Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر فومن در دفتر این شوار برگزار شد.

نائب رئیس شورای شهر فومن در این جلسه با اشاره به اینکه متاسفانه در جلسات اخیر این شورا حاشیه بر متن غلبه کرده است، اظهارکرد: باید با همدلی و اتحاد در کنار یکدیگر مشکلات شهر را حل و به مطالبات به حق شهروندان رسیدگی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا علیدوست با بیان اینکه برخی به دنبال بزرگ کردن حاشیه‌ها هستند، افزود: اعضای شورای شهر نسبت به این موضوع مسئول بوده و باید در راستا ایجاد امید در شهر گام بردارند.

وی با تأکید برلازم الاجرا بودن مصوبات شورای شهر، گفت: برنامه‌ریزی برای آینده شهر فومن یکی از وظایف ما بوده و باید به دنبال حل نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت باشیم.

علیدوست با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری شهر فومن، تصریح کرد: باید با همراهی یکدیگر و با برنامه‌ریزی مناسب گام‌های موثری در راستای بهبود وضعیت و توسعه شهر فومن برداریم البته مبالغ جاری در این زمینه کفایت نکرده و نیازمند بودجه بیشتری هستیم.

نائب رئیس شورای شهر فومن در ادامه به حاشیه‌های به وجود آمده از صبحت‌های وی در جلسه هفته گذشته نیز اشاره و ضمن عذرخواهی از همه خبرنگاران این شهر، اظهارکرد: نقش خبرنگاران در آگاه سازی جامعه غیرقابل انکار است.

وی با بیان اینکه منظور صحبت بنده توهین به این قشر فرهیخته نبوده است، گفت: خبرنگاران علاوه بر نقدهای منصافانه عملکرد خوب شورا و شهرداری نیز انعکاس دهند.

گفتنی است در جلسه هفته گذشته شورای شهر فومن این صحبت علیدوست که برخی از خبرنگاران با حضور در جلسات شورا چای شورا رو می خورند و بیرون علیه شورا می نویسند سبب واکنش های بسیاری در طول هفته از سوی اصحاب رسانه و افکار عمومی شده بود. لازم به ذکر است که در این جلسه نیز برخی از خبرنگاران پیروی این صحبت‌های نائب رئیس شورای شهر فومن ضمن حضور در جلسه شورا با خود فلاکس چای و کلوچه به همراه آورده بودند تا از بیت المال شورا استفاده نکنند.

المان مربوط به چای با فراخوان انجام می شود

در ادامه این جلسه یکی دیگر از اعضای شورای شهر فومن با انتقاد از سخنان علیدوست که شورا در یکساله نخست فعالیت خود نه استعفا داشته و نه استیضاح، اظهارکرد: در برخی مصوبات شورا اشکالاتی وجود دارد که باید رفع شود.

نورالدین نعمتی با بیان اینکه در جلسه گذشته مصوب شد که یکی از کارخانجات چای این شهرستان در زمینی که شهرداری خواهد داد اِلمان متناسب با چای نصب کند، افزود: در جلسه گذشته نیز بیان شد که ساخت این المان تنها بدون تبلیغات این شرکت اجرایی می شود در حالی که در فضای مجازی اعلام شده که این المان با تبلیغات شرکت مذکور ساخته خواهد شد. 

وی با اشاره به اینکه مصوبه مذکور اعتراض برخی از کارخانجات چای این شهرستان را نیز به دنبال داشته است، ادامه داد: این المان با فراخوان عمومی و دعوت از همه کارخانجات در آینده نزدیک انجام می شود.

کد خبر 4484450

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر فومن فومن نعمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار از تصویب برنامه جامع اقدام و عمل مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان از جمله در خوزستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی‌محمد طهماسبی بیرگانی در حاشیه شورای برنامه ریزی توسعه خوزستان که امشب (۲۹ فروردین‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: برنامه جامع اقدام و عمل مقابله با گرد و غبار در خوزستان برای ۱۰ ساله آینده خوزستان که قرار است در برنامه‌های هفتم و هشتم توسعه اجرایی شود و جزو تعهدات این برنامه است، در شورای برنامه‌ریزی خوزستان تصویب شده است.

وی افزود: در این برنامه با تلفیق نقشه‌های گرد و غبار و کاربری‌های استان خوزستان، برنامه‌هایی برای دستگاه‌های مختلف بر اساس وظایف‌شان در تالاب‌ها، اراضی زراعی غبارخیز و ... در نظر گرفته است. به طور مثال اگر قرار است محیط زیست در مناطق تحت مدیریت گرد و غبار را مدیریت کند، مشخص شده است باید چه اقدامی انجام دهد. 

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار گفت: این برنامه برای ۳۱ استان تدوین شده است اما در هر استان زمانی عملیاتی می‌شود که در شورای برنامه‌ریزی و توسعه آن استان به تصویب برسد. با تصویب این برنامه در خوزستان، تعداد استان‌هایی که این برنامه را تصویب کرده‌اند به ۱۱ استان رسیده است.

طهماسبی بیرگانی در خصوص ضمانت اجرایی برنامه جامع اقدام و عمل مقابله با گرد و غبار گفت: طبق آیین‌نامه، استانداران وظیفه دارند برنامه‌های استانی در بحث مقابله با گرد و غبار را در اولویت قرار دهند. باید توجه شود اجرای این برنامه جزو تعهد برنامه هفتم توسعه است و در قانون پیش‌بینی شده است که باید با استفاده از این قانون به دستگاه‌ها فشار وارد کنیم تا وظایف‌شان را عملی کنند.

وی افزود: آنچه مهم است داشتن برنامه است زیرا اگر برنامه نداشته باشیم می‌گویند برنامه کجا است و باید به چه چیزی پول بدهیم؟ ما می‌گوییم برنامه داریم و اگر دولت یا استان‌ها منابع مالی را تامین نکردند می‌گوییم که ما وظیفه‌مان را انجام داده‌ایم. همچنین در این برنامه بخش‌هایی از کار به مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌ها و بخشی به مشارکت مردم بر می‌گردد. در این برنامه، سهم دولت و بهره‌بردار تفکیک شده است.

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال وضعیت گرد و غبار با منشاءهای داخلی و خارجی بهتر از سال‌های گذشته باشد. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بررسی پروژه‌های اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهرستان میاندوآب
  • شعار سال باید در ابعاد مختلف تحقق یابد
  • مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد
  • مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم مخالفت کرد
  • ادامه بررسی موارد اختلافی لایحه برنامه هفتم در مجمع تشخیص
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد
  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با یک مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه
  • تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان
  • برنامه ریزی شركت نفت و گاز كارون برای تحقق شعار سال
  • برنامه ریزی شرکت نفت و گاز کارون برای تحقق شعار سال