Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛  ایرج موفق مدیر هماهنگی امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت شامگاه چهارشنبه در آئین تجلیل از صادرکنندگان برگزیده خراسان جنوبی گفت : تلاش صادرکنندگان خراسان جنوبی سبب شده ‌رونق تجارت در استان خود را نشان دهد.

وی با بیان اینکه "همه ما دست به دست هم می‌دهیم تا موانع پیش‌ِروی فعالان اقتصادی را برداریم"، افزود: درست است مشکلات و محدودیت‌ها زیاد است اما علی‌رغم محدودیت‌ها، فعالان اقتصادی زحمات زیادی می‌کشند تا اتفاقات خوبی در صادرات بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول هماهنگی امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز کرد: در 8 ماه امسال بیش از 31 میلیارد دلار حجم صادرات کشور نسبت به سایر کشورها بوده ‌که 13 درصد رشد داشته ‌و امید است این امر ادامه یابد.

موفق با یادآوری اینکه شرایط ‌و ظرفیت‌های موجود در استان‌ها با یکدیگر متفاوت است، تصریح کرد: در بحث نمایندگی وزارت خارجه در خراسان جنوبی ‌تأکید خواهیم کرد که این موضوع انجام شود.

وی با اعلام اینکه "5 کشور هدف برای صادرات داریم که یکی از آن کشورها ‌افغانستان است"، خاطرنشان کرد: 30 درصد حجم کالاهای صادراتی خراسان جنوبی به افغانستان است که می‌طلبد شرایط خاصی برای صادرکنندگان استان فراهم شود.

مدیر هماهنگی امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت با ابراز اینکه "چهار بازارچه در خراسان جنوبی فعال است و امیدواریم‌ مابقی نیز فعال شود"، یادآور شد: کارت‌های بازرگانی و کارت‌های پیله‌وران در استان نشان از پویایی بودن استان است.

موفق اظهار داشت: در بحث زیرساخت‌های تجاری باید هماهنگی صورت گیرد که بخشی از طریق اعتبارات ملی و بخشی از محل اعتبارات استانی تأمین می‌شود.

وی با اشاره به وجود 560 پروانه بهره‌برداری صنعتی در خراسان جنوبی افزود: خراسان جنوبی به‌عنوان قطب معدنی کشور است و همچنین بیش از 70 درصد زغال‌سنگ کشور در خراسان جنوبی است.

مدیر هماهنگی امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: همچنین در حال حاضر 42 ماده معدنی در خراسان جنوبی وجود دارد که می توان گفت کلکسیون مواد معدنی کشور در خراسان جنوبی است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن صادرکنندگان خراسان جنوبی فعالان اقتصادی دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۴۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه دشمنان سعی کردند بازار جهانی نفت را برای ما محدود کنند، گفت: وزارت نفت توانسته در عمل اثر تحریم‌ها را در زمینه فروش و تولید نفت کم و آنچه تولید می‌کند از قبل بازارش مهیاست.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، داود منظور امروز (سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه) در نشست خبری مشترک با احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت، با بیان اینکه کل تبصره ۸ بودجه امسال موضوع هدفمندی یارانه‌ها را دنبال می‌کند، گفت: منابعی که دولت از فروش بنزین، گازوئیل و دیگر فرآورده‌های نفتی به دست می‌آورد، صرف بازتوزیع به خود مردم می‌شود؛ به این معنا که در عمل منابع حاصل از بخش نفت و گاز که در فروش انواع حامل‌ انرژی حاصل می‌شود، عینا در قالب تبصره ۸ یا قانون هدفمندی یارانه‌ها به مردم بازپرداخت خواهد شد.

وی تأکید کرد: یکی از انواع پرداخت‌، یارانه‌های نقدی است که بخش بزرگی از جامعه این یارانه‌های نقدی را دریافت می‌کنند، برخی براساس آزمون وسع خانوار ماهانه ۳۰۰ هزار تومان یا ۴۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند که کل منابع آن، سالانه ۳۳۰ هزار میلیارد تومان است.

تولید روزانه ۳.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در کشور

معاون رئیس‌جمهوری درباره درآمدهای نفتی در بودجه افزود: به‌دنبال کاهش سهم نفت در بودجه کل کشور هستیم؛ در عین حال دولت سیزدهم تلاش کرد در ۲.۵ سال گذشته کشور را به ظرفیت‌های تولید و صادرات نفت بیش از تحریم‌ها نزدیک کند، امروز روزانه بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت خام و میعانات گازی در کشور تولید و با رقم روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای نیمه نخست سال ۱۴۰۰ مقایسه می‌شود و این روند نشان از تلاش دولت برای بازگرداندن ظرفیت‌های نفتی به قبل از تحریم است.

منظور با اشاره به اینکه تولید نفت ایران پیش از تحریم‌ها روزانه ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه بود، تصریح کرد: برنامه امسال دولت این است که روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار بشکه به ظرفیت تولید بیفزاید؛ بنابراین نظر دولت در مجموع این است که از ظرفیت نفت و گاز برای توسعه کشور حداکثر استفاده را ببرد، اما در عین حال منابع نفت و گاز را به منابع تأمین مالی هزینه‌های جاری و دستمزد دولت تبدیل نمی‌کنیم.

نفت ذخیره شده روی آب نداریم

وی با بیان اینکه دشمنان سعی کردند بازار جهانی نفت را برای ما محدود کنند، گفت: وزارت نفت در عمل اثر تحریم‌ها را در فروش و تولید نفت کم کند، امروز دیگر نفتی روی کشتی‌ها نداریم که منتظر فروش آن باشیم؛ همه آنچه تولید می‌کنیم از قبل بازار آن مهیا شده است.

معاون رئیس جمهوری اظهار کرد: درباره گاز هم در مقایسه با پیش از دولت سیزدهم، یک جهشی قابل توجه در صادرات گاز داشتیم؛ به هر حال برنامه صادرات گاز به کشورهای همسایه را داریم و آقای اوجی، وزیر نفت در این باره هم توضیح خواهند داد؛ بنابراین صادرات نفت و گاز جزو اولویت‌های دولت است و موانع آن را هم برطرف کردیم و شبکه توزیع قابل اعتمادی ایجاد شده است، به‌تازگی هم قیمت نفت افزایش یافته و این برای ما یک فرصت است و امیدواریم از فرصت قیمت بالای نفت بتوانیم برای تأمین منابع توسعه کشور استفاده کنیم.

دیگر خبرها

  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای حضور مردم در راهپیمایی حمایت از اقدام تنبیهی سپاه
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان
  • تاسیس بانک مشترک ایران-پاکستان فعلا معلق مانده است
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • صادرات مرکبات مازندران به ۱۶ کشور جهان
  • صفر شدن تعرفه صادرات محصولات ایران به روسیه
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • صادرات ۲۸ میلیون دلاری مرکبات مازندران به ۱۶ کشور جهان