Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@12:01:20 GMT

احضارسفیرآمریکابه وزارت خارجه پاکستان

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۴۷۴۵

وزارت امورخارجه پاکستان با احضار سفیر آمریکا در این کشور، با اعتراض به اقدام واشنگتن در موضوع قرار دادن نام پاکستان در فهرست ناقضان آزادی های دینی، گفت که آمریکا به بیماری اسلام هراسی مبتلا شده است. ناطقان: واشنگتن اخیرا در تازه‌ترین اقدام خود علیه پاکستان، نام این کشور را به لیست سیاه کشورهای نقض کننده آزادی مذهبی افزود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


'مایک پمپئو' وزیر امورخارجه آمریکا روز سه شنبه هفته جاری در بیانیه ای اعلام کرد که وی نام پاکستان را در گزارش سالانه خود به کنگره افزوده است و این به معنای افزایش فشار دولت آمریکا به دولت پاکستان می‌باشد که حتی می‌تواند به اعمال تحریم‌ علیه اسلام آباد منتهی شود.
وزیر خارجه آمریکا در این باره اعلام کرد: اسلام آباد را در لیست کشورهائی با نگرانی های خاص در ارتباط با محافظت از مردم در عبادت هایشان مطابق با اعتقادات آن ها قرار داده ایم.
وزارت امور خارجه پاکستان نیز روز گذشته چهارشنبه در پاسخ به این بیانیه، آن را یکجانبه و سیاسی خواند.
پس از آنکه آمریکا نام پاکستان در لیست کشورهای ناقض حقوق اقلیت های مذهبی قرار داد سفیر این کشور در پاکستان به وزارت خارجه احضار شد.
وزارت خارجه پاکستان که پیش از این ادعای آمریکا را رد کرده بود، در نامه‌ای شدیدالحن اعتراض خود را به وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد.
در این نامه آمده است: آمریکا بهتر است به جای اتهام زنی به پاکستان مشکل مسلمانان کشمیری که سال‌ها است از سوی هند تحت ظلم قرار گرفته‌اند را حل کند.
وزارت خارجه پاکستان تاکید کرد: کشورهای دوست و هم پیمان آمریکا به نقض آشکار حقوق اقلیت‌های مذهبی از جمله مسلمانان دست می‌زنند ولی واشنگتن هیچ برخوردی انجام نمی‌دهد.
البته سفارت آمریکا در این کشور نیز توضیح داده است که برغم فهرست سیاه، تحریمی علیه پاکستان اعمال نشده است.
پیش از این نیز، 29 آبانماه دولت پاکستان در اعتراض به اظهارات ضدپاکستانی اخیر رییس جمهور آمریکا، کاردار سفارت این کشور در اسلام آباد را به وزارت امورخارجه احضار کرد.
آن زمان، وزارت امورخارجه پاکستان در بیانیه ای اعلام کرد: دولت پاکستان اعتراض شدید خود را به اتهامات بی پایه و اساس رییس جمهوری آمریکا به «پل جونز» کاردار سفارت این کشور ابلاغ کرد.
قائم مقام وزارت امورخارجه پاکستان با ابراز تاسف دولت این کشور از توییت های اخیر و اظهارات رییس جمهوری آمریکا گفت: چنین اظهارات بی اساسی در مورد پاکستان کاملاً غیرقابل قبول است. منبع: ایرنا برچسب ها: سفیر آمریکا ، وزارت خارجه پاکستان ، احضار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سفیر آمریکا وزارت خارجه پاکستان احضار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد

وزارت امور خارجه آمریکا نگران از تصمیم اسلام‌آباد برای افزایش حجم همکاری‌های اقتصادی با تهران، بار دیگر به تهدید ناکارآمد اعمال تحریم‌ها علیه ایران متوسل شد.

به گزارش مشرق، تارنمای وزارت امور خارجه آمریکا نوشت که ودانت پاتل سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا در نشست خبری دیشب (چهارم اردیبهشت) در پاسخ به سوالی در مورد ساخت بخش پاکستانی خط لوله گاز صلح میان ایران و پاکستان گفت که واشنگتن به همه کشورها اطلاع می دهد که خطر تحریم را در مراودات تجاری با تهران مد نظر داشته باشند.

در جریان نشست خبری دیشب، خبرنگاری از پاتل پرسید: در جریان سفر رئیس جمهوری ایران به پاکستان، ۲ کشور هشت تفاهمنامه امضا و توافق کردند که تجارت دوجانبه را به ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهند. یکی از سخنگویان دولت پاکستان نیز گفت که اسلام‌آباد نیازی به معافیت تحریمی آمریکا برای ساخت بخش پاکستانی خط لوله انتقال گاز ندارد. ایالات متحده چه نظری در مورد این توافق ها و اظهارات دارد؟

سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا در پاسخ، ضمن اشاره به استقلال پاکستان در سیاست خارجی خود، گفت: ما به طور کلی خطر احتمالی تحریم ها را به هر طرفی که مراودات تجاری با ایران را مد نظر دارد، اطلاع می دهیم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از هدف ‌گذاری افزایش حجم تجارت رسمی ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار و امضای هشت سند همکاری مشترک بین دو کشور خبر داده بود.

حسین امیرعبداللهیان ادامه داد:‌ بررسی موضوعات مختلف اعم از تجارت، انرژی، ترانزیت، علم و فناوری، فرهنگی، گردشگری سلامت و ‌زیارت، همکاری‌ های مرزی، مبارزه با مواد مخدر و تروریسم، امنیتی و قضایی، میان هیات ‌های عالی رتبه جمهوری اسلامی پاکستان و جمهوری اسلامی ایران انجام گرفت.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر رسمی خود به پاکستان و پس از دیدار با مقام‌ های بلندپایه این کشور و همچنین بازدید از شهرهای لاهور و کراچی، ساعاتی پیش عازم سریلانکا شد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ترکیه: آمریکا درباره حقوق بشر به استاندارد‌های دوگانه مبتلاست
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • درخواست این کشور از پاکستان و سریلانکا برای بازداشت وزیر کشور ایران!
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد
  • چین: گروه ۷ تنش‌ها و درگیری‌های منطقه‌ای را تشدید می‌کند