Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: در هشت ماهه امسال ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال با بهره ۶ درصد در سطح استان به متقاضیان پرداخت شده است. ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۱ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، عباس رکنی صبح امروز در نشست اعضای شورای اسلامی کار استان خراسان جنوبی که در شرکت کویرتایر برگزار شد اظهار داشت: از این میزان تسهیلات اشتغال 118 میلیارد تومان سهم استان بوده که 32 میلیارد تومان از سهم استان بیشتر توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کویرتایر نگین درخشان صنعت شرق کشور است گفت: امید است این مجموعه روز به روز پر برکت‌تر و درخشان‌تر از قبل به کار خود ادامه دهد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی به کارهای سخت و زیان آور اشاره و تصریح کرد: در رابطه با کارهای سخت و زیان آو باید یک نرمی وجود داشته باشد که طبق آن بقیه مسائل درگیر نشوند و طبق نظر کارشناسی و قانون انجام شود.

رکنی  تاکید کرد: اگر پرونده‌ای در این رابطه باشد با همکاری تامین اجتماعی به آن رسیدگی دقیق می‌شود.

یزد | تسهیلات اشتغال روستایی به سمت اشتغال تحصیل‌کرده‌ها هدایت شود200 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به معلولان ‌گلستان پرداخت شد‌درخواست بی‌پاسخ کمیته امداد از شورای عالی اشتغال برای افزایش تسهیلات اشتغال شهری

وی با اشاره به توزیع سبد کالا در سطح استان گفت: سبد کالا یا طرح حمایت غذایی مصوبه‌ای بود که در تاریخ 5 آبان 97 هیئت وزیران آن را تصویب کردند که به پنج گروه به ترتیب زمانی سبد کالا تعلق می‌گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه نخستین گروه افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد هستند افزود: از 20 آبان ماه توزیع سبد کالا بین این افراد آغاز شد که از 100 هزار تا 300 هزار تومان کالا می‌توانستند خرید کنند.

رکنی گروه بعد را بازنشستگان زیر 3 میلیون تومان حقوق اعلام و بیان کرد: گروه‌های دیگر هنوز اجرایی نشدند که احتمالاً شامل کارگران، رانندگان و حاشیه‌نشینانی که درآمد ضعیف دارند می‌شود.

وی همچنین از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای تشکل‌های کارگری در راستای ارتقای آگاهی آنها خبر داد و اظهار داشت: تلاش ما بر این است تا خروجی این آموزش‌ها منجر به این شود که تولید و بهره‌وری بالا رفته و توان اقتصادی کشور بیشتر شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه کارآفرینان و کارفرمایان باید با ایجاد ارزش افزوده در این موقعیت خاص اقتصادی تمام تلاش خود را به کار گیرند تا شرایط ناآرام کمی آرامتر شود گفت: در این شرایط سخت کارفرمایان نیز کارشان فوق‌العاده سخت است که باید به سهم خود یاری رسان مجموعه تولید و صنعت استان باشیم.

رکنی از تعدیل 700 کارگر در هشت ماهه امسال در سطح استان خبرداد و تصریح کرد: به تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری تنها 100 نفر اضافه شده که این بدین معنا است که مابقی در جای دیگری مشغول به‌کار شدند که در این زمینه استان نسبت به میانگین کشوری وضعیت بهتری دارد.

وی با بیان اینکه در نیمه نخست امسال 6 درصد به بیمه اجباری کارگری در استان نسبت به سال گذشته اضافه شده است افزود: در زمینه کارگاه‌هایی که حقوق معوقه دارند نیز هر هفته جلسه‌ای برگزار می‌شود تا مشکلات آنها برطرف شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی نرخ بیکاری استان را در سال گذشته بالغ بر 12.1 درصد اعلام و بیان کرد: طبق گزارش مرکز آمار ایران در بهار امسال این نرخ در استان 8.5 درصد بوده است.

رکنی با تاکید بر اینکه برای مبارزه با بیکاری باید مهارت آموزی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای گسترش پیدا کند خاطرنشان کرد: باید در آموزش‌های عالی نیز تجدیدنظر شود.

 انتهای پیام/ح

R41348/P1357/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۲۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: این استان در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی رتبه اول و دوم را کسب کرده است و امید می‌رود این روند همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، جمشید امیدی صبح امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ به مناسبت هفته کار و کارگر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روند اشتغال‌زایی در استان مرکزی از سال ۱۴۰۰ صعودی بوده است، به نحوی که تا سال گذشته ۱۵ هزار و ۷۲۰ شاغل به شمار شاغلین استان اضافه شده است.

وی افزود: امسال میزان تعهد ایجاد اشتغال در استان مرکزی ۱۱ هزار و ۶۲۴ فرصت شغلی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: این استان در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی رتبه اول و دوم را کسب کرده است و امید می‌رود این روند همچنان ادامه داشته باشد.

امیدی ادامه داد: هفته کار و کارگر امسال با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی» از پنجم اردیبهشت آغاز می‌شود و تا یازدهم اردیبهشت ادامه دارد.

وی با بیان اینکه دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل از مهمترین برنامه‌های این هفته است، تاکید کرد: امشب ۴۲ نفر از کارگران استان مرکزی برای دیدار با رهبری به تهران اعزام می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از برگزاری بیش از ۴۰۰ برنامه در این هفته خبر داد و تصریح کرد: گلباران قبور مطهر شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدای کارگری، حضور در نماز جمعه‌، برگزاری همایش پیاده‌روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت، نشست تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی، بازدید دانش‌آموزان از واحدهای تولیدی و برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از برنامه‌های هفته کار و کارگر است.

امیدی اضافه کرد: بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تولیدی، برگزاری مسابقات ورزشی، بازدید دانش‌آموزان از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی، نواخته شدن ورزش صبحگاهی برای کارخانه‌ها، قدردانی از کارگران و گروه‌های نمونه واحدهای تولیدی از دیگر برنامه‌های این هفته است.

وی تاکید کرد: از دهم مهر تا یکم آذر سال گذشته، فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی برگزار شد و تا اول آذر ادامه پیدا کرد که به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در این سامانه منجر و ۱۰۸ بازدید میدانی توسط کمیته ارزیابی انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: در این هفته بر اساس ارزیابی صورت گرفته از هشت واحد نمونه از جمله سه کارگر و دو کارگروه نمونه به تعداد هشت نفر، قدردانی می‌شود.

امیدی با بیان اینکه در سال‌های گذشته کارگر نخبه ملی نداشتیم اما امسال یک کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است، گفت: مهمترین شاخص مورد ارزیابی در جشنواره امتنان، اختراع و نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، میزان اشتغال، مسائل زیست‌محیطی و انتقال فناوری و بومی‌سازی است.

وی اضافه کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی از ۷.۸ درصد در سال ۱۴۰۰ به هفت درصد در سال ۱۴۰۲ رسیده و نرخ مشارکت اقتصادی استان هم در سال ۱۴۰۰، ۳۶.۶ درصد بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: این نرخ بر اساس میانگین‌گیری صورت گرفته در سال گذشته به ۳۶.۳ درصد رسیده است.

امیدی یکی از دلایل پایین بودن نرخ مشارکت را خروج زودتر از موعد کارگران از محیط کار به دلیل سخت و زیان آور بودن شغل آن‌ها دانست و ادامه داد: ضریب پوشش بیمه تأمین اجتماعی استان ۶.۵۶ درصد نسبت به سال ۹۹ رشد داشته است.

وی اظهار کرد: شمار بیمه‌شدگان اجباری در پایان بهمن سال گذشته نسبت به پایان بهمن سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۷.۱۷ درصد افزایش داشته است و در این مدت ۱۰ هزار نفر بازنشسته شده‌اند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در پایان بهمن سال گذشته تعداد کارگاه‌های فعال استان نسبت به پایان بهمن ۱۴۰۱ به میزان ۶.۲۵ درصد معادل هزار و ۴۸۲ کارگاه افزایش داشته است.

امیدی با بیان اینکه ۴۵۶۵ نفر در سال ۹۹ بیمه بیکاری دریافت می‌کرده‌اند، گفت: این میزان در پایان سال گذشته به دو هزار و ۹۴۲ نفر رسیده است.

وی افزود: آخرین فرصت ثبت اشتغال ایجاد شده سال گذشته دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در سامانه رصد همزمان با کشور، ۳۱ فروردین‌ماه امسال بود و از شنبه اول اردیبهشت‌ماه جاری، این سامانه برای ثبت اشتغال‌های سال جاری باز شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی در بهار ۱۴۰۲ رتبه نخست پایش محیط کسب و کار را کسب کرده است، گفت: استان‌های زنجان و آذربایجان غربی در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

کد خبر 747201

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شاهرودی پرداخت شد
  • ۷۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان ایلام پرداخت شد
  • پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه طی سفر‌های رئیس جمهور به خراسان جنوبی
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد