Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شبکه آمریکایی در گزارشی درباره نشست روز گذشته شورای امنیت سازمان ملل برای رایزنی درباره برجام نوشت: «مایک پامپئو در سازمان ملل در حمله به توافق هسته‌ای ایران تنها بود».

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه «ای‌بی‌سی نیوز» در گزارشی درباره مواضع ضد ایرانی وزیر خارجه آمریکا در نشست روز گذشته شورای امنیت سازمان ملل اذعان کرد که او در حمله و انتقاد شدید از توافق برجام «تنها» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشست شورای امنیت سازمان ملل با موضوع استماع گزارش دبیرکل سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و برجام چهارشنبه (دیروز) با حضور وزیر خارجه آمریکا برگزار شد و او در این نشست ضمن ایراد انواع اتهام‌زنی‌های بی اساس علیه ایران، از خروج غیرقانونی دولت «دونالد ترامپ» از برجام دفاع کرد.

شبکه «ای‌بی‌سی‌ نیوز» در این باره گزارش داد: «آمریکا در نشست شورای امنیت سازمان ملل در حملات لفظی و انتقاد شدید از توافق هسته‌ای ایران تنها بود و سازمان ملل، اتحادیه اروپا و چندین متحد اروپایی (آمریکا) ضمن تمجید از این توافق، درباره تصمیم آمریکا برای خروج از آن ابراز ناامیدی کردند».

وزیر خارجه آمریکا در نشست شورای امنیت سازمان ملل  از اعضای سازمان ملل خواست که فشارها علیه ایران را تشدید کنند چرا که به ادعای او «برجام نتوانست سبب توقف رفتارهای شرورانه رژیم ایران شود».

ای‌بی‌سی نیوز نوشت: «تقریبا همه ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل درباره موشک‌های بالستیک ایران ابراز نگرانی کردند اما به جز آمریکا بقیه حمایت خود را از توافق (برجام) ابراز داشتند و از "چالش‌هایی" که آمریکا در برابر آن ایجاد کرده، به انتقاد پرداختند».

در گزارش این رسانه آمریکایی به اظهارات نماینده اتحادیه اروپا در نشست شورای امنیت اشاره شده است. این مقام اروپایی در این نشست گفت: «در نتیجه خروج آمریکا و اعمال مجدد تحریم‌های ایران، برجام با چالش‌های قابل توجهی مواجه است. اتحادیه اروپا و ۲۸ کشور عضو به شدت درباره این تصمیمات آمریکا متاسف هستند».

ای‌بی‌سی نیوز در ادامه گزارش خود به مواضع اروپایی‌ها درباره برنامه موشکی و مواضع منطقه‌ای ایران هم اشاره کرد و نوشت: «چندین متحد اروپایی آمریکا شامل آلمان، بریتانیا و فرانسه نگرانی‌ها (درباره برنامه موشکی و مواضع منطقه‌ای ایران) را تکرار کردند  اما تک تک آنها از آمریکا به دلیل خروج از برجام به خاطر نگرانی‌ها درباره موشک‌های بالستیک انتقاد کردند و نماینده آلمان در سازمان ملل هم گفت که آمریکا "به جای عوض کردن پوشک بچه، بچه را هم دور انداخته است"».

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آمریکا تحریم های آمریکا تحریم شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۴۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان برای شرکت در نشست شورای امنیت وارد نیویورک شد

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران عصر چهارشنبه به وقت محلی با استقبال امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد؛ این نخستین سفر وزیر خارجه ایران در سال جدید شمسی به نیویورک، مقر اصلی سازمان ملل متحد و سومین سفر پس از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در غزه است.

وزیر خارجه ایران قرار است روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست عالی رتبه شورای امنیت سازمان ملل درمورد فلسطین ذیل دستور کار «وضعیت خاورمیانه از جمله مساله فلسطین» شرکت و سخنرانی کند.

امیرعبداللهیان قبل از عزیمت به نیویورک، توقفی در استانبول ترکیه داشت و از سرکنسولگری ایران در این شهر بازدید کرد.

کشور الجزایر پیش نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین را در سازمان ملل به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده و خواستار طرح آن در نشست روز پنجشنبه این شورا شده، اما کشور مالت که رئیس دوره‌ای شورای امنیت در ماه جاری میلادی (آوریل) است، اعلام کرده که شورای امنیت عصر جمعه به وقت محلی در این باره تصمیم گیری خواهد کرد.

حالا قرار است ۱۵ عضو شورای امنیت روز جمعه برای رای دادن به پیش‌نویس قطعنامه جدیدی که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل است، تشکیل جلسه دهند.

تصویب این قطعنامه مستلزم آن است که حداقل ۹ رأی مثبت را بدون مخالف یا همان وتوی پنج عضو دائم شورای امنیت یعنی آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه و چین به دست آورد.

منابع آگاه می‌گویند که این قطعنامه از حمایت ۱۳ عضو شورای امنیت برخوردار است، اما احتمالا آمریکا یکی از اعضای اصلی شورای امنیت و حامی همیشگی (رژیم) اسرائیل، با آن مخالفت و آن را وتو خواهد کرد.

پیش از این، «ونسا فریزر» سفیر و نماینده مالت در سازمان ملل که در ماه جاری میلادی (آوریل) کشورش ریاست دوره‌ای شورای امنیت را بر عهده دارد، پس از برگزاری دومین نشست کمیته ویژه بررسی اعضای جدید در سازمان ملل برای بررسی عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل، گفت: اجماع و اتفاق نظری وجود نداشت. اکثریت اعضا موافق عضویت کامل فلسطین هستند.

او گفت: بسیاری از کشور‌ها این واقعیت را بیان کردند که فلسطین تمام معیار‌ها را طبق کنوانسیون مونته ویدئو و همچنین ماده چهار منشور که مورد نیاز است، دارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • روایت امیرعبداللهیان از رایزنی‌های دیپلماتیک در نیویورک
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه صنایع وابسته به پهپاد و موشک ایران/ وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در شورای امنیت توسط آمریکا/ روایت امیرعبداللهیان از رایزنی‌های دیپلماتیکش در نیویورک/ حمله اسرائیل به پایگاه‌های دفاع هوایی در جنوب سوریه
  • روایت امیرعبداللهیان از رایزنی‌های دیپلماتیکش در نیویورک
  • دومین جلسه مجازی آمریکا و اسرائیل درباره حمله به رفح
  • نشست شورای امنیت با موضوع عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل/
  • امیرعبداللهیان: وضعیت در غزه به نقطه جوش رسیده است / به آمریکا گفتیم به‌دنبال تنش در منطقه نیستیم
  • نشست شورای امنیت درباره غزه 
  • امیرعبداللهیان: به آمریکا گفتیم به‌دنبال تنش در منطقه نیستیم
  • امیرعبداللهیان برای شرکت در نشست شورای امنیت وارد نیویورک شد
  • عضویت کامل فلسطین در شورای امنیت به رای گذاشته می‌شود