Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@13:29:13 GMT

کنگره اربعين محور وحدت دو ملت ايران و عراق

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۰۴۰۹

کنگره اربعين محور وحدت دو ملت ايران و عراق

خبرگزاري آريا - قائم مقام رئيس ستاد بازسازي عتبات در امور اربعين گفت: کنگره عظيم اربعين حسيني امروز تبديل به يک پديده‌اي فرهنگي و محور وحدت دو ملت ايران و عراق شده است
به گزارش روابط عمومي ستاد بازسازي عتبات عاليات، جمشيد گودرزي در مراسم تجليل از خادمان اربعين حسيني وزارت جهاد کشاورزي با تقدير از خادمان زائران امام حسين(ع) گفت: موکب سنگرسازان بي سنگر از سال 95 شروع به فعاليت کرد و از سال 96 در کربلا حضور پيدا کرد و امسال هم در کربلا و هم در نجف خدمات قابل تقديري به زائران ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: در مرز شيب و چذابه، جهاد نصر خدمات قابل توجهي به زائران ارائه کرد.
به گفته گودرزي اربعين امروز به يک بحث راهبردي و فرهنگي تبديل شده که هم باعث ارتباط دو ملت مسلمان ايران و عراق شده و هم باعث ايجاد امنيت در کشورهاي منطقه و ايجاد ارتباط بين ملت‌ها شده است.
وي اين اتحاد بين ملت‌ها که به برکت راهپيمايي عظيم اربعين ايجاد شده، هم به نفع ملت ايران و هم عراق و هم به نفع جهان تشيع است.
وي افزود: حضور گسترده شيعيان در راهپيمايي بي‌نظير اربعين در دنيا که به بزرگ‌ترين راهپيمايي و تجمع صلح‌آميز دنيا تبديل شده، باعث ايجاد وحدت مي‌شود.
به گفته گودرزي اگر در دنيا تجمع بزرگي صورت گيرد، داراي مشکلات و درگيري‌هايي است اما در راهپيمايي عظيم اربعين بين ملت‌ها صلح و برادري و خيرخواهي ايجاد مي‌شود که بسيار با ارزش است و براي خادمان زائران اباعبدالله اين افتخار وجود دارد که به عنوان خادم امام حسين(ع) معرفي شوند.
گودرزي تأکيد کرد: همبستگي بين دو ملت ايران و عراق و ساير ملت‌ها باعث شده برخي از خانواده‌هاي عراقي با موکب‌داران و زائران امام حسين(ع) رفت و آمد پيدا مي‌کنند و تبادل فرهنگي صورت مي‌گيرد.
به گفته وي وحدت ايجادشده در راهپيمايي اربعين براي آينده جهان اسلام و تشيع و دو ملت ايران و عراق بسيار مهم است.
قائم مقام رئيس ستاد بازسازي عتبات در امور اربعين تصريح کرد: امسال در مجموع دو ميليون زائر از ايران در اربعين به عراق اعزام شدند که حدود يک ميليون و 800 هزار نفر با مليت ايراني و حدود 200 هزار نفر از کشورهاي همسايه خارجي و از مسير ايران به کشور عراق اعزام شدند.
وي با بيان اينکه راهپيمايي اربعين از شهرهاي جنوبي عراق از بندر بصره گرفته تا شهرهاي شيعه‌نشين اکثر مردم در اين راهپيمايي شرکت مي‌کنند، گفت: طبق برآوردهاي کشور ميزبان تا آمار 20 ميليون نفر نيز در راهپيمايي اربعين اعلام شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۰۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است





سیدعلی مهاجر شامگاه چهارشنبه در جلسه کمیسیون اقوام، فرق و مذاهب گلستان با محوریت مراسم بزرگداشت دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی فراغی، گفت: اهتمام به آداب و رسوم اهل سنت در برنامه‌ریزی برگزاری مراسم این شاعر ضروری است تا بستری برای سوء استفاده معاندین و دشمنان برای ایجاد تفرقه قرار نگیرد.
وی بابیان اینکه بهره‌گیری از آموزه‌های دینی در هم‌گرایی اقوام اهمیت بسیاری دارد، اضافه کرد: از نقطه نظرات و دیدگاه‌های علما و روحانیون اهل سنت در برگزاری مراسم دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی استفاده شود.
مهاجر ادامه داد: پرهیز از سلیقه‌گرایی ضروری است با مدیریت و دوری از افراط و تفریط باید در راستای توسعه فرهنگ غنی اقوام ایرانی اسلامی گام برداشت.
مختومقلی فراغی شاعر و عارف ترکمن که به فردوسی این قوم مشهور است، در سال ۱۷۳۳ میلادی برابر با سال ۱۱۱۲ شمسی در روستای «حاجی قوشان» از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس متولد شد و پس از ۵۷ سال زندگی در کنار «چشمه عباساری» در دامنه رشته کوه «سونگی داغی» بین ایران و ترکمنستان درگذشت و پیکرش به روستای «آق‌توقای» مراوه‌تپه منتقل و در جوار آرامگاه پدرش «دولت‌محمد آزادی» به خاک سپرده شد.
آرامگاه این شاعر و عارف شهیر ترکمن و پدرش «دولت‌محمد آزادی» در مسیر جاده شهر مراوه‌تپه به «داشلی‌برون» گنبدکاووس و در روستای «آق‌توقای» قرار دارد و هرساله تعداد زیادی از مردم منطقه و مسافران و گردشگران بر مزار این شاعر حضور می‌یابند.
همچنین در دهه سوم اردیبهشت ماه هر سال مراسم بزرگداشت مختومقلی فراغی باحضور شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی ملی، استانی و منطقه‌ای و حتی برخی کشور‌های همجوار در محل آرامگاه این شاعر برگزار می‌شود.
منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • باید، حول محور وحدت از آرمان‌های انقلاب دفاع کنیم
  • مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • آغاز عملیات احداث باند دوم محور اهواز خرمشهر