Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-20@01:04:43 GMT

زندگی بدون شبکه های اجتماعی چگونه است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۵۲۳۳

به گزارش پارس نیوز، 

 ما دوست داریم دیگران ما را بپذیرند و تصدیق کنند و این دلیل انسان بودن ماست. آیا ما به دنبال اعتبار سنجی هستیم؟ آیا ما سعی می کنیم خودمان را اثبات کنیم؟ در این مقاله قصد داریم به شما نشان دهیم زندگی بدون شبکه های اجتماعی چگونه است.

زندگی خصوصی شما در یک گالری عمومی قرار نمی گیرد:

اولین و مهمترین نکته در زندگی بدون شبکه های اجتماعی این است که شما معنای واقعی حریم و زندگی خصوصی را یاد خواهید گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما یاد می گیرید که هیچکس به صبحانه و یا سفری که در تعطیلات می روید اهمیتی نمی دهد. حقیقت ماجرا هم این است که این مسائل برای دیگران مهم نیست فقط شما اجازه می دهید که دیگران آنها را مشاهده کنند. اگر خبری از شبکه های اجتماعی نباشد شما اخبار مربوط به خودتان را تنها با کسانی که به شما اهمیت می دهند به اشتراک می گذارید و نه با آشنایان دور و حتی غریبه ها. بدین شکل حریم خصوصی شما حفظ می شود و در دسترس کسانی که نمی شناسید قرار نمی گیرد.

شما تفریحات و بیرون رفتن تان را فقط به خاطر عکس انداختن خراب نمی کنید:

شاید بارها پیش آمده که شما به جایی دیدنی رفته اید اما هیچ لذتی از آن منظره نبرده اید زیرا تمام انرژی و وقت خود را صرف عکس انداختن از آنجا کرده اید. هیچکس غیر از افراد سطحی نگر به زندگی شما و وقتی که می گذرانید اهمیت نمی دهد پس خوشی خود را صرف اینگونه افراد نکنید. سعی کنید زندگی بهتری برای خود رقم بزنید.

کمتر عکس هایی از لحظات دروغین خوشحالی تان ثبت می کنید:

حتما شما هم دست کم یک بار این تجربه را داشته اید. شبکه های مجازی پر شده اند از تصاویر افرادی که سعی می کنند حسی دروغین از خوشبختی شان به دیگران عرضه کنند. آنها از تمام جزئیات روزشان چیزی نمی گویند و فقط یک لحظه را ثبت می کنند. اگر شما هم چنین حسی را تجربه کرده باشید درک می کنید که چه قدر دردناک و خسته کننده است. حتما برای شما هم خوشایند نیست و بهتر است اینکار را تکرار نکنید.

برخی از ارتباطات تان را به خاطر شبکه های اجتماعی قطع می کنید:

کسانی که زیاد در شبکه های اجتماعی وقت می گذرانند، کم کم و به طور ناخودآگاه منزوی می شوند. به مرور از سر و صدای انسانی بیزار می شوید و ارتباط حقیقی با دیگران برایتان بی معنی می شود. شما سکوت و تنهایی را به همه چیز ترجیح می دهید. مشکل حادتر اینجاست که شما به خاطر ارتباط دورادور با افراد در شبکه های مجازی احساس انزوا ندارید و فکر می کنید آنها دوستان شما هستند اما در حقیقت آنها ممکن است حتی نام حقیقی شما را هم ندانند و شما را با نام کاربری تان بشناسند پس نمی توان این ارتباط را یک دوستی و ارتباط حقیقی دانست.

مدام برای داشتن ظاهری بی عیب و نقص تلاش می کنید:

وسواس زیاد مردم به ظاهرشان در سراسر دنیا به خاطر وجود شبکه های اجتماعی است و همین باعث استفاده مکرر آنها از نرم افزارهای ویرایش عکس و فیلتر شده است. ما در واقع با این کار واقعیت را برای چشم های غریبه تزئین می کنیم. این یک ظاهربینی عمیق را میان مردم جا می اندازد. آنها فقط سعی می کنند در شبکه های مجازی یک زندگی کامل داشته باشند که آن هم با فریب به وجود آمده است. صفات خوب یک شخص اهمیتی ندارد و همه فقط درباره لباس، سفرهای دیگران، ثروتمندی افراد، خرید و غیره نظر می دهند. به همین راحتی صفات نیک بشری از دنیا حذف می شود.

وقتی به خودتان می آیید درمی یابید کل روزتان را صرف به اشتراک گذاشتن چیزهای غیر واقعی کرده اید و هیچ تلاش مثبتی در زندگی حقیقی تان انجام نداده اید. یعنی در واقع فرصت انجام یک کار مثبت را پیدا نکرده اید. برای دقایق زندگی تان ارزش قائل شوید.

می توانید این را امتحان کنید. از همین حالا تصمیم بگیرید سه ماه از شبکه های اجتماعی دور بمانید، خواهید دید که چه تغییراتی در زندگی تان ایجاد می شود. برای خودتان زندگی می کنید، نظرات دیگران برای تان بی اهمیت می شود و احساس زندانی بودن نمی کنید. شاید نتوانید برای همیشه دنیای اینترنت را کنار بگذارید اما این تمرین می تواند شما را به یک زندگی عادی بازگرداند. در واقع پس از گذراندن این دوره شما قادر خواهید بود که وقت تان را مدیریت کنید و به اندازه در آن وقت بگذرانید.

حتما این کار را برای مدتی امتحان کنید و نظرتان را اینجا با ما به اشتراک بگذارید. شاید راهکارهای شما و همچنین حسی که تجربه کردید بتواند برای دیگران هم مفید واقع شود. شخصیت خودتان را بسازید و کارهایی که دوست دارید را انجام دهید.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: صبحانه تعطیلات شبکه های اجتماعی حریم خصوصی انرژی اینترنت انرژی تعطیلات حریم خصوصی رسانه شبکه های اجتماعی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۵۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی برای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، احد یوسفی در نشست هفتگی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به ضرورت توجه برای اولویت‌های فرهنگی گامی مهم برای رفع دغدغه‌های جامعه اظهار کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه در اسرع وقت نسبت به تهیه تقویم مناسبت‌های ملی و مذهبی و با برنامه‌ریزی های کامل و از پیش تعیین شده و اجتناب از برگزاری برنامه‌های دقیقه ۹۰ با اتلاف هزینه و بدون خروجی مؤثر اقدام کند.

وی در ادامه با لزوم احیای کار گروه فرهنگی متشکل از نماینده‌های دستگاه‌های دخیل در برنامه‌های فرهنگی ملی و مذهبی افزود: احیای کارگروه فرهنگی می‌تواند گامی مهم در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی فرهنگی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و بدون تداخل برنامه‌های تکراری و بدون اتلاف هزینه به نحو احسن و در خور شأن شهروندان اجرا و خروجی قابل قبولی داشته باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه در بخشی از سخنان خود با تقدیر و تشکر و از مسئولین و ارگان‌های نظامی و امنیتی در رابطه با عملیات تنبیه تجاوز "وعده صادق" حمله موشکی و پهبادی به رژیم صهیونیستی که توانست برای چندمین بار اقتدار ایران و ایرانی را به استکبار جهانیان نشان دهد، و با انتقاد و گلایه از کم کاری روابط عمومی شهرداری گفت: مجموعه مدیریت شهری به عنوان یکی از مراجع اطلاع رسانی در سطح شهر باید این اقدام مبارک و میمون را در ساعات اولیه با نصب بنر و فضاسازی برای مردم تبریک و تهنیت می‌گفت.

یوسفی تصریح کرد: دغدغه‌های اجتماعی باید سرلوحه برنامه‌های فرهنگی مجموعه مدیریت شهری قرار داده شود و با تولید محتوا و نصب بنرهای فرهنگی در جایگاه‌های اطلاع رسانی به دغدغه‌های جامعه اعم از فرزندآوری که جز مسائل و تأکیدات مقام معظم رهبری هم بوده باید در اولویت برنامه‌ها قرار داده شود.

وی با اشاره به اینکه تاریخ و هویت شهر ارومیه در برنامه‌های فرهنگی به فراموشی سپرده شده است، عنوان کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری با همکاری‌های لازم با بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیای فرهنگ‌های تاریخی و هویتی شهر ارومیه با اجرای برنامه‌های فرهنگی توجه ویژه داشته باشد.

وی بیان کرد: باید ساخت و نصب المان‌ها و نام‌های میادین شهری در دستور کار شهرداری قرار داده شود و با توجه به اینکه شهر ارومیه با وجود بقعه محمّدبن خلیلان که در دهه‌های آخر نیمه قرن سوم تا اواسط قرن چهارم هجری برای تبلیغ مذهب شیعه در ارومیه بوده بیانگر این است که ارومیه دارای هویتی تاریخی است و باید شهرداری در فضاسازی‌های شهر به این اصل توجه ویژه داشته باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان با اشاره به اینکه جشنواره‌های انگور، گل و بیدمشک و… یکی از ظرفیت‌ها برای معرفی گردشگری و اقتصادی شهر ارومیه است، خاطرنشان کرد: این جشنواره‌ها در چند سال گذشته به علت مصادف بودن با ماه‌های محرم و صفر و شیوع بیماری کرونا باعث تعطیلی شد لذا ضروری است شهرداری برنامه‌ریزی‌های لازم را برای اجرای هر چه بهتر جشنواره‌های انگور و گل که نشاط‌آور برای جامعه و شهروندان است، در تابستان سال جاری در دستور کار خود قرار دهد.

دیگر خبرها

  • «زندگی به شرط خنده»، در راه شبکه آی‌فیلم
  • وزارت کشور عراق وقوع انفجار در این کشور را تکذیب کرد
  • همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی برای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • محفل قرآنی سدره
  • خدمت جدید؛ تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • فیک بیوتی
  • فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی
  • چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟
  • فضای‌مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ملی
  • از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری