Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت گفت: در زمینه تجهیزات پزشکی باید مزیت های نسبی کشور را شناسایی کنیم و براساس این مزیت‌ها به رقابت با سایر کشورها بپردازیم.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا مسائلی درخصوص خوداتکایی در زمینه تولید تجهیزات پزشکی در کشور گفت: تاکیدبر خوداتکایی و کاهش وابستگی‌ها یکی از موضوعاتی است که وزارت بهداشت بدان توجه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس باید با ارزیابی دقیق، مزیت‌های نسبی کشور را شناسایی کنیم و براساس این مزیت‌ها در عرصه تولید تجهیزات پزشکی به رقابت با سایر کشورها بپردازیم.

مشاور وزیر و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت در ادامه گفت: کشور ما با داشتن ظرفیت‌هایی در حوزه پتروشیمی، نفت و تولید محصولات پلیمری، توان رقابت با محصولات کشورهای دیگر را دارد بنابراین با استفاده از ظرفیت‌های داخلی کشور می‌توان به رقابت با سایر کشورها پرداخت. با این تفاوت که قیمت محصولات تولید داخل، از نمونه خارجی پایین تر و این به نفع کشور است. 

مسائلی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری‌هایی که در حوزه تجهیزات پزشکی انجام می‌شود باید بازار ۴۰۰ میلیون نفری منطقه را هدف قرار دهد، در غیراین صورت هزینه - فایده یا میزان سرمایه گذاری‌ها، تنها برای بازار ۸۰ میلیونی ایران کفایت نخواهد کرد. 

مشاور وزیر بهداشت افزود: تولیدکنندگان باید حداقل برای بازار ۴۰۰ میلیون نفری منطقه، محصول تولید کنند تا سرمایه گذاری‌ها اثربخش باشد. در غیراین صورت هزینه‌های سربار تولید، قیمت تمام شده محصولات را افزایش میدهد و افزایش قیمت تمام شده محصولات حتی اگر ما به‌صورت تصنعی و غیر رقابتی نیز از آنها حمایت کنیم به این معنا خواهد بود که از منافع عمومی هزینه کرده‌ایم این در حالیست که هزینه کردن از منافع عمومی و ملی در بلندمدت به راهبردهای استراتژیک کشور خدشه وارد می‌کند بنابراین باید به گونه‌ای عمل کنیم که قیمت تمام شده محصولات تولیدکنندگان در کشورکاهش پیدا کند. مهمترین نکته در کاهش هزینه‌های تمام شده تولید محصولات داخلی، افزایش تیراژ تولید و ارتقای بهروری است. به همین دلیل همواره به راهبرد صادرات توجه ویژه ای کرده‌ایم. 

وی از تنظیم و ابلاغ دستورالعمل‌های حمایتی از تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: در حال تنظیم دستورالعمل‌هایی هستیم تا به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شود و براساس آن، دانشگاه‌ها از محصولاتی حمایت کنند که به کشورهای دیگر صادر و وارد فضای رقابتی و بین‌المللی شده‌اند و در این زمینه نیز موفقیت‌هایی کسب کرده‌اند.  

مسائلی در ادامه اظهارکرد: توجه به راهبرد صادرات یکی از مهمترین نکاتی است که در وزارت بهداشت برآن تاکید شده است و تولیدکنندگان نیز دراین چارچوب حرکت می‌کنند. یکی از مهمترین زیرساخت‌های صادرات، اخذ استانداردهای بین المللی است. چنانچه قرار باشد محصولات داخلی ما در بازارهای بین المللی حضور پیدا کنند و ثبت شوند، باید موفق به اخذ استاندارهای بین‌المللی شوند.  

مشاور وزیر و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت تصریح کرد: نظام رگولاتوری ایران در سال ۹۷ با برنامه ریزی‌های وزارت بهداشت تغییر ماهوی قابل ملاحظه‌ای پیدا کرد. این تغییرات بر استانداردهای جهانی و اتحادیه اروپا تاکید دارد. در حال حاضر تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی مکلف به رعایت این استانداردها هستند و در این چارچوب حرکت می کنند. همچنین اخذ استانداردهای جهانی به ارتقای کیفیت محصولات و افزایش زیرساخت توسعه صادرات منجر می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تجهيزات پزشكي وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۹۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد نانو، نمایندگان ایران به صورت مجازی در جلسات گروه کاری ۳ (سلامت، ایمنی و محیط زیست) و گروه کاری ۴ (ویژگی‌های نانومواد) حضور فعال داشتند. در این نشست ها استانداردهای مصوب می شوند و تصویب موضوعات جدید استاندارد و نظرات تخصصی کشورهای عضو برای استانداردهای در حال تدوین مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.

در این اجلاسیه استاندارد ماسک‌های نانویی که با مسئولیت ایران در ایزو در حال تدوین بود ارائه شد و نظرات فنی کارشناسان سایر کشورها از طرف مسئول پروژه پاسخ داده شدند.

این استاندارد در سال ۲۰۲۲ از طرف ایران پیشنهاد شده بود که با تصویب این اجلاس برای رای‌گیری مرحله آخر ارسال شد. استاندارد تعیین خواص و ویژگی‌های نانوامولسیون‌ها که قبلا توسط ایران در حوزه فناوری نانو پیشنهاد شده بود و در دست تدوین می‌باشد نیز در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت که پس از تصویب اجلاس برای رای‌گیری ارسال شد.

همچنین در این نشست دو پیشنهاد جدید استاندارد هم به صورت اولیه ارائه شد. پیشنهاد اول در حوزه نانوذرات اکسید روی بود که پروژه برای مرحله PWI در کارگروه چهارم مصوب شد. استاندارد پیشنهادی دوم ارائه شده در نشست در حوزه نانوحباب‌ها بود.

Nanotechnologies – Zinc oxide nanoparticle for cosmetic applications – Specifications of characteristic and measurement method

Nanotechnologies-nanobubbles- specification of core characteristics and measurement method

تاکنون ۱۰۹ استاندارد در بخش‌های مختلف فناوری نانو در ایزو منتشر شده است که کشورمان با تدوین ۱۲ استاندارد، در جایگاه چهارم فعال‌ترین اعضای ایزو قرار دارد.

تدوین استانداردهای بین المللی معمولا ۲ تا ۳ سال زمان می‌برد. اساس تدوین استانداردهای بین‌المللی در سازمان ایزو، اجماع جهانی توسط کشورهای عضو است. کشورهای عضو کمیته‌های فنی در مراحل مختلف تدوین استاندارد نظرات تخصصی مختلفی را برای تکمیل و توسعه استاندارد ارائه می‌کنند. در کمیته فنی استانداردهای فناوری نانو سازمان ایزو، ۴۰ کشور به عنوان عضو اصلی و ۱۶ کشور به عنوان عضو ناظر وجود دارد.

کد خبر 6085330 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • وزارت صمت مکلف به اعلام میزان فروش خودرو شد
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه «ایران‌هلث» برپا می‌شود
  • استانداردهای خودرویی کشور ۱۲۰ گانه شد
  • فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است