Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر لزوم توجه به مسائل زنان و ارائه راهکار و اصلاح مسائل مرتبط با زنان در جامعه گفت: با توجه به نقش مؤثر زنان در جامعه، شناسایی و هدایت آنها در جهت توانمندسازی مدیران و کارشناسان زن توانمند و ماهر، امری مهم و ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر علی اکبر حق دوست در دومین نشست هم اندیشی مشاورین رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی در امور زنان و خانواده افزود: جمعیت زنان کارمند و دانشجوی وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی بیشتر از مردان و میزان همکاری آنان از نظر کیفیت و کمیت نیز بیشتر از مردان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت بر لزوم توجه به مسائل زنان و ارائه راهکار و اصلاح مسائل مرتبط با زنان در جامعه تأکید کرد و گفت: با توجه به نقش مؤثر زنان در جامعه، شناسایی و هدایت زنان در جهت توانمند سازی مدیران و کارشناسان زن توانمند و ماهر، امری مهم و ضروری است.
دکتر حق دوست افزود: زنان ماهر و توانمند در مدیریت، سرمایه های غنی جامعه هستند و باید بتوانیم از تجربیات آنها استفاده کنیم.
وی با تأکید براینکه سلسله مراتب توانمندسازی در سیستم مهم است، تصریح کرد: اگر بخواهیم نسل بعدی، نسل توانمندی باشد، باید از دانشجویانی با قابلیت های بالا استفاده کنیم و شرایط کسب مهارت بیشتر را برای افرادی که استعداد و توانمندی بیشتری دارند، فراهم کنیم.
معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت تأکید کرد: دانشجوی نخبه دانشجویی است که بتواند اقدام مؤثر متفاوت برای جامعه انجام دهد، بنابراین باید بتوانیم استعدادهای برتر را شناسایی کرده و به آنها مهارت بیاموزیم.
دکتر حق دوست بر لزوم افزایش سرمایه اجتماعی در درون دانشگاه های علوم پزشکی تأکید کرد و گفت: باید اعتمادمان را نسبت به زنان در امر مدیریتی افزایش دهیم.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه توجه به سلامت جامعه امری مهم و ضروری است، افزود: زنان باید نسبت به سلامت جسم خود، توجه ویژه داشته باشند و حمایت از گروه های خاص آسیب پذیر در جامعه امری مهم است.
دکتر حق دوست در پایان با اشاره به ضرورت استفاده از مطالعات تطبیقی بین المللی در حوزه زنان، گفت: باید در مورد نقش هایی که در سلامت زنان مهم است، از تجربیات دیگر کشورها استفاده کنیم و در جهت تقویت زیرساخت ها در حوزه زنان تلاش کنیم تا فعالیت های ما در حوزه زنان اثربخش باشند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: حق دوست وزارت بهداشت آموزش پزشکی معاون برنامه ریزی هم اندیشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۳۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسین فرشیدی در پاسخ به سوال ایسنا درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم. 

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • معاون رییسی: دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است
  • دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است یا شنبه ها؟ | پاسخ معاون رئیسی
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  • ۲۵ نانوایی در شیراز نان کامل توزیع می‌کنند
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • سلیمی نمین : ۹۹ درصد زنان با هر نوع الزام در حجاب حساسیت ویژه دارند/ جامعه را به سمت لجبازی نبریم