Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در اوج قدرت انقلاب اسلامی، خطر خیانت خواص در کمین کشور نشسته است، گفت: التهابات اقتصادی و معیشتی کشور مربوط به ضعف برخی مدیران کشور است.

به گزارش قدس آنلاین ، جواد کریمی‌قدوسی  در همایش بصیرتی جبهه انقلاب اسلامی که با حضور اقشار مختلف مردم تربت‌حیدریه برگزار شد، با اشاره به سخنان رهبری مبنی بر اینکه افرادی که رفع مشکلات را وابسته به بیگانگان می‌دانند در حال انجام دادن بزرگ‌ترین خیانت در حق ملت و کشور هستند، اظهار کرد: دفع فتنه شوم چند ماه اخیر، القای بن‌بست و ناامیدی در جامعه بود ،بزرگ‌ترین دغدغه رهبری، دوقطبی کردن مردم توسط جناح‌هاست هشدار رهبری  برای فتنه ۹۸ را باید جدی بگیریم و امروز در اوج قدرت انقلاب اسلامی، خطر خیانت خواص در کمین نشسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مهم‌ترین خروجی و راهبردی که در فتنه شوم چند ماه اخیر به دنبال آن بودند، القای بن‌بست مشکلات در جامعه بود ، بنابراین باواسطه و بدون واسطه برای اذن گرفتن از رهبری و مذاکره مجدد با آمریکا تلاش می‌کردند. وی با اشاره به اینکه یک لایحه کشور را به چالش کشیده است، اظهار کرد: عملیات تروریست‌ها در اهواز دارای اهداف مشخصی بوده است، نخست اینکه از مردم کشته و شهید بگیرند و هدف دوم اینکه نیروهای مسلح را تضعیف کنند. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز اگر کشور در التهابات اقتصادی و معیشتی به سر می‌برد، بدون شک متوجه آمریکا و منافقین خارجی نیست و این التهابات به ضعف در برخی مدیران کشور برمی‌گردد.  وی بابیان اینکه هیچ دشمن خارجی قادر به ایجاد چالش در این کشور نیست، ابراز داشت: در این ۴۰ سال توانایی‌های امنیتی، دفاعی و فرهنگی کشور آن‌قدر ارتقا یافته که دشمن به‌صراحت آن را اعلام و در برابر این توانمندی‌ها احساس عجز می‌کند. کریمی با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با نمایندگان مجلس در خردادماه امسال تأکید کرد: ایشان فرمودند که شما منتخب مردم برای حفاظت از انقلاب و منافع ملی سوگند شرعی یادکردید و اگر انقلابی عمل نکنید نمی‌توانید به این سوگند وفادار باشید، بنابراین چنانچه این کار را نکنید نشستن روی صندلی مجلس جایز نیست. وی با اشاره به ناکارآمدی جریان غرب‌گرا در ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه درزمانی که تحریم‌ها روبه‌زوال بود صحبت‌هایی از بزرگ‌نمایی و تأثیر تحریم‌ها شد از آب خوردن تا خطر صفر شدن فروش نفت که دشمن به طمع افتاد. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  بابیان اینکه آمریکا نه آن زمان توانست مانع فروش نفت ایران شود و نه امروز  می‌تواند غلطی انجام دهد، اظهار کرد:  اگر در داخل برخی اشتباهات تکرار نشود، قطعاً سر ترامپ در مسیر بن‌بست تحریم‌ها به سنگ خواهد خورد. وی ادامه داد: من توصیه می‌کنم همان‌طور که می‌گویند انتخابات تمام‌شده است و زمان انسجام ملی و مقابله با دشمن ملت ایران است به اطلاعات و داده‌های غلط تکیه نکنید و  ارزیابی صحیح از منابع قدرت کشور و قدرت ملت ایران داشته باشید. بر تحلیل‌های نادرست اصرار نکنید، واقع‌بین باشید و از واقعیت‌ها درس بگیرید، چراکه امروز نه ترامپ که مذاکره‌کننده‌های سابق آمریکا که برجام حاصل کار آن‌هاست می‌گویند اگر آمریکا بار دیگر تحریم‌های ثانویه را اعمال کند برجام به قراردادی توخالی و پوچ تبدیل می‌شود و امروز آمریکا مجدداً تحریم‌های ثانویه را اعمال می‌کند و متأسفانه کسانی می‌گویند اگر می‌دانستیم ترامپ این کار را می‌کند بازهم این توافق خوب بود. کریمی به برجام به‌عنوان دستاورد دولت اشاره کرد و یادآور شد: امروز اگر برای منافع ملی اهمیت قائل هستیم نگاه واقع‌بینانه اقتضاء می‌کند ببینیم برجام آن بنای مستحکمی نیست که ادعا می‌شد، رویکردی نیست که با آن بتوان سایر منافع ملت را هم تأمین کرد. نماینده مردم مشهد تأکید کرد: اینکه آمریکا از برجام خارج شود و اروپا به تعهدات خود عمل نکند و به ایران بگویند باید اجرای تعهدات خود را ادامه دهد این با اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران که توسط رهبری معظم انقلاب اعلام‌شده تعارض دارد ، بنابراین نه حکمت، نه مصلحت و نه عزت است و مجموعه نظام و مردم ما هم آن را نخواهند پذیرفت. منبع:فارس انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سياست خارجه کریمی قدوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: جودی آرمور، استاد برجسته حقوق دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، در گفت‌وگوی اختصاصی با تهران‌تایمز، با ارائه جزئیاتی درباره سرکوب دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا، ما را به درکی عمیق‌تر از فضای امنیتی این روزهای دانشگاه‌های این کشور سوق داد.

دانشجویانی که با خواسته برقراری آتش‌بس در غزه، در محوطه دانشگاه‌های آمریکا چادر زده و تحصن کرده بودند، با حجم وسیعی از واکنش‌های تند و منفی از جمله توهین، اخراج، تعلیق، حمله فیزیکی و بازداشت روبه‌رو شده‌اند. علاوه بر این، برخی اساتید نیز در تلاش برای محافظت از دانشجویان برابر خشونت پلیس در محوطه دانشگاه‌ه، با سرنوشتی مشابه مواجه شدند.

پروفسور آرمور در گفت‌وگوی اختصاصی با تهران‌تایمز، از زوایای پیدا و پنهان این حمله آشکار به آزادی بیان پرده برداشت. مشروح این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید.

سیاستمداران و روسای دانشگاه دانشجویان معترض حامی حقوق فلسطین را به یهودستیزی متهم کرده‌اند. با این رویکرد موافق هستید؟

قطعاً خیر. این ادعایی غیر واقعی و ناعادلانه علیه دانشجویان است. آنجا بودم و بارها با دانشجویان صحبت کردم. بسیاری از آنها یهودی هستند و دانشجویان دیگری هم با همه نوع اعتقادات مذهبی بین آنها حضور دارند. خودم کاتولیک هستم. هیچ ارتباطی بین سلاخی کودکان و یهودستیزی وجود ندارد. نباید صهیونیست‌ستیزی را با یهودستیزی اشتباه گرفت. این دانشجویان به بیان ساده مخالف جنگ هستند و اتهامات یهودستیزی که علیه آنها مطرح می‌شود، تلاشی برای سرکوب آنهاست. معتقدم این کار تنها فعالیت دانشجویان را تشدید و آنها را برای حمایت قاطع از صلح مصمم‌تر می‌کند.

ما وقت زیادی را صرف می‌کنیم که به این دانشجویان تفکر آزاد و مستقل را بیاموزیم و زمانی که آموخته‌های خود را عملی می‌کنند، آنها را سرکوب می‌کنیم! علاوه بر این، برای توجیه سرکوب دانشجویان، دروغ‌های دیگری همچون «حمله به مردم و عابران» و «مسدود کردن ساختمان‌های مهم دانشگاه» به آنها نسبت داده شده است. البته افرادی که در اعتراضات حضور دارند، به‌راحتی قادر به تکذیب این تهمت‌ها و دروغ‌ها هستند. به عنوان شاهد، می‌توانم به صلح‌آمیز و محترمانه بودن رفتار دانشجویان در طول تظاهرات شهادت بدهم.

دانشگاه با درخواست از پلیس برای مداخله و اتخاذ اقدامات دیگری همچون تعلیق یا اخراج، شمشیر را از رو بسته است. آیا اساتید مجبور به سکوت شده‌اند؟

شخصاً به عنوان استاد تمام، اگر حرفی بزنم که به مذاق مدیریت خوش نیاید، برابر فشار آنها مصون هستم. اما در پاسخ به پرسش شما باید بگویم که نوعی اعمال فشار زیرکانه‌ای وجود دارد که اعضای هیات عملی را مجبور و ترغیب به پیروی از موضع مدیریت می‌کند!

نخستین تهدیدی که به آن روبه‌رو هستیم، مستقیماً از جانب مدیریت مرکزی دانشگاه نیست بلکه از تصمیم آنها برای اعزام پلیس به محوطه دانشگاه برمی‌خیزد. رییس دانشگاه کلمبیا در کشاندن پای پلیس به دانشگاه پیشتاز بود و در ادامه نیز سایر دانشگاه‌ها نیز از او تبعیت کردند. هرچند، برخی دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه کالیفرنیا مقابل این اقدام مقاومت کرد و روسا و مقامات اجرایی آن تصمیم گرفتند که از نیروهای پلیس استفاده نکنند. نیروهای امنیتی هرگز نمی‌توانند بدون اجازه مستقیم رییس، وارد ساختمان‌های دانشگاهی شوند.

این تصمیم نه تنها علیه اعضای هیات علمی بلکه مهم‌تر آن، خیانت به دانشجویان است. مقامات دانشگاهی دائماً به جو و فضای دوستانه دانشگاه‌ها و اینکه دانشگاه خانه دانشجوست، تاکید می‌کنند اما در عین حال نیروهای سرکوب را برای بدرفتاری با اعضای خانواده‌شان، به‌کار می‌گیرند! دانشگاه مدعی است که «دانشجو محور» است اما زمانی که دانشجویان علیه کشتار بیرحمانه غیرنظامیان اعتراضات صلح‌آمیز برگزار می‌کنند، با پلیس ضدشورش تا دندان مسلح، باتوم، دستبند و گاز فلفل به سراغ‌شان می‌آیند!

در چنین شرایطی، آیا می‌توان بدون ریاکاری مدعی شویم که برای این دانشجویان خوراک آموزشی تامین می‌شود؟

رسانه‌های جریان اصلی از زمان آغاز جنگ غزه، دائماً روایت‌هایی در حمایت از اسرائیل ارائه می‌کنند. دانشگاه‌های سراسر آمریکا نیز به تبعیت، موضعی مشابه اتخاذ کرده‌اند. با توجه به این شرایط، دانشجویان چطور موفق شدند به واقعیت اوضاع در فلسطین پی ببرند؟

بسیاری از دانشگاه‌های آمریکایی از سوی اعانه‌دهندگان حامی اسراییل تامین مالی می‌شوند؛ افرادی که هرنوع انتقاد از اسرائیل را غیرقابل قبول می‌دانند و این موضوع، فضای حاکمیتی و نظارتی بر این موسسات را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. در واقع، حقیقت این است که دانشگاه‌های ما اینگونه مدیریت می‌شوند و باید به آن اذعان کنیم.

با این حال، دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا به‌رغم اینکه در فضای آکادمیک صرفاً در معرض روایت‌های حامی صهونیست قرار می‌گیرند، از طریق فضای مجازی به ویژه «تیک‌تاک» و در سطحی پایین‌تر «توییتر (ایکس)»، به تفکری مستقل دست یافته‌اند. نسل جوان با استفاده از این پلتفرم‌ها موفق به «دور زدن» روایت رسمی (وارونه) شدند. به همین دلیل مقامات آمریکا در حال حاضر در تلاش برای ممنوع کردن تیک‌تاک هستند. آنها قصد دارند تا دسترسی جوانان را به منابع اطلاعاتی جایگزین محدود کنند.

شما به عنوان یکی از مدافعان مشهور برابری نژادی، آیا هیچ وجه تشابهی بین اعتراضات جاری در دانشگاه‌های آمریکا و جنبش‌های قبلی در حمایت از حقوق آفریقایی-آمریکایی‌ها می‌بینید؟

بسیاری از دانشجویانی که در این خیزش در حمایت از فلسطین شرکت می‌کنند، زمانی که جنبش «جان سیاه‌پوستان ارزشمند است» جان گرفت، ۱۰ تا ۱۳ سال داشتند. این جوانان امروز و نوجوانان دیروز، با چشمان خود شاهد اهمیت به چالش کشیدن مقامات در مواجهه با سرکوب و خشونت سیستماتیک علیه گروه‌های محروم بودند. در جریان جنبش «جان سیاه‌پوستان ارزشمند است»، آفریقایی-آمریکایی‌ها گروه محروم و مطرود بودند و در خیزش امروز، فلسطینیان جامعه محروم هستند؛ و یک بار دیگر، معترضانی که به‌دنبال عدالت هستند، با واکنش خشونت‌آمیز پلیس مواجه شده و می‌شوند.

به لحاظ تاریخی نیز، مدافعان حقوق برابری نژادی هم تلاش‌های خود را به سمت مقابله با جنگ‌ها گسترش داده‌اند. مارتین لوتر کینگ نیز آشکارا درباره جنگ ویتنام حرف زد و حامی توقف آن بود.

کد خبر 6096968

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس