Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@14:41:46 GMT

موانع تولید در بافت رفع می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۷۰۵۹

موانع تولید در بافت رفع می شود

کرمان - ایرنا - استاندار کرمان گفت: مشکلات و موانع پروژه های اقتصاد مقاومتی و تولید در شهرستان بافت با همکاری دستگاه های اجرایی بزودی رفع می شود.

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی روز پنجشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی(گام دوم مثلث توسعه اقتصادی) در محل کارخانه فولاد شهرستان بافت افزود: موارد و مشکلات تولیدکنندگان داخلی که در این نشست مطرح شد ضمن صورت جلسه، با زمان بندی توسط مسئولان برطرف و در مرحله بعد نتایج توسط استانداری کرمان پیگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به مصوبات این نشست اظهار داشت: در راستای رفع مشکل صدور مجوزهای پرورش و کشتارگاه طیور، در هر دوره مجوز ذبح 200 هزار قطعه طیور کشتارگاه های غیرفعال باطل و این سهمیه به واحدهای فعال داده شود.
استاندار کرمان اضافه کرد: در صورت خرید منصفانه و برای رفع مشکل خوراک کارخانه کرک ، با سران عشایر نشست هایی جهت فروش کرک و پشم آنها به این واحد تولیدی در راستای رونق تولید برگزار می شود.
وی با اشاره به ذخیره گندم شهرستان ارزوئیه در سیلوهای کرمان و مشکل مالی سیلوهای بافت گفت: هر سال 13 هزار تن گندم شهرستان ارزوئیه به علت نزدیکی و حل مشکلات بخش خصوصی به سیلوهای بافت منتقل شود.
فدائی ادامه داد: سرمایه در گردش سیلوی بافت نیز ظرف یک ماه با تسهیلاتی به مبلغ پنج میلیارد تومان رفع می شود.
وی افزود: اگر پست برق شهرستان بافت گنجایش داشته باشد فاز دوم نیروگاه خورشیدی ایرانیان در شهرستان بافت اجرا می شود و گرنه سرمایه گذار به منطقه دیگری در استان کرمان منتقل و زمین مورد درخواست سرمایه گذار جهت احداث نیروگاه تحویل می شود.
استاندار کرمان تصریح کرد: باند دوم محور ارتباطی بافت به سیرجان باید به طول 8 کیلومتر تا پایان سال جاری به اتمام برسد و 11 کیلومتر نیز به مناقصه گذاشته شود و این مرحله نیز باید تا پایان امسال باید انجام شود.
وی با بیان اینکه با ایجاد سه واحد دامداری صنعتی موافقت شد و پرداخت تسهیلات به این واحدهای تولیدی ظرف یک ماه آینده بررسی می شود بیان کرد: درخواست زمین تعاونی برای راه اندازی دامداری سه هزار رأسی با پیگیری منابع طبیعی طی مدت یاد شده تحویل می شود.
فدائی با تاکید بر اینکه مشکلات محل طرح گردشگری غار جفریز بافت بررسی و موانع آن به فرمانداری و استانداری اعلام شود گفت: مشکل زمین و مجوز سوخت مورد نیاز شرکت فولاد بافت ظرف مدت 2 هفته برطرف می شود.
وی با اشاره به اشتغال 300 نفر در فاز نخست کارخانه فولاد ادامه داد: فاز نخست این کارخانه بزودی به بهره برداری می رسد و در صورت تکمیل فاز دوم کارخانه برای 2 هزار نفر شغل ایجاد خواهد شد.
استاندار کرمان عنوان کرد: مشکل بیمه درختان گردو و آفت کرم خراط با پیگیری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان برای دریافت اعتبار پیگیری خواهد شد.
این نشست عصر پنجشنبه با حضور استاندار کرمان، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، فرماندار و امام جمعه بافت و سایر مسئولان بخش خصوصی و محلی در محل کارخانه فولاد این شهرستان برگزار شد.
استاندار کرمان و هیات همراه امروز پس از احترام به مقا شامخ شهدا از روند اجرایی پروژه های انتقال آب از سد به کارخانه فولاد بافت، هتل چهار ستاره گردشگری، نیروگاه 10 مگاواتی برق خورشیدی، کارخانه کرک، مجتمع خدمات گردشگری و کشتارگاه طیور این شهرستان بازدید و مشکلات آنان را پیگیری کرد.
بافت در 156 کیلومتری جنوب غربی کرمان قرار دارد.
/ 5054/7420

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اقتصاد مقاومتي موانع توليد بافت كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۷۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید گشول دره سیبی در خطبه‌های این هفته شهرستان اقلید ضمن گرامیداشت بزرگداشت هفته مقام معلم، اظهار کرد: معلمان، سازندگان انسان‌ها و معمار آینده‌ی فرهنگی کشور و اثرگذارترین عامل در پی‌ریزی تمدن اسلامی هستند.

وی با تاکید بر اینکه ارزش معلم را نمی‌توان با مقیاس‌های مادی سنجید، از حضور صدها معلم از ۹ استان کشور برای صعود به قله «بُل» بلندترین قله استان فارس در شهرستان اقلید در جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و بیان‌کرد: این یک حرکت نمادین و تداعی کننده فتح قله‌های فرهنگی است.

امام جمعه اقلید در ادامه به یک مطالبه شهرستانی در شهرستان اقلید اشاره کرد و گفت: سازمان خصوصی سازی با توجه به شعار سال و همچنین به واسطه پویا بودن مجتمع کشتارگاه صنعتی شهرستان اقلید باید دنبال حل مشکل سرمایه گذار فعلی باشد تا از تعطیلی مجدد این مجموعه و بیکاری پرسنل آن جلوگیری شود.

حجت الاسلام گشول بیان کرد: اگر چه در این دولت هزاران واحد تولیدی و کارخانه احیا شده و به چرخه تولید برگشته اما نتیجه بارز تصمیمات غیر کارشناسی در برخی استان‌ها، به تعطیلی و بیکاری نیروهای بعضی مجموعه‌ها منجر شده است.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری از عواقب این نوع تصمیمات باید با مدیریت جهادی و مردمی که از دولت کنونی سراغ داریم با اتخاذ تصمیم مناسب برای رفع مشکل سریعاً اقدام شود.

کد خبر 6089171

دیگر خبرها

  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی