Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب قطعنامه‌ای اقدام ارتش میانمار در برابر مسلمانان «روهینگیا» را «نسل‌کشی» توصیف کرد.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب قطعنامه‌ای اقدام ارتش میانمار در برابر مسلمانان «روهینگیا» را «نسل‌کشی» توصیف کرد.

این قطعنامه که با ۳۹۴ رأی موافق و تنها ۱ رأی مخالف به تصویب رسید انتقادی هم به دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا محسوب می‌شود که در برابر اقدامات ارتش میانمار مواضع مشابهی نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پیش‌نویسی که به تصویب رسیده از دولت ترامپ و به طور خاص، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا می‌خواهد درباره اینکه آیا مسلمانان روهینگیا قربانی نسل‌کشی شده‌اند یا خیر، موضع‌گیری کند.

پامپئو از عبارت «نسل‌کشی» برای تقبیح اقدامات ارتش میانمار استفاده نکرده و تنها آن را «پاکسازی قومی» دانسته است. ترامپ، اصلاً در این باره صحبت نکرده است.

«اد رویس»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «ما تعهد اخلاقی داریم که این جنایت‌ها را نسل‌کشی بدانیم.»

مسلمان‌های روهینگیا از چند دهه قبل در معرض آزار و اذیت‌های دولت میانمار قرار داشته‌اند و دولت این کشور در سال ۱۹۸۲ شهروندی آنها را سلب کرده است. 

از اوت سال ۲۰۰۷، ارتش میانمار سرکوب مسلمانان روهینگیا را شدت بخشید: هزاران نفر کشته شده و ۷۰۰ هزار نفر مجبور به مهاجرت به کشور همسایه بنگلادش شدند.»

منبع: فارس

انتهای پیام/ 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: روهینگیا مجلس نمایندگان آمریکا مسلمانان روهینگیا نسل کشی مسلمانان نسل کشی میانمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرای نمایندگان از مجلس بعدی شفاف اعلام می‌شود

نماینده اصفهان در مجلس گفت: با ابلاغ قانون شفافیت قوای سه‌گانه از ابتدای مجلس آینده همه آرای نمایندگان و حتی فراتر از آن در چارچوب قانون شفاف و به اطلاع مردم می‌رسد. - اخبار سیاسی -

مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به طرح شفافیت آرا، اظهار کرد: اولین طرحی که در مجلس یازدهم اعلام وصول شد، طرح شفافیت آرای نمایندگان بود. در مرحله کلیات خود این طرح رای نیاورد و تقاضایی که برای رای گیری مجدد شد هم با ورود یک طرح جدید به جایی نرسید.

وی درباره طرح جدیدی که از سوی نمایندگان تدوین و مطرح شد، گفت: طرح جدید طرح شفافیت قوای سه گانه بود. برخی از نمایندگان معتقد بودند که حال که می‌خواهیم وارد بحث شفافیت شویم، همه قوا آن قدری که امکانپذیر است، اطلاعات تصمیم‌گیری‌هایشان را در اختیار مردم قرار دهند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: این طرح هم تصویب شد؛ رفت و برگشت‌هایی با شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام داشت و در هفته‌های اخیر تایید نهایی و ابلاغ شده است.

طغیانی خاطر نشان کرد: اما با این حال از اسفند ماه سال گذشته، 220 نفر از نمایندگان آرای خودشان را شفاف در سامانه گذاشتند که با ابلاغ قانون جدید از ابتدای مجلس آینده همه آرای نمایندگان و حتی فراتر از آن در چارچوب قانون شفاف و به اطلاع مردم می‌رسد.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • فوری:بالاخره حداقل دستمزد بدون امضای نمایندگان کارگری تصویب شد/جزییات را اینجا ببینید
  • دولت آمریکا در حال تغییر سیاست خود در قبال اوکراین است
  • موافقت اتحادیه اروپا با افزایش ۵ میلیارد یورویی کمک‌ها به ارتش اوکراین
  • آرای نمایندگان از مجلس بعدی شفاف اعلام می‌شود
  • منتخبان مجلس دوازدهم با رئیسی دیدار می‌کنند
  • منتحبان مجلس دوازدهم با رئیسی دیدار می‌کنند
  • وزارت‌خانه‌ها آماده‌اند اطلاعات لازم را در اختیار منتخبان مجلس بگذارند
  • نماینده مجلس: رقم سبد معیشت کارگران چیزی بالغ بر 21 میلیون تومان است اما دولت 16 میلیون را قبول دارد! مذاکرات جلسات شورای عالی کار کامل منتشر شود نه گزینشی
  • خبر مهم درباره حقوق کارگران در سال ۱۴۰۳ از زبان یک نماینده مجلس /شنیده ام در عدد ۱۶ میلیون و یکصد هزار تومان به نتیجه رسیده اند
  • درخواست سازمان ملل برای کمک 850 میلیون دلاری به پناهندگان روهینگیا