Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلامی گفت: ما نخبه های جهانی و رتبه های برتر کنکور را در مرکز «مدینه النبی (ص)» داریم و هدف گذاری ما تربیت مدیران آینده انقلاب در سطح کلان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «حسین اسلامی» امشب (پنجشنبه ۲۲ آذر) در جشن جوانان مسجدی و بزرگترین اردوی کشوری دانش آموزی با ارائه گزارشی از برنامه های اردوگاه های دانش آموزی «مدینه النبی (ص)»، گفت: این قرارگاه به مدت ۱۱ سال در مقاطع سنی مختلفی بر مبنای تأکیدات مقام معظم رهبری بر تربیت در حال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مرکز «مدینه النبی (ص)» شیراز افزود: پنج هزار دانش آموز در ۱۵ مدرسه با ۵۰۰ مربی در حال تربیت در بخش های مختلف هستند، که این مرکز بیشترین فعالیت را در بحث تربیت مربی در سال گذشته انجام دادیم.

 

وی با بیان اینکه در تابستان گذشته میانگین هفته ای یک اردو در شیراز برگزار شده، تصریح کرد: برگزاری جلسات هفتگی به صورت حلقه های معرفتی در رده های سنی مختلف در مجموعه ها هم به شکل مستمر برگزار می شود.

 

اسلامی افزود: مجموعه از ساعت هفت صبح تا ۱۲ شب در حال ارائه خدمات است و بیشترین اعضای قرارگاه عضو پایگاه مقاومت بسیج این مجموعه هم هستند و در همین راستا طرح تربیت محمدی را در ۱۵ مدرسه پیگیری و اجرا می کنیم.

 

مدیر مرکز «مدینه النبی (ص)» شیراز با بیان اینکه این برنامه ها همزمان برای دختران و پسران اجرا می شود، اظهار کرد: ما نخبه های جهانی و رتبه های برتر کنکور را در مرکز «مدینه النبی (ص)» داریم و هدف گذاری ما تربیت مدیران آینده انقلاب در سطح کلان است.

 

 

پایان پیام/588

منبع: شبستان

کلیدواژه: معاون اول رئیس جمهور خراسان جنوبی خراسان جنوبي بیرجند شیراز بازدید معلولان روزنامه بندر شهید رجایی دفاع مقدس کانون های مساجد فارس اردو شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۷۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با فعالان تربیتی استان زنجان با بیان این مطلب گفت: تعلیم و تربیت در دولت و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به عنوان اولویت اصلی اعلام شده و راهبرد جدی این اولویت را در تعامل با فعالان مردمی در حوزه آموزش و پرورش در نظر گرفته است. جلسات منظمی نیز با وزارت آموزش و پرورش در قالب قرارگاهی و با مصوبات اجرایی در حال انجام است. انصافا هم دکتر صحرایی، تمام توان خود را در این کار گذاشته است و برای اولین بار است که سند تحول آموزش و پرورش در این وزارت خانه در حال اجراست و نقشه راه برای آن نوشته شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: در مدل حکمرانی ولایی که می‌توان لایه‌های مختلف آن را حکمرانی مردمی یا شبکه‌ای نامید، سندیتی در کار نیست و، چون تعاملات در شبکه، سیستماتیک و در هم تنیدگی است و این حکمرانی در تعلیم و تربیت باید در گام اول با مسئله شناسی در تعلیم و تربیت رسمی در قالب آموزش و پرورش یا در قالب‌های غیر رسمی با این مسائل مواجه است، روشن است که برای حل این مسائل، باید سیاست‌گذاری شده و فرآیند برنامه‌ای به وجود بیاد و کنشگران حل مسائل را با شناختی که از ظرفیت هر استان داریم، مشخص کنیم.

خسروپناه ادامه داد: گاهی برای حل یکی از مسائل، نیاز است قانون یا ماده واحده‌ای را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شود. در این نظام شبکه‌ای، وظایف هر کدام از اعضا مشخص می‌شود، هم اکنون نیز این شبکه در دولت و آموزش و پرورش بسیار همراه است، تشکیل میز‌های تخصصی برای مسائل مرتبط با آموزش و پرورش نیز با حضور تشکل‌های مردمی از کل کشور در دبیرخانه شورا فعال شده و اعضا به صورت مجازی یا حضوری در این میز‌ها مشارکت دارند.

وی افزود: در برخی از مدارس نخبگانی کشور، تأکید بر مهاجرت نخبگانی است و با تعابیری اغواکننده، موضوع مهاجرت را مطرح می‌کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سرمایه عظیمی که در کشور در قالب دانش آموزان تربیت شده اند را تحویل کشور‌های دیگر می‌دهیم تا در بعضی مواقع، تئوری‌ها یا تولیداتی از آن حاصل شود، محصولات نظامی برای حمله به کشور‌های اسلامی باشد. در این زمینه باید گفت ما مقصریم و باید تدبیری در این زمینه داشته باشیم. این یک نمونه از مسئله شناسی در آموزش و پرورش است.

خسروپناه ابراز کرد: بعد از مسئله شناسی، سیاست‌گذاری و تدوین راهبرد مناسب و اینکه کدام کنشگران با چه ویژگی‌هایی باید این مسائل را حل کنند. گاهی مصوبه لازم است و زمانی نیز لازم است تعامل با وزیر آموزش و پرورش انجام شود یا روش دیگری که تا حل نهایی آن مسائل، همه مسائل بررسی و اجرا می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فعالیت‌های صورت‌گرفته برای معرفی شیعه در جهان گفت: برگزاری جلسات گفتگوی بین ادیان و تأثیرات آن در سطح جهان مسیحیت و حتی بوداییان و دیگر فرقه ها، نشانگر ظرفیت‌های عظیم تمدنی شیعی است که باید این معارف هر چه بیشتر به جهان معرفی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرط ژاوی مشخص شد: خرید ستاره سیتی
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • ایران قوی با مدرسه قوی ساخته می‌شود
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • قرارداد طارمی و اینتر نهایی شد
  • مشکل عجیب یونایتد برای اخراج تن‌هاخ: مربی نیست!
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • فوری: قرارداد طارمی و اینتر نهایی شد