Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر کلانتر روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا درباره نتایج سومین جلسه کمیته پایش، ارزیابی و رصد مستمر اجرای مصوبات ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی یزد این مطلب را اظهار کرد.
وی یادآور شد: با توجه به بررسی 12 مصوبه اولین جلسه ستاد در سال 1397، این موضوع بیانگر کندی و نبود پیشرفت کافی در اجرای مصوبات بود و بعضاً نتایج به دلیل پاسخگو نبودن مدیران برخی دستگاه‌های مسئول نامشخص بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کلانتر افزود: با عنایت به مصوبه دومین جلسه کمیته، پس از بررسی‌های صورت گرفته ظرف یک هفته، آخرین وضعیت مصوبات به‌صورت کامل استخراج شد و اطلاعات به‌دست‌آمده در جلسه سوم کمیته پایش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس خانه صمت یزد تصریح کرد: یکی از مهمترین مصوبات جلسه ، پیشنهاد لزوم تشویق دستگاه‌های اجرایی فعال و موفق در اجرای مصوبات ستاد با اهدای تندیس و نشان طلایی به آنان در سالروز تشکیل ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی بود.
کلانتر ادامه داد: جلسات پایش ارزیابی و رصد مستمر اجرای پروژه‌ها و مصوبات ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی به ‌صورت منظم و هفتگی به میزبانی این تشکل با مشارکت تمام اعضا برگزار می‌شود.
وی تأکید کرد: مقرر شد، این راهکارها در جلسه بعدی ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی، توسط دبیر کمیته با عنوان گزارش به استاندار و اعضای ستاد ارائه شود.
حدود 90 درصد صنایع استان و کشور ، واحدهای کوچک و متوسط است.
سه هزار و 300 پروانه صنعتی با سرمایه‌گذاری اسمی 80 هزار میلیارد ریال و با حدود 100 هزار نفر اشتغال در استان وجود دارد.
این استان درحالی‌که 1.1 درصد جمعیت کشور رادار است ولی به لحاظ تولید صنعتی 4.4 درصد سهم تولید این بخش را دارد.
یزد به‌عنوان چهارمین استان صنعتی ، دومین منطقه معدنی شناخته می‌شود که در تولید محصول کاشی و سرامیک رتبه نخست ، محصولات نساجی ایران با 25 درصد تولید جایگاه دوم و تولید فولاد در جایگاه سوم قرار دارد.
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در آبان ماه سال 1395، استان یزد یک‌میلیون و 138هزار نفر جمعیت دارد.
1968/ 2047/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف اقتصاد مقاومتی دستگاه های اجرایی فولاد نساجی یزد منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول

صندوق بین المللی پول اعلام کرد دولت ایران در سال گذشته کم خرج ترین دولت در میان ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط بوده است . - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه کرد دولت ها در 38 کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت ها را طی سال 2023 داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده بانی مالی» نسبت هزینه کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را تنها 13.5 درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل 14.2 درصد جی دی پی در سال 2021 به 13.8 درصد در سال 2022 و 13.5 درصد در سال 2023 کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته 50.8 درصد بوده است.

متوسط هزینه کرد دولت ها در این 38 کشور نیز 32.6 درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه کرد دولت ها درخاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل 29.7 درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه کرد دولت ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن ها در سال 2023 عبارت است از: برزیل 47.9 درصد، چین 33.9 درصد، مصر 22.7 درصد، اندونزی 16.6 درصد، مالزی 23.3 درصد، عربستان 32.3 درصد، ونزوئلا 14.4 درصد، پاکستان 19.2 درصد، عمان 26.2 درصد، قطر 24.4 درصد، روسیه 36.8 درصد، ترکیه 33.9 درصد، امارات 25.9 درصد، و ویتنام 19.9 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • ابلاغ احکام مسئولین کمیته ها و دبیران ستاد یادواره شهدای ارومیه
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود