Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@06:48:48 GMT

تصويب دو قطعنامه ضد سعودي در سناي آمريکا

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۸۰۸۵

تصويب دو قطعنامه ضد سعودي در سناي آمريکا

خبرگزاري آريا - سناي آمريکا با تصويب دو قطعنامه اي به پايان حمايت نظامي اين کشور از جنگ سعودي ها عليه يمن و مسئول شناختن وليعهد سعودي در قتل يک روزنامه نگار منتقد آل سعود راي داد.
به گزارش بامداد جمعه پارس تودي، اين قطعنامه که توسط «برني سندرز» سناتور مستقل از ايالت ورمونت و «مايک لي» سناتور جمهوريخواه از ايالت يوتا ارائه شده بود، با 56 راي موافق در مقابل 41 راي مخالفت به تصويب رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تصويب اين قطعنامه در حالي است که دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا با قطع حمايت از عربستان مخالفت کرده بود.
از سوي ديگر، «باب کورکر» سناتور جمهوريخواه و رئيس کميته روابط خارجي سنا نيز قطعنامه ديگري ارائه کرده بود و طبق پيش نويس آن، محمد بن سلمان وليعهد سعودي مسئول قتل خاشقچي معرفي شده است.
اين قطعنامه نيز با اکثريت آرا به تصويب سنا رسيد.
جمال خاشقجي، روزنامه‌نگار ناراضي سعودي دوم اکتبر 2018 بعد از مراجعه به کنسولگري عربستان در استانبول ناپديد شد.
رژيم سعودي پس از 18 روز سکوت و تکذيب، سرانجام تحت فشار مجامع بين‌المللي تاييد کرد او در کنسولگري اين کشور به قتل رسيده است.
سازمان اطلاعات مرکزي (سيا) در ارزيابي خود به اين نتيجه رسيده که «محمد بن سلمان» دستور قتل خاشقجي را در داخل کنسولگري عربستان در استانبول صادر کرده است.
اين نخستين بار است که يک نهاد اطلاعاتي در آمريکا، وليعهد عربستان را به دست داشتن در اين قتل پر سر و صدا متهم کرده است.118

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته

به گزارش صدای ایران، مجلس سنای آمریکا بسته‌ای شامل چهار طرح را تصویب کرد که از جمله شامل تحریم خریداران نفت ایران و چند طرح دیگر برای تشدید فشار علیه ایران است.

پیش از این، مجلس نمایندگان آمریکا در ادامه رویکرد‌های خصمانه خود علیه تهران و در راستای حمایت از متحدان خود از جمله رژیم صهیونیستی و اوکراین، مجموعه‌ای از اقدام‌های ضد ایرانی تحت عنوان «قانون صلح قرن ۲۱» را به تصویب رسانده بود.

«مایکل مک‌کال» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان چهارشنبه گذشته چندین طرح ضدایرانی را ذیل بسته «قانون صلح قرن ۲۱» ارائه کرده بود.

وی با تکرار برخی ادعا‌ها در این باره گفت: «برای مقابله واقعی با تهدید نسلی ناشی از اتحاد نامقدس روسیه، چین و ایران، علاوه بر ارائه کمک‌های امنیتی حیاتی به شرکای خود و سرمایه گذاری در پایگاه صنعتی دفاعی خود، نیاز به ایجاد تغییرات اساسی در سیاست داریم».


شماری طرح ضدایرانی از جمله تحریم خریداران نفت ایران و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی به ایران در چارچوب این بسته قرار دارند.

با تصویب این بسته در سنا، اکنون «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا باید با امضای خود آن را اجرایی کند.

دیگر خبرها

  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • ذوق‌زدگی رژیم صهیونیستی از تصویب بسته کمکی در سنای آمریکا
  • سنای آمریکا بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه محدودیت «تیک تاک» را تصویب کرد
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • سنای آمریکا هم لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه کمک‌ها به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کرد