Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی استان آذربایجان غربی گفت: سواد رسانه ای موثرترین روش برای توانایی رسانه ای بر کنترل کودکان بوده و باید بر کودکان خود مسلط باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، ناصر خدایاری، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی در اولین همایش استانی سواد رسانه ای و اطلاعاتی که صبح امروز(۲۲آذر) در استانداری برگزار شد، گفت: ویژگی های این رسانه مصادیق سواد رسانه، وضعیت سواد رسانه ای در جهان در کشورهای مجاور، ویژگی های لازم برای ورود به عرصه و توسعه سواد رسانه ای از این دسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خدایاری اظهار کرد: از مصادیق سواد رسانه ای می توان به روزنامه ها، مجلات، رادیو، تلویزیون، رایانه و چندین رسانه دیگر اشاره کرد.

 

وی افزود: بی شک رشد روز افزون اینترنت فواید و اهمیت غیرقبل انکاری دارد که توانسته است جنبه های مختلف زندگی بشری را تحت تاثیر قرار دهد.

 

این مسوول تصریح کرد: سواد رسانه ای فرآنید توسعه استفاده از 4 ویژگی شناختی، عاطفی، زیبایی شناختی و اخلاقی است.

 

وی تصریح کرد: احترام به حریم خصوصی دیگران، انتقال مفهوم صداقت  بعنوان سرمایه اجتماعی، حس مسوولیت پذیریی، پایبندی به اخلاق اقلیت های قومی متفاوتی که در استان ما هستند، از رسالت های اصحاب رسانه است.

 

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: باید کودکان خود را کنترل کنیم ودر راستای شکل گیری فضای دنیای مجازی، مسائل و فرآیندهای جدیدی پیش روی خانواده ها قرار گرفته است .

 

خدایاری تاکید کرد: کودکان و نوجوانان به علت فراغت بیشتر و کنجکاوی زیادی که برای شناخت جهان اطرافشان دارند، سرعت یادگیری بالایی دارند و سریع تر از والدین به وسایل دیجیتال مسلط می شوند که باید کنترل شوند.

 

وی در پایان سخنان خود افزود: جامعه هدف در همایش ها دانش آموزان بوده که باید این همایش ها بهتر برگزار شود.

پایان پیام/566

منبع: شبستان

کلیدواژه: خراسان جنوبي بیرجند کرمان ایران معاون اول رئیس جمهور مشهد شیراز معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خراسان جنوبی بندر شهید رجایی استان آذربایجان غربی همایش سواد رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۱۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا این موجود هشت‌ پا به هیچ شکلی نمی‌میرد؟ (+عکس)

استراتژی بقای آن‌ها یک ابرقهرمان چند بعدی است؛ در ابتدا یک پروتئین سرکوب‌کننده از DNA آن‌ها محافظت می‌کند، حالت «تون» منجر به انقباض اندام و کاهش قابل توجه ذخایر آب داخلی آنها می‌شود که توانایی آنها را برای زنده ماندن بسیار افزایش می‌دهد و در حال حاضر دانشمندان یک بعد جدید از این ابرقهرمان را کشف کردند.

به گزارش خبرآنلاین، گروهی از دانشمندان به رهبری زیست‌شناس، کورتنی کلارک هاچتل، از دانشگاه کارولینای شمالی در اشتون، تاردیگرادها را با پرتوهای گاما منفجر کردند و واکنش آن‌ها را مشاهده کردند؛ باب گلدشتاین، زیست‌شناس از دانشگاه کارولینای شمالی، در چاپل هیل گفت:« آنچه دیدیم ما را شگفت‌زده کرد. تاردیگرادها کاری را انجام دادند که انتظارش را نداشتیم.»

برای چندین دهه مقاومت شگفت‌انگیز تاردیگرادها در برابر تشعشعات انسان‌ها را شگفت‌زده کرده‌است؛ آنها می‌توانند حدود ۱۰۰۰ برابر دوزی که برای انسان کشنده‌است را تحمل کنند و به زندگی کوچک خود ادامه دهند؛ به گونه‌ای که انگار هیچ اتفاقی نیافتاده است.

تصور می‌شود که پروتئین سرکوب‌کننده آسیب، «Dsup»، در این امر برای برخی از تاردگریدها نقش دارد، اما همه گونه‌های تاردیگرادها «Dsup» یا همولوگ آن را ندارند، که نشان می‌دهد ابزار دیگری برای بقا در اختیار دارند؛ برای پی بردن به این موضوع، محققان تأثیر تشعشعات گاما را بر روی گونه‌ای از تاردیگرادها به نام «Hypsibius exemplaris» بررسی کردند.

آنها تاردیگرادها را در یک پرتودهی رومیزی قرار دادند که موجودات را در معرض پرتوهای گامای ساطع شده از واپاشی بتا سزیم-۱۳۷ قرار می‌دهد. آنها تاردیگرادها را در معرض دوزهای مشخصی قرار دادند؛ یک دوز کمتر که در حد قابل تحمل است و یک دوز متوسط کشنده بسیار بالاتر.

تاردیگرادها به جای استفاده از استراتژی محافظت پیش از آسیب، تولید ژن‌های ترمیم DNA را افزایش دادند. تا ۲۴ ساعت پس از قرار گرفتن در معرض تابش، تاردیگرادها بیشتر DNA شکسته شده توسط پرتوهای یونیزان را ترمیم کردند.

در ادامه، محققان برخی از ژن‌های ترمیم‌کننده تاردیگراد را در کشت اشریشیا کلی بیان کردند و نمونه‌هایی از این باکتری را در معرض تشعشعات یونیزان قرار دادند. باکتری‌هایی که با ژن‌های تاردیگرادها تلقیح شده بودند، توانایی ترمیم DNA مشابه را داشتند.

کلارک هاچتل گفت:« این حیوانات واکنش باورنکردنی به تشعشعات نشان می‌دهند و به نظر می‌رسد که این راز توانایی‌های شدید آنها برای بقا باشد.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جزئیات عملیات وعده صادق + فیلم
  • اذعان صهیونیست ها به تداوم قدرت مقاومت فلسطین در غزه
  • توهین دیاز به داوران زن: توانایی داوری ندارند!
  • سواد رسانه چه جایگاهی در زندگی افراد دارد؟
  • چرا این موجود هشت‌ پا به هیچ شکلی نمی‌میرد؟ (+عکس)
  • سالم الدوساری، موثرترین بازیکن لیگ قهرمانان
  • بلینگام: چنین شبی را در خواب هم نمی‌دیدم!
  • سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
  • دیسرتاسیون چیست؟
  • ثبت نام ۹۸۹ مددجوی کمیته امداد البرز در دوره‌های سوادآموزی