Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@09:20:16 GMT

جزئیات برنامه‌ریزی راهداری زمستانی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۳۴۴۳

جزئیات برنامه‌ریزی راهداری زمستانی اعلام شد

سازمان راهداری جزئیات برنامه‌ریزی برای مدیریت جاده‌ها در زمستان پیشرو را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی این سازمان در زمستان ۱۳۹۷، ۸۷۰ راهدارخانه در سراسر کشور فعال خواهند بود. این مراکز تجهیز شده و شرایط خدمت رسانی به مردم و بازگشایی مسیر و امداد رسانی به خودروهای گرفتار شده در برف و باران را خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در ماه‌های آینده ۹ هزار ماشین آلات راهداری در جاده‌های سراسر کشور فعال خواهند بود و ۱۲ هزار راهدار نیز در نقاط مختلف جاده‌ای و گردنه‌های برف گیر حضور خواهند داشت.

با توجه به شرایط سخت جوی پیش آمده در سال گذشته که تنها مسدود شدن چند ساعته برخی از جاده‌های منتهی به تهران، مشکلاتی برای رفت و آمد ایجاد کرد، سازمان راهداری اعلام کرده که در سال جاری تلاش می کند هیچیک از محور های اصلی کشور به دلیل بارش مسدود نشوند.

در حال حاضر بیش از ۲۰۰ هزار کیلومتر جاده، بیش از ۴۰ هزار کیلومتر مسیر شریانی در ایران وجود دارد که اولویت حفظ شرایط تردد در زمستان امسال با آنها خواهد بود.

سازمان راهداری از مسافران نیز خواسته در روزهای زمستان و در جاده‌هایی که احتمال بارش برف و باران دارند، اطلاعیه‌های هواشناسی مربوط به شرایط جوی را به طور کامل رصد کنند تا گرفتار برف و طوفان نشوند.

به گزارش ایسنا، در طول سال‌های گذشته یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌هایی که سازمان راهداری با آن رو به رو بوده پایین بودن بودجه حفظ و نگهداری ‌راه‌ها در قیاس با نیاز سالانه‌ای است که در سراسر کشور وجود دارد.

بر اساس گفته علی آزاد - دبیر انجمن شرکت‌های راهسازی - ارزش مادی ۲۰۰ هزار کیلومتر جاده موجود در ایران ده‌ها میلیارد دلار تخمین زده می‌شود که در صورت نرسیدن منابع مالی لازم و حفظ کیفیت آنها، بخشی از آنها تخریب خواهند شد.

قرار گرفتن ایران در مسیر اتصال شرق به غرب و شمال به جنوب منطقه و همچنین دسترسی به دریاهای آزاد، جاده‌های ایران را جدای از سفر، در حوزه اقتصاد نیز عاملی تعیین کننده کرده است.

انتهای پیام    

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جاده راهداری راهداری زمستانی راهداری و حمل ونقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۳۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست

سیامک یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه ژیمناستیک ایران برای نخستین بار توانست سهمیه المپیک را کسب کند، اظهار کرد: اتفاقی تاریخی رخ داده و ژیمناستیک ایران توانست به المپیک راه یابد. در این راه عوامل فدراسیون و در رأس آن سرمربی تیم ملی و رئیس فدراسیون با برنامه‌ریزی خوب و اجرای دقیق به ژیمناست مستعد کشورمان کمک کردند تا او بتواند ژیمناستیک کشورمان را برای اولین بار المپیکی کند.

وی ادامه داد: با شناختی از عوامل فدراسیون دارم مطمئناً برنامه‌ریزی بسیار خوبی برای الفتی خواهند شد تا در مسابقات المپیک نتایج قابل قبولی بگیرد. ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست و اگر الفتی خوب تمرین کند و از نظر روانی در وضعیت مناسبی باشد با تمرکز بالای خود می‌تواند شانس کسب مدال داشته باشد و بر روی سکو برود تا به کاروان ورزشی ایران کمک کند.  

ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست

کارشناس ژیمناستیک درباره اینکه الفتی در جام جهانی قطر یکی از اجرا‌های خود را از دست داد، عنوان کرد: پیش از مسابقات الفتی کاملاً آماده بود و دلیل اینکه در اجرای اول موفق نبود را به دلیل اینکه در قطر نبودم نمی‌دانم. ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست و قهرمانان المپیک هم پیش آمده در اجراهای خود به خاطر از دست دادن لحظه‌ای تمرکز بر زمین افتادند. همه ورزشکاران استرس دارند به خصوص آنهایی که در بالاترین سطح رقابت می‌کنند. الفتی پیش از این عملکرد بسیار خوبی در مسابقات قبلی ثبت کرده بود که با وجود آنکه نتوانست اجرای مدنظرش را در قطر داشته باشد موفق به کسب سهمیه المپیک شد.

راه افزایش نمایندگان در المپیک

وی در مورد اینکه ژیمناستیک ایران چگونه می‌تواند سهمیه‌های خود را در المپیک افزایش دهد، عنوان کرد: در اوایل ریاست زهرا اینچه درگاهی بر فدراسیون ژیمناستیک او گفته بود به شکلی برنامه‌ریزی کنیم تا در المپیک پاریس دو نماینده داشته باشیم. این برنامه‌ریزی به ثمر نشسته و در المپیک پاریس یک ژیمناست و یک داور داریم. مطمئناً برای آنکه نمایندگان بیشتری در المپیک بعدی داشته باشیم باید برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم. با توجه بیشتر به ورزش مدال‌آور ژیمناستیک این توانایی را داریم تا در ادوار بعدی المپیک و بازی‌های آسیایی با نمایندگان بیشتری که داریم برای کسب مدال راهی مسابقات شویم.

از کسب مدال الفتی ناامید نیستم

یوسفی در خصوص اینکه الفتی چگونه می‌تواند همانند المپیک آسیایی هانگژو در المپیک پاریس هم مدال‌آوری کند، تأکید کرد: آوردگاه المپیک به شکلی است که تمامی ورزشکاران برای کسب مدال می‌آیند و الفتی هم از این قاعده مستثنی نیست. همدلی و همراهی جامعه ژیمناستیک به الفتی روحیه بالاتری می‌دهد و آمادگی ذهنی کامل به میدان برود. به یاد داشته باشیم المپیک آوردگاه قهرمانان تمامی رشته‌هاست و نخبگان هر رشته ورزشی راهی مسابقات می‌شوند. برای کسب مدال الفتی ناامید نیستیم ولی نباید بار روانی منفی ایجاد کنیم. کسب مدال برای او و ژیمناستیک ایران دور از دسترس نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • برای رشته ژیمناستیک هنری و ترامپولین برنامه ریزی داریم
  • محور هراز بازگشایی شد
  • تورم سالانه قم پس از ۱۹ ماه به زیر ۴۰ درصد رسید
  • ◄ استخدام فوری 10 هزار راننده با فراخوان سازمان راهداری و نکات مهمی درباره آن
  • برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای