Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت فرانسه روز پنجشنبه از معترضان جلیقه زرد خواست طبق برنامه معمول خود، تظاهرات اعتراضی بعدی در روز شنبه هفته آینده را برگزار نکنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، «بنجامین گریوو» سخنگوی دولت فرانسه با استناد به آسیب به نیروهای امنیتی پس از حمله سه شنبه شب به بازار کریسمس شهر استراسبورگ، معترضان ضد دولتی را به رفتار عاقلانه و منطقی دعوت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درخواست در حالی مطرح شد که پلیس فرانسه برای دومین روز متوالی در جستجوی فرد مسلح فراری است که به بازار کریسمس شهر استراسبورگ در شرق فرانسه حمله کرد و سه تن را کشت و 13 نفر را زخمی کرد.

گفته می شود که «شریف شکات» مهاجم استراسبورگ پس از تبادل آتش با نیروهای امنیتی فرانسه، زخمی شده اما موفق به فرار از صحنه شده است.

صدها تن از نیروهای پلیس فرانسه سرگرم عملیات تعقیب شکات هستند که تصویرش منتشر شده است.
مادر و پدر و دو برادر مظنون استراسبورگ به منظور طی مراحل بازجویی بازداشت شده اند.

موقعیت استراسبورگ واقع در چند راهی فرانسه، آلمان، سوئیس، بلژیک و لوگزامبورگ، عملیات تعقیب وی را پیچیده تر کرده است.

شکات در سال 2015 در حالی که در زندان بود، از طرف نیروهای امنیتی فرانسه به عنوان یک افراطی اسلامگرا احتمالی معرفی شد.

در همین حال، معترضان جلیقه زرد در فرانسه برای پنجمین دور اعتراضات علیه «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری این کشور در روز شنبه هفته آینده، فراخوان داده اند.

اعتراضات در فرانسه 17 نوامبر (26 آبان) در مخالفت با افزایش مالیات سوخت آغاز شد، اما به عصیانگری علیه استانداردهای زندگی و بی تفاوتی مکرون نسبت به مشکلات مردم عادی تبدیل شد.
به گفته مقام های فرانسوی، از زمان آغاز اعتراضات تاکنون شش نفر جان باخته اند.

حتی قبل از حمله استراسبورگ، دولت برنامه افزایش مالیات سوخت را لغو کرد.

لغو مالیات سوخت، مطالبه اصلی معترضانی است که عمدتا در مناطق روستایی و شهرهای کوچکتر زندگی می کنند و به شدت به خودرو نیاز دارند.

مکرون همچنین با افزایش حداقل دستمزدها، حذف مالیات از ساعت های اضافه کاری و کاهش مالیات برای بسیاری از مستمری بگیران موافقت کرد.

هرچند تعدادی از نمایندگان جنبش اعتراضی فرانسه برای پایان دادن به اعتراضات به منظور مذاکره با دولت اعلام آمادگی کرده اند، سایرین امتیازدهی مکرون را ناکافی دانسته اند.

در این میان، وزارت امور خارجه فرانسه روز پنجشنبه اعلام کرد که هکرها وب سایت این وزارتخانه را هک و اطلاعات آن را سرقت کرده اند.

این مساله، امنیت وب سایت های دولتی فرانسه را زیر سوال می برد؛ هرچند وزارت امور خارجه فرانسه درصدد تضمین دهی به کاربران برآمده مبنی بر اینکه اطلاعات سرقت شده چندان حساس نبوده است.

وزارت مزبور با صدور بیانیه ای اعلام کرد: اطلاعات شخصی سرقت رفته ممکن است مورد سواستفاده قرار گیرد، اما تاثیر این مساله محدود است زیرا این اطلاعات حاوی موضوعات حساسی نیست.
تاکنون اخباری در مورد هویت هکرها و اصالت شان مخابره نشده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۵۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال

به گزارش خبرنگار مهر، مالیات در ایران ذیل عنوان درآمدهای جاری دولت قرار می‌گیرد و تقریباً مهم‌ترین منبع درآمدی دولت محسوب می‌شود. درآمد مالیاتی دولت از دو رکن اصلی مالیات مستقیم و مالیات بر کالا و خدمات (غیرمستقیم) تشکیل می‌شود. مالیات مستقیم نیز خود از سه جز اصلی تشکیل شده که مالیات بر اشخاص حقوقی اصلی‌ترین آنها است، این نوع مالیات از شرکت‌ها و هر نوع درآمد انتفاعی اشخاص حقوقی دریافت می‌شود. اجزای بعدی نیز مالیات بر درآمد و مالیات بر ثروت نام دارند. همچنین یکی از مهم‌ترین سر فصل‌ها در مالیات غیر مستقیم مالیات بر واردات است.

در این بین با توجه به تاکید اسناد بالادستی بر کاهش اتکای کشور به درآمدهای نفتی، دولت‌ها از سال‌ها قبل به دنبال افزایش سهم سایر درآمدها از جمله درآمد مالیاتی بود. بر همین اساس هم از دهه ۹۰ سیاست گذاری ها مبنی بر افزایش درآمدهای مالیاتی از طرق مختلف در دستور کار قرار گرفت.

در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان اخذ مالیات از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ سیر صعودی محسوسی یافته است به گونه‌ای که از مالیات ۱۰۹ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۳۹۷ به مالیات حدود ۸۰۶ هزار میلیارد تومانی رسیده که بیانگر افزایش ۷۴۰ درصدی است.

این گزاره مهر تأییدی بر افزایش وزن درآمدهای مالیاتی در سبد درآمدی دولت و در نتیجه کاهش وابستگی به درآمدهای ناشی از خام‌فروشی انرژی‌های فسیلی در دهه گذشته می‌زند.

سرنوشت مالیات ۱۴۰۳

طبق داده‌های مرکز پژوهش‌های مجلس، مجموع درآمدهای مالیاتی در سال ۱۴۰۳ برابر ۱,۲۹۰ هزار میلیارد تومان است. این عدد با مصوب بخش اول قانون بودجه (۱۳۶۵ هزار میلیارد تومان) سازگار نیست. بدون مالیات بر واردات، این درآمدها به ۱,۱۴۷ هزار میلیارد تومان می‌رسد. نسبت به عملکرد سال ۱۴۰۲، این رقم ٪۴۲+ افزایش داشته است. البته، بخشی از افزایش درآمدهای مالیاتی مربوط به اصلاحات قانونی است. مهم‌ترین اصلاحات شامل رفع ابهام از معافیت واحدهای صنعتی و معدنی مناطق کمترتوسعه یافته با درآمد ۵۰ هزار میلیارد تومان و افزایش ۱ واحد درصدی نرخ مالیات بر ارزش افزوده با درآمد ۵۵ هزار میلیارد تومان در سه فصل قابل وصول سال مالی ۱۴۰۳ است.

گفتنی است، منظور از درآمدهای مالیاتی دو نوع مستقیم و غیرمستقیم است. مالیات‌های مستقیم در ایران عبارت هستند از مالیات بر دارایی، مالیات بر تمبر، مالیات بر ارث، مالیات بر درآمد املاک، مالیات بر درآمد کشاورزی، مالیات درآمد حقوق مزدبگیران، مالیات بر درآمد مشاغل، مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی، مالیات بر خانه‌های خالی و لوکس، مالیات بر درآمد اتفاقی (هدیه، جایزه و …)، مالیات بر جمع درآمد ناشی از منابع مختلف درآمدی.

حقوق و عوارض گمرکی، مالیات بر مصرف، مالیات بر ارزش افزوده (کالاهای خریداری شده و تراکنش‌های بانکی)، انواع مالیات غیرمستقیم را تشکیل می‌دهند.

علاوه بر این موارد، لایحه مالیات بر عایدی سرمایه (capital gains tax) در سال ۱۴۰۰ در مجلس تصویب شد ولی هنوز مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفته‌است. طبق این طرح از بازارهای غیرمولد و موازی تولید بر اساس مازاد قیمت فروش دارایی‌ها نسبت به خرید آنها، مالیاتی خاص گرفته می‌شود.

کد خبر 6085296 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • با درخواست آنچلوتی: بازگشت مدافع جوان به رئال
  • اعمال محدودیت در برگزاری تظاهرات حامی فلسطین در فرانسه و ایتالیا
  • شورش بزرگ در دانشگاه های آمریکا / حمایت واشنگتن از اسرائیل بالاخره کار دستش داد/ تلاش دولت برای سرکوب معترضان عدالتخواه با بهانه «یهودی ستیزی»
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • آقای گل تاریخ فرانسه قدم در راه مسی گذاشت!‏
  • راهکار فرانسه برای کمبود پلیس در المپیک پاریس
  • هوندای برقی از کانادا سر درآورد
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال
  • حمایت فرانسویان از فلسطین
  • آنچلوتی: اعتراض ژاوی به داوری؟ حرفی ندارم؛ وازکز در کنار کارواخال از بهترین‌های دنیاست