Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:35:15 GMT

پروژه‌های که در نهاوند زخمی شده‌اند

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۳۲۵۴

پروژه‌های که در نهاوند زخمی شده‌اند

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی از مدیران شهرستان خواست پروژه های زخمی و نیمه تمام شهرستان را به نتیجه برسانید و اعتبارات لازم را برای تکمیل این پروژه ها تعریف کنید.

به گزارش ایسنا، حسن بهرام نیا در کمیته برنامه ریزی شهرستان نهاوند افزود: اجرای پروژه فاضلاب با 11میلیارد تومان، اجرایی شدن سد گرین، کشف تنها معدن طلای استان در نهاوند و معدن منیزیم، ساخت 5 مدرسه و بهسازی 5 روستای شهرستان از دیگر برنامه‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مدیران تاکید کرد: به روستاها انجام هیچ کاری را وعده ندهید پیش از آن که در کمیته برنامه ریزی شهرستان مطرح نکرده اید و تصویب نشده چرا که توقع ایجاد می‌شود. 

در ادامه مراد ناصری، فرماندار نهاوند گفت: مدیران دنبال اعتبارات بروند، اگر نماینده مبلغی را تخصیص می‌گیرد مدیر دستگاه برود و آن را نقد کند. برخی می گویند اعتباری اختصاص داده نشده اما وقتی پیگیری می‌کنیم متوجه می شویم اعتبار بوده و متاسفانه مدیر کوتاهی کرده است. 

بیان کرد: تجربه نشان داده توسعه هر منطقه، رابطه مستقیمی با مطالبات مردم آن منطقه داشته است. به میزانی که ما خواستار توسعه و پیشرفت باشیم و آن را در اولویت خود قرار دهیم و در این راستا دلسوزانه پیگیری کنیم، می توانیم مسیر ترقی را طی کنیم.

وی با اشاره به برخی از مشکلات و کمبودهای شهرستان بیان کرد: در بخش نوسازی مدارس جای کار زیادی داریم به طوریکه برخی از مدارس وضعیت نابسامانی دارند و وضعیت آب آشامیدنی برخی از روستاها نیز وضعیت مطلوبی ندارد و شهرداری ها نیز از لحاظ اعتبارات در تنگنا قرار دارند. 

ناصری عنوان کرد: رویداد همدان ۲۰۱۸ رخداد و ظرفیت بزرگی بود اما هنوز با وجود همه فعالیتها و هزینه ها و بدهی‌ها به مردم اعتباری به دست شهرستان نرسیده است. 

معاون برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه استان همدان نیز گفت: 2100 پروژه نیمه تمام در استان داریم که اگر تا دی ماه 97 اعتبارات جذب نشود به خزانه کشور برگشت می‌خورد برای همین اگر تا پایان ماه دستگاهی که نتواند اعتبارش را جذب نکند آن را به سایر دستگاهها می‌دهیم تا استان ضرر نکند و در این زمینه تعارف هم نداریم. 

وفایی افزود: سند برنامه ریزی برای شهرستان تعریف شد اما بلا استفاده ماند بنابراین می خواهیم مجدد تهیه شود. 

وی با بیان اینکه تا حد امکان اجازه شروع پروژه جدید را نمی دهیم، افزود:مدارسی که سرویس بهداشتی یا دیوار کشی آنها با مشکل مواجه است معرفی کنید تا در برنامه سه ساله رفع شود و در این زمینه اولویت را به نهاوند می دهیم. 
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پروژه منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۳۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی

فرماندار شهرستان گرمی از تخصیص اعتبارات لازم در حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسین مولایی در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو اولویت‌های اول در شهرستان گرمی است و در سال‌های اخیر اعتبارات قابل توجهی را به این حوزه تخصیص داده‌ایم.

حسین مولایی افزود: امسال نیز در چند حوزه از جمله کاوش محوطه دیگه‌ور، برگزاری جشنواره‌ها و معرفی قابلیت‌ها، آموزش صنایع‌دستی، موزه گرمی و جاده‌های گردشگری اعتبارات لازم را برای حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص می‌دهیم.

دریاچه گیلارلو ظرفیت مهمی برای گردشگری شهرستان گرمی است

در ادامه این نشست حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی ظرفیت مهمی برای گردشگری این منطقه است و با همکاری فرمانداری شهرستان و سایر نهادهای مرتبط می‌بایست یک جشنواره برای این منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند و لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین لازم است برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه تپه دیگه‌ور نیز از اعتبارات شهرستانی اختصاص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

کد خبر 750878

دیگر خبرها

  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن