Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@00:38:15 GMT

هند از لیر ترکیه و وون کره در تجارت استفاده می کند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۹۸۳۴

هند از لیر ترکیه و وون کره در تجارت استفاده می کند

دهلی نو-ایرنا- وزارت بازرگانی هند در اقدامی که سبب کاهش استفاده از ارز دلار در تجارت با دو شریک بزرگ این کشور می شود، نرخ های خرید و فروش لیر ترکیه و وون کره را جهت تسهیل تجارت با این دو کشور اعلام کرده است.

به گزارش ایرنا، به نقل از روزنامه 'تایمز او ایندیا'، وزارت بازرگانی هند در بیانیه ای اعلام کرد: انتظار می رود که این اقدام به کاهش هزینه های بانکی و سهولت انجام تجارت منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه کسب و کارهای هندی، کره ای و ترکیه ای از آن سود خواهند برد.
تصمیم دولت هند برای استفاده از ارزهای ملی در زمانی انجام می شود که روابط تجاری این کشور با ترکیه و کره جنوبی افزایش یافته است.
ارزش تجارت دوجانبه هند و کره جنوبی از 12.59 میلیارد دلار در سال 2016-17 به 16.39 میلیارد دلار در سال 2017-18 افزایش یافته است. کره جنوبی هشتمین شریک تجاری هند در سال 2017-18 معرفی شده است.
این درحالی است که ارزش تجارت دوجانبه هند و ترکیه در سال 2017 -18 حدود 7.2 میلیارد دلار برآورد شده است. بیش از 150 شرکت هندی در ترکیه سرمایه گذاری کرده اند.
در ماه جاری هند و امارات در اقدامی که به انزوای بیشتر دلار آمریکا منجر خواهد شد توافق کردند در تجارت های دو جانبه خود به جای دلار و سایر ارزهای خارجی از پول های ملی یکدیگر استفاده کنند.
این توافق نامه در طول سفر سوشما سواراج وزیر امور خارجه هند به امارات و دیدار وی با عبدالله بن زاید ال نهیان همتای اماراتی خود امضا شد.
علاوه بر امارات، هند همچنین دارای توافق نامه استفاده از ارزهای ملی با کشورهایی مانند روسیه و ایران است. هند همچنین اعلام کرده است که قصد دارد در تجارت خود با چین از ارز محلی استفاده کند.
مکانیسم روپیه-ریال میان هند و ایران در سال 2012 پس از تحریم های اقتصادی غرب علیه ایران ایجاد شد. بر اساس این توافق، 45 درصد از پول نفت ایران به صورت روپیه در حساب بانک یوکو قرار می گرفت و ایران با استفاده از آن اقدام به خرید کالاهای هندی می کرد.
آساق*267**1337

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد هند تركيه كره جنوبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۹۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوغان: دیگر تجارت گسترده گذشته با اسرائیل را نداریم

رئیس جمهور ترکیه گفت: ما دیگر تجارت سنگین گذشته را با اسرائیل نداریم، آن دوره تمام شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در نشست خبری با فرانک والتر اشتاین مایر همتای آلمانی خود با اشاره به جنایات رژیم اسرائیل در غزه گفت: ما دیگر تجارت سنگین گذشته را با اسرائیل نداریم، آن دوره تمام شده است.

وی افزود: این موضوع را مدتی پیش وزیر خارجه کشورمان بیان کرده است.

رئیس جمهور ترکیه گفت: بر تلاشهایمان برای ارسال کافی و بدون توقف کمکهای انسانی به ملت فلسطین خواهیم افزود.

اردوغان همچنین اظهار داشت: نتانیاهو تنها برای افزایش عمر سیاسی خود، حتی امنیت شهروندان خود و همه منطقه را به خطر انداخته است.

وی درباره پاسخ موشکی ایران به اسرائیل نیز گفت: درگیری اخیر بین ایران و اسرائیل سطح تنش در منطقه را به بالاترین حد خود برده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • ادعای اردوغان: دیگر تجارت گسترده گذشته با اسرائیل را نداریم
  • اردوغان: دیگر تجارت گسترده گذشته با اسرائیل را نداریم
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند