحدهای سرمایه‌گذاری کمک کنند و در رفع مشکلات و حل مسائل این واحدها همکاری دارند.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: در چهارمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات شش طرح اقتصادی مطرح و تصمیمات لازم در جهت رفع مشکلات آنها گرفته شد.

کد خبر 747960

دیگر خبرها

  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد