Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق نتایج یک مطالعه بزرگ، مصرف آنتی بیوتیک ها در یک بازه زمانی طولانی در اوایل تا اواسط بزرگسالی ممکن است موجب افزایش ریسک بروز علائم پیش سرطانی در روده شود.به گزارش بلاغمحققان دانشگاه هاروارد پی بردند زنانی که به مدت ۲ هفته یا بیشتر در دهه ۲۰ تا ۵۰ زندگی شان آنتی بیوتیک مصرف کرده اند، در مقایسه با زنانی که این دارو را در طولانی مدت مصرف نکرده اند، بیشتر در معرض ابتلا به ضایعات روده ای در دهه ۶۰ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در صورت برداشته نشدن این ضایعات که به پلیپ یا آدنوم معروف هستند، می توانند منجر به سرطان روده شوند.   دکتر اندرو چان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این یافته ها نشان می دهد تاثیر آنتی بیوتیک ها در تغییر در باکتری های که به طورطبیعی در روده ها زندگی می کنند ممکن است افراد را در معرض سرطان روده بزرگ قرار دهد.»   به گفته چان، «آنتی بیوتیک ها موجب اختلال در تنوع و تعداد باکتری های موجود در روده موسوم به میکروبیوم می شوند. آنها همچنن مقاومت در برابر باکتری های سمی را نیز کاهش می دهند. تمامی این مسائل ممکن است در بروز علائم پیش سرطانی نقش داشته باشند.»   همچنبن وی اذعان می کند باکتری های که به آنتی بیوتیک ها نیاز دارند ممکن است موجب بروز التهاب شوند که خود از عوامل پرخطر سرطان روده است.   در این مطالعه، چان و همکارانش داده های مربوط به بیش از ۱۶۶۰۰ زن ۶۰ سال و بالاتر را که در یک مطالعه خانه سالمندان شرکت کرده بودند بررسی کردند.  

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۶۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار

مصرف سیگار موجب بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلا به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را از دست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان