Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@14:58:45 GMT

چاه فیروزه‌ای که در آن مس کشف شد!

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۳۲۹۳

صراط:

 اسماعیلی در حاشیه بازدید از ایمیدرو و از معادن چاه فیروزه و ایجو بیان کرد: بازدید امروز در جهت بررسی وضعیت راه‌اندازی و تهیه گزارش برای تشکیل جلسه‌ای برای سرعت بخشیدن به روند راه اندازی معادن چاه فیروزه و ایجو انجام شد.

به گزارش ایسنا، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: روند راه‌اندازی معدن چاه فیروزه آغاز شده است و با قراردادهای منعقد شده این روند با سرعت مناسبی پیش خواهد رفت و تا چهار ماه آینده محل تسطیح کارخانه تغلیظ چاه فیروزه و ساخت و ساز آغاز می‌شود و با جذب نیرو، تعداد زیادی مشغول به کار خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی اسدی، نماینده شهر بابک در مجلس نیز اظهار کرد: شهرستان شهر بابک از پتانسیل معدنی بالایی برخوردار است ولی در سال‌های اخیر روند اکتشافات و استخراجات به کندی پیش رفته بود و به همین دلیل ما تمرکز خود را بر سرعت بخشیدن به این روند قرار دادیم.

وی افزود: یکی از مهمترین مشکل شهرستان شهربابک، معضل بیکاری است که می‌توان با استفاده از این ذخایر خدادادی و سرعت بخشیدن به راه‌اندازی معادن جدیدی مانند معدن چاه فیروزه و ایجو بخش اعظمی از این مشکل را رفع کنیم و گام مهمی در حوزه ی اشتغالزایی در شهرستان برداریم.

اسدی از انجام قرارداد معدن ایجو با بخش خصوصی و شروع کار این معدن در آینده نزدیک خبر داد و بیان کرد: معدن چاه فیروزه نیز  با سرمایه‌ای در حدود ۴۵۰ میلیارد تومان، در مسیر راه‌اندازی قرار گرفته و ما تلاش خود را برای سرعت بخشیدن به این روند به کار گرفتیم.

پیش از این و در سال گذشته نیز علی اسدی، نماینده مردم شهر بابک در مجلس نیز از قول مساعد مدیرعامل صنایع مس ایران در رابطه با آغاز عملیات اجرایی معدن چاه فیروزه در چند ماه آینده خبر داده و گفته بود: سرمایه‌گذار بخش خصوصی معدن ایجو برای راه‌اندازی این معدن اعلام آمادگی کرده است که در صورت توافق واگذار خواهد شد.

وی به ایسنا گفته بود، متأسفانه علیرغم پتانسیل زیاد معادن در شهرستان شهربابک، عده زیادی از جوانان بخصوص جوانان تحصیلکرده، شهرستان بیکار هستند که باید در این خصوص تدبیری اندیشیده شود. راه‌اندازی این معادن می‌تواند بخشی از معضل بیکاری جوانان شهرستان شهربابک را برطرف کند. در چندین نوبت با وزیر صنایع ومعادن و معاونین وی رایزنی‌های انجام داده‌ایم و انتظار این است تا هرچه سریعتر این طرح‌ها اجرایی شوند.

وی از قول مساعد مدیر عامل صنایع مس ایران در رابطه با آغاز عملیات اجرایی معدن چاه فیروزه در چند ماه آینده خبر داده و خاطرنشان کرده، سرمایه‌گذار بخش خصوصی معدن ایجو جهت راه‌اندازی این معدن اعلام آمادگی کرده است که در صورت توافق واگذار خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری مهر، معدن مس چاه فیروزه در استان کرمان با ذخیره قطعی 48 میلیون تن قرار دارد و براساس طراحی انجام شده، استخراج این معدن به روش روباز بوده و می توان 38 میلیون تن ماده معدنی در قالب یک طرح 20 ساله ( سالانه حدود 2 میلیون تن) از آن استخراج کرد.

اکتشافات مقدماتی ژئوشیمیایی معدن مذکور در سال 84، اکتشافات ژئوفیزیکی آن سال 85، نقشه زمین‌شناسی در سال 86 و مراحل حفاریهای اکتشافی آن طی سالهای 85 تا 87 انجام شده است.

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در سال 89 اعلام کرده بود شش معدن جدید مس به بهره‌برداری می رسد؛ نخستین معدن از معادن مذکور، معدن مس "دره زار" بود که اردیبهشت همان سال افتتاح شد و دومین معدن، "چاه فیروزه" است که به زودی بهره برداری از آن آغاز می‌شود.  معدن مس "چاه فیروزه" در 35 کیلومتری شمال غرب شهر بابک در استان کرمان قرار دارد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: منطقه کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد

ایسنا/اصفهان نایب رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: تحلیل‌های غیر کارشناسی بعضی از دستگاه‌های اداری و صدور بخشنامه نابجا و بدون برنامه امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد.

حسام‌الدین فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا به چالش‌ها و مشکلات سرمایه‌گذاری در کشور به ویژه در بخش معادن اشاره و اظهار کرد: امنیت سرمایه‌گذاری و ایجاد مشارکت بخش خصوصی مهم‌ترین مؤلفه برای توسعه اقتصادی است و اگر این مقوله از بین برود آنگاه سرمایه‌ها در فعالیت‌های غیرمولد فعال می‌شود.

وی افزود: بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری نیازمند حمایت و امنیت شغلی بوده و اگر این زمینه‌ها برای آنان فراهم نشود دست از فعالیت کشیده و اقتصاد دچار مشکل می‌شود.

نایب‌رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه تحلیل‌های نادرست بعضی از دستگاه‌های اقتصادی امنیت سرمایه‌گذار را تهدید می‌کند، تصریح کرد: اعداد و ارقام در برنامه‌ریزی تنها رکن تصمیم‌سازی نیستند، چرا که در عمل سرمایه‌گذاران با چالش‌ها و هزینه‌های پنهانی روبرو هستند که کمتر دستگاه اداری از آن‌ها خبر دارد.

وی ادامه داد: بهره‌گیری از صاحبان صنایع در تصمیم‌سازی‌ها باعث ارائه مدل‌های موفق خواهد بود و منجر به صدور بخشنامه و سپس لغو آن نمی‌شود.

به گفته فرهادی، سال گذشته صدور بخشنامه برای فعالان و سرمایه‌گذاران معادن  در خصوص عوارض و مجوزها صادر و بعد از مدتی لغو شد که صدور آن ناشی از بی‌توجهی به بعضی مؤلفه‌های کاری و تحلیل‌های نادرست بود.

وی خاطرنشان کرد: صدور بخشنامه برای مالیات و عوارض واردات و صادرات مواد اولیه و یا تولیدات معادن باید متناسب با شرایط بازار انجام شود، چراکه بی‌توجهی به این موضوعات بر تولید و درآمدزایی تأثیر می‌گذارد.

به اعتقاد این فعال اقتصادی، تحلیل‌های غیرمنطقی و غیر کارشناسی امنیت سرمایه‌گذاران را از بین برده و چرخه‌های تولید را دچار مشکل می‌کند و یک تصمیم اشتباه در یک عرصه بر کل فرآیند تولید اثر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: فعالان معادن و معدن کاران در صورت حمایت امکان تأمین مواد اولیه را برای مشاغل دیگر فراهم می‌کنند و نباید نسبت به این قشر بی‌توجهی شود.

فرهادی با بیان اینکه در شرایط فعلی اقتصادی کشور با حمایت از سرمایه‌گذاران قادر به جهش تولید خواهیم بود، خاطرنشان کرد: با وجود معادن ارزشی در کشور بهره‌گیری از آن به تولید در بخش‌های دیگر هم کمک کرده و در بعضی از منابع مثل سنگ ساختمانی امکان صادرات و ارزآوری وجود دارد.

نایب رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان از مسئولان در رده‌های مختلف خواست تا در تصمیم سازی‌ها از کارشناسان و افراد فعال در هر بخش اقتصادی استفاده شود تا آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها متناسب با شرایط تولید و ایجاد امنیت اقتصادی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • سرمایه گذاری بر روی معادن طلای افغانستان
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید