Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ بریان هوک رییس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا با انتشار یک ویدئو از احتمال اخراج و لغو ویزای فرزندان و خانواده مقامات ایرانی در آمریکا خبر داده است.   آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران خارج شده و مدعی است کمپینی تحت عنوان حداکثر فشار به ایران با هدف تغییر رفتار نظام جمهوری اسلامی ایران به راه افتاده که تحریم‌های اقتصادی بخشی از آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اظهارات امروز بریان هوک درباره بررسی طرح لغو ویزا و اقامت فرزندان و اقوام مقامات ایرانی، به نظر می‌رسد این کمپین ابعاد جدیدی پیدا کرده است.   اما آیا این طرح، آمریکا را به هدفش که تغییر رفتار ایران است نزدیک می‌کند؟ سوال مهمتر اینکه کدام یک از مقام‌های عالی رتبه نظام با این خبر نگران خواهند شد؟ برای پاسخ به این سوال، گزارش زیر را بخوانید:   مادر در اشغال سفارت آمریکا؛ فرزند در آمریکا!   عیسی هاشمی دانشجوی دکترای دانشکده روانشناسی حرفه‌ای شیکاگو، شعبه لس آنجلس است. مادر او معصومه ابتکار مشاور رییس‌جمهور در امور زنان است.   معصومه ابتکار در واکنش به انتقادها از اینکه چگونه می‌شود مادری سفارت یک کشور را اشغال کند اما فرزندش در همان کشور زندگی کند، گفته بود فرصتی برای تحصیل پیش آمده و فرزندش حق انتخاب دارد و می تواند انتخاب کند.   منتقدان در پاسخ به اظهارات معصومه ابتکار گفته بودند چرا فقط این حق برای فرزندان شما باید محترم شمرده شود!   پدر در مجلس، عمو در دولت

احسان نوبخت، دستیار استاد در دانشکده پزشکی دانشگاه جرج واشنگتن است. گفته شده خواهر او نیلوفر نوبخت نیز دستیار بالینی استاد در دانشگاه UCLA است. پدر آنها علی نوبخت نماینده پارلمان ایران و عموی آنها محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه ایران است.     خانواده رئیس جمهور در نیویورک   علی فریدون یک مهندس ارشد در یک کمپانی آموزشی در نیویورک است که پدر او حسین فریدون ، برادر رییس جمهور ایران است.   مریم دختر حسین فریدون دانشجوی مقطع کارشناسی دانشگاه کلمبیای آمریکا بوده و پس از آن با دریافت بورس تحصیلی موسوم به لرد دارندورف Lord Dahrendorf توانسته در کالج مشهور مدرسه اقتصاد لندن London School of Economics مشغول به تحصیل شود. این بورس، در قالب بورسیه‌هایی که دویچه بانک آلمان Deutsche Bank به دانشجویان کشورهای در حال توسعه و نوظهور اعطا می‌کند، به مریم فریدون داده شده است.   سایت بیزینس اینسایدر که بیشتر اخبار اقتصادی و فناوری را پوشش می‌دهد، نوشته است که مریم فریدون در شعبه لندن دویچه بانک مشغول به کار هم شده است.   همسر مریم فریدون پسر غلامعلی خوشرو نمایندۀ دائم ایران در سازمان ملل متحد است که که هم‌اینک در دانشگاه آکسفورد در مقطع دکترا مشغول به تحصیل است.   داماد حدادعادل متولد آمریکا   روح‌الله رحمانی، داماد غلام‌علی حداد عادل، متولد و بزرگ شده آمریکاست، مدرک دکترای کامپیوتر را از دانشگاه واشنگتن سنت لوئیس گرفته و سابقه مدیریت در شرکت‌های مایکروسافت و آمازون را دارد.   حدادعادل در یک برنامه تلویزونی در معرفی دامادش گفته بود در یک خانواده شهیدپرور در آمریکا به دنیا آمده است!
نخبه هوافضا در آلمان   علی الهام، پسر غلامعلی الهام معاون رییس جمهور اسبق ایران، بورس بنیاد ملی نخبگان رشته هوافضا، مدرک دکترای خود را از دانشگاه دلف هلند دریافت کرده و در حال حاضر به عنوان استاد دانشگاه صنعتی braunschweig آلمان تدریس می‌کند.
منظره زیبای محل سکونت نوه آیت الله یزدی   زهرا تخشید دختر محمدرضا تخشید رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و نوه آیت الله یزدی در نیویورک مشغول به تحصیل است. عکس او از نمای محل سکونتش و چراغ‌های همیشه روشن دانشگاهش واکنش‌های بسیاری را در ایران برانگیخته بود.   لیلا خاتمی دختر سید محمد خاتمی رییس دولت اصلاحات است که به همراه همسرش در ایتالیا زندگی میکند.   روزنامه واشنگتن تایمز از میان فرزند مقامات جمهوری اسلامی به فرزند علی لاریجانی اشاره کرده و نوشته فاطمه اردشیر لاریجانی در اوهایو به تازگی اولین سال رزیدنتی خود را پشت سر گذاشته است. نادر قاضی پور نماینده مجلس این خبر را کذب خوانده است.   نماز با کیفیت در کانادا

نعیما طاهری دختر نعیمه اشراقی نوه امام خمینی رهبر فقید انقلاب اسلامی در مک مستر کانادا مشغول به تحصیل است. مادر او در انتقاد به اینکه چرا نوه رهبر مستضعفان باید به کانادا برود و تحصیل کند، گفته بود «آنجا شرایط و فضایی دارد که دختر من میتواند ایمان و اعتقاداتش را محکم‌تر کند. کیفیت نمازی که در کانادا می‌خواند بمراتب بیشتر از ایران است»   کاربران به جمله کیفیت نماز نعمیه اشراقی بسیار انتقاد کردند و پس از عبارت «ژن خوب» پسر عارف، عبارت «نماز با کیفیت» هم به ادبیات سیاسی ایران وارد شد.     بیژن زنگنه وزیر نفت دولت در یک مصاحبه اعلام کرده بود دو فرزندش در ایران زندگی نمی‌کنند.   مهدی ظریف مدتی در شرکت وریزون آمریکا مشغول به کار بوده و اکنون در ایران زندگی می‌کند. یک رسانه آمریکایی ادعا کرده است که مهدی ظریف در آمریکا به صورت پیمانکاری با این شرکت مشغول به کار بوده و دارای اقامت آمریکاست.   محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه و سخنگوی سابق دولت، چندی پیش در پاسخ به سوالی درباره فرزندان دوتابعیتی برخی مقامات کشور تلویحا حضور فرزندان مقامات را راهی برای دور زدن تحریمهای آمریکا خوانده و گفته بود: وجود فرزندان دوتابعیتی می‌تواند در ایام تحریم کمک‌دهنده باشد.

او گفت: من سربسته بگویم بخشی از ابزارها را که در دوران تحریم کمک می‌کردند، سوزاندیم. وقتی تحریم باشیم که مسیر رسمی جواب نمی‌دهد.

 

تعداد بازدید : 104 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما «علی اکبر محرابیان» در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در جنوب شرق کشور سریلانکا که با حضور رؤسای جمهور ایران و سریلانکا برگزار شد، گفت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی سد‌های بزرگ، ایران جزو ۴ کشور نخست دنیا در سد‌های درحال ساخت و نوآوری در سدسازی است و بر اساس اعلام کمیسیون بین المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های مدرن آبیاری و زهکشی است.

وزیر نیرو افزود: در سال‌های گذشته ایران در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شده است بیش از ۹۵ درصد نیاز‌های خود را از داخل کشور تامین کند و هم اکنون بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صد‌ها تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در کشور ایران ساخته شده است.

محرابیان بیان کرد: با توجه به ظرفیت فنی و مهندسی کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب ایران توانسته است در سال‌های گذشته ۵۰ پروژه بزرگ آب و برق را در ۲۰ کشور جهان یا به اتمام برساند و یا در حال اجرا داشته باشد.

وی در همین رابطه اظهار داشت: به عنوان نمونه از جمله پروژه‌هایی که با توان مهندسان ایرانی در کشور تاجیکستان به بهره‌برداری رسیده است، می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده اشاره کرد و نیز در حال حاضر پروژه سد راغون که یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های عمرانی جهان در کشور تاجیکستان با ارتفاع ۳۳۵ متر و ظرفیت ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب است، توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی در حال ساخت است.

محرابیان در ارتباط با توان مهندسی ایران در صنعت برق نیز بیان کرد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی ایران در حوزه تولید برق حرارتی جزو ۱۰ کشور اول جهان است و در بخش نیروگاه‌های برق آبی نیز به همت متخصصان داخلی، ایران جزو کشور‌های برتر جهان شناخته می‌شود.

وزیر نیرو در ادامه با تاکید بر اینکه می‌توان عرصه‌های فنی و اقتصادی را به عنوان انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها قلمداد کرد، ادامه داد: در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها در عرصه بین‌الملل و همکاری آنها در حوزه‌های فنی و مهندسی می‌توانیم به توسعه صلح و دوستی در جهان دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در کشور سریلانکا گفت: امروز در کشور سریلانگا گرد هم آمده‌ایم تا یکی از دستاورد‌های مهم اقتصادی و فنی مشترک بین دو کشور را که با توان و تخصص مهندسان ایرانی اجرایی شد، به صورت رسمی به بهره برداری برسانیم.

محرابیان در همین خصوص گفت: طرح چند منظوره اوما اویا که توسط شرکت ایرانی فراب احداث شده است هم اکنون با همت متخصصان دو کشور و توجه ویژه دولتمردان کشور سریلانکا آماده بهره برداری است، یک پروژه پیچیده بود که از جمله اهداف احداث آن می‌توان به تولید ۱۲۰ مگاوات برق، احداث دو سد با کاربرد انتقال میان حوضه‌ای آب، تامین آب شرب بخشی از مردم و تامین آب برای ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی اشاره کرد.

وزیر نیرو ادامه داد: طی دوره ساخت این سد و نیروگاه برای بیش از ۱۷۰۰ نفر از مردم خوب و مهربان کشور سریلانکا به صورت مستقیم اشتغالزایی شد و در کنار آن در عملیات ساخت این پروژه رکورد‌های ویژه‌ای در زمینه حفر تونلها، نصب عمیق‌ترین نیروگاه برق آبی در عمق ۷۰۰ متری زمین و تعبیه شفت ۶۱۸ متری و نیز احداث تونل عمودی برای هدایت آب روی توربین‌ها اشاره کرد.

محرابیان افزود: هر کدام از این اقدامات اگر جزو نخستین‌ها در جهان نباشد، به طور قطع درعرصه فنی و اجرایی در زمره پروژه‌های عظیم و برجسته جهان قرار می‌گیرد.

وزیر نیرو در بخش پایانی سخنان خود با قدردانی از زحمات متخصصان ایرانی و سریلانکایی به منظور تحقق این عملیات پیچیده، اظهار داشت: اجرای موفق پروژه چند منظوره اومااویا می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های ایران و سریلانکا در سایر پروژه‌های مشابه دیگر باشد.

وزیر نیرو گفت: لازم می‌دانم از مواضع مثبت و به حق دولت سریلانکا درباره تهاجم رژیم اشغالگر و کودک‌کش صهیونیستی به غزه و حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق تشکر و قدردانی ویژه کنم.

دیگر خبرها

  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد  
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • ببینید | کدام دانشگاه‌های آمریکا شاهد برگزاری اعتراضات دانشجویی حمایت از غزه است؟
  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین از آمریکا به فرانسه رسید
  • غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی فاقد اعتبار است
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • فیلم| استقبال رسمی مقامات سریلانکا از رییس جمهور
  • استقبال رسمی مقامات سریلانکا از رییس جمهور