Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-07@22:45:54 GMT

ساز ناکوک انگلیس در اتحادیه اروپا

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۸۱۶۹

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگارخبرگزاری صدا وسیما، مجید عباسی در استودیوی گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: انگلیسی ها به خاطر موقعیت ژئوپولیتیک و جزیره ای شان همواره قصد جدا سازی خود از تحولات اروپا را داشته اند مگر زمانی که موازنه ­قدرت در اروپا به خطر می افتاد، ­در آن هنگام انگلیسی ها وارد ماجرا شده و دخالت می کردند تا موازنه قدرت به سود انگلیسی ها باقی بماند آنها منافعشان را بیشتر در خارج­ از اروپا دنبال می کردند تک روی انگلیسی ها در دنیای سیاست سبب شد تا تصمیم به جدایی و خروج از اتحادیه اروپا بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


رضا میرطاهر دیگر کارشناس روابط بین الملل در سوی دیگر استودیو گفت: برگزیت یکی از مهمترین تحولات است که انگلیس در سال های اخیر با آن برخورد داشته است زیرا اگر جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا محقق شود تحول مهمی در انگلیس رخ خواهد داد اما اگر برگزیت با وضع پرنوسانش ادامه یابد نتایج مثبتی برای انگلیسی ها به همراه نخواهد داشت.
تقریباً 51% مردم انگلیس مخالف خروج این کشور از اتحادیه اروپا هستند.
او ادامه داد: به ­نظر می رسد اقشار خاصی از جمله ثروتمندان انگلیس طرفدار جدا شدن انگلیس از اتحادیه اروپا بودند یا هستند زیرا معتقدند اگر این جدایی صورت پذیرد آزادی عمل انگلیسی ها بیشتر خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


پیدکاک­ نویسنده و تحلیلگر سیاسی در ارتباط تصویری زنده از انگلیس با این برنامه گفت: مامجبور شدیم به اتحادیه اروپا بپیوندیم و متاسفانه ما مشابه اتفاقات و تحولاتی که در فرانسه در حال رخداد است سال ها در انگلیس داشتیم .
او ادامه داد: مردم انگلیس و اقعاً­ متاسف­ و نا امیدند زیرا شاهدند هیچ دولتی­ برای تامین منافع آنها وجود ندارد آنها معتقدند برگزیت می تواند آغاز روندی برای بازگشت ارزش پول انگلیس باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


عباسی نیز گفت: یکی از ریشه های اختلاف های انگلیس اینست­ که چرا خانم ترزا می به عنوان نخست وزیر این کشور شرایط و طبقه بندی های روند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را که در سند 590 و خرده ای صفحه به جلسه گذاشته شده پذیرفته است یکی از نکات یاد شده در این سند این است که انگلیس بعد از 29 مارس 2019 یک دوره انتقالی را طی خواهد کرد و در این دوره به تدریج از دیگر نهادهای اروپایی خارج خواهد شد این اتفاق تا دسامبر 2020 باید رخ دهد و یکی از بندهایی که ترزا می پذیرفته این است که انگلیس باید 39 میلیارد پوند در قالب معوقات به اتحادیه اروپا از جمله حق عضویت در اتحادیه پرداخت و تسویه کند.
رضا میرطاهر نیز گفت: عواقب اقتصادی برگزیت از دید میشل بارنیه، یک بازی دو سر باخت است یعنی اتحادیه اروپا و انگلیس هیچکدام از خروج انگلیس سودی نخواهند برد بلکه هر دوطرف متحمل زیانهای عظیمی ­می شوند پیشتر­گزارشی منتشر شده بود که طبق آن احتمال می رفت انگلیس درچند سال اول خروج از اتحادیه اروپا متحمل صد میلیارد پوند ضرر اقتصادی خواهد شد و دیگر اینکه اگر برگزیت محقق شود احتمال خروج یا تعطیلی شرکت های خارجی موجود در انگلیس خواهد بود .
همچنین میزان سرمایه گذاری، اشتغال، نیروی کار در انگلیس با مشکل برخورد می کند. از آنجا که انگلیس از تامین کنندگان اصلی بودجه اتحادیه اروپاست ، خروج این کشور از اتحادیه­ سبب می شود بار سنگین تامین بودجه از سوی انگلیس برگردن دیگر کشورها بیفتد.
گفتنی است انگلیس در سال گذشته پنجمین اقتصاد برتر دنیا بوده است.
مهدی ترابی کارشناس مسایل سیاسی هم گفت: خروج این کشور از اتحادیه اروپا به نفع ایران است گرچه اتحادیه اروپا تضعیف خواهد شد اما می تواند به صورت جداگانه و بدون مزاحمت انگلیسی ها، با ایران وارد مذاکره شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


عباسی نیز گفت: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به معنای تضعیف رقیب سیاسی آمریکا در عرصه بین الملل است .
میرطاهر هم گفت: یکی از­ بزرگترین امیدهای انگلیس این است که با خروج از اتحادیه اروپا با آمریکا وارد نوعی اتحاد ­­استراتژیک در همه ابعاد شود و البته این موضوع هم به ضرر ایران خواهد بود .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: گفتگوی ویژه خبری کارشناس انگلیس خروج اتحادیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی و اندونزی در نشست گروه ۲۰ به اتحادیه اروپا هشدار دادند که با مصادره دارایی‌های بلوکه شده روسیه سنگ بنای خطرناکی در حقوق بین الملل گذاشته خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی و اندونزی در نشست گروه 20 به اتحادیه اروپا هشدار دادند که با مصادره دارایی‌های بلوکه شده روسیه سنگ بنای خطرناکی در حقوق بین الملل گذاشته خواهد شد.

آمریکا و متحدانش حدود 300 میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه را به عنوان بخشی از تحریم‌های اعمال شده علیه مسکو به دلیل جنگ اوکراین بلوکه کرده‌اند.

بیشتر این وجوه در اتحادیه اروپا نگهداری می شود و در حالی که واشنگتن اصرار دارد که قوانین بین المللی اجازه مصادره این وجوه را می‌دهد، برخی از اعضای اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه تمایلی به انجام این اقدام ندارند.

هشدار روسیه به آمریکا در صورت مصادره ذخایر بلوکه شدههشدار صندوق بین‌المللی‌ پول نسبت به مصادره دارایی‌های روسیه

این نشریه به نقل از مقامات اتحادیه اروپا گزارش داد که در جریان نشست اخیر وزیران دارایی گروه 20 در برزیل، نگرانی‌ها دوباره مطرح شد.

محمد الجدان، وزیر دارایی عربستان سعودی و سری مولیان ایندراواتی، همتای اندونزیایی وی، از جمله کسانی بودند که نسبت به توقیف احتمالی وجوه روسیه ابراز نگرانی کردند.

یک مقام اروپایی ناشناس به این نشریه گفت که هر دو کشور در مورد آینده ذخایر ارزی خود در غرب "بسیار نگران" هستند و افزود که نگرانی اصلی این است که آیا پول آنها "هنوز امن" است یا خیر.

در حالی که آمریکا متحدان خود را تحت فشار قرار داده است تا به دنبال راه هایی برای بهره برداری از ذخایر بلوکه شده روسیه باشند، مخالفان ادعا می کنند که چنین اقدامی یک سنگ بنای خطرناک را در حقوق بین الملل با پیامدهای گسترده پایه گذاری خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، ژاپن، فرانسه، آلمان و ایتالیا در مورد این موضوع رویکرد "بسیار محتاطانه‌ای" دارند که این امر منجر به بن بست مذاکرات در این باره می شود.

این روزنامه خاطرنشان کرد که برخی از برجسته‌ترین افرادی که نسبت به مصادره این دارایی‌ها تردید دارند، مقامات بانک‌های مرکزی گروه 7 مانند کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، هستند.

لاگارد قبلاً هشدار داده بود که اقدام به مصادره دارایی‌های مصادره شده می‌تواند "نظم بین‌المللی را به خطر بیندازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • گزینه ایده‌آل بایرن مونیخ زیر آفتاب میامی!
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم