Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ حجة الاسلام و المسلمین عباس عبدالهی در نشست سیاسی-بصیرتی حوزه علمیه ۱۴ معصوم(ع) کلات با اشاره به مسئله نفوذ در انقلاب‌های دینی و غیر دینی بیان داشت: عمده علل سقوط انقلاب‌ها پدیده نفوذ است که در انقلاب‌های دینی، به مراتب پر رنگ‌تر جلوه می‌کند و طراحی آن توسط شیطان صفتان و اجرای آن با منافقان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به مسئله نفاق افزود: همانگونه که خداوند یک چهارم آیات قرآن را به حکومت دینی، مسائل سیاسی و نفاق اختصاص داده و بصورت جدی در این زمینه‌ها وارد شده است این خود مهر تاییدی بر وجود نفوذ و نفاق در بدنه دینی حکومت‌ها خواهد بود، پس دولتمردان کشور نیاید از پدیده نفوذ و نفاق و رخنه در بدنه سیاسی کشور غافل شوند که مبادا آینده انقلاب به خطر بفتد.

وی در جمع اساتید و طلاب حوزه علمیه چند نمونه از انقلاب‌های جهانی رو مورد بررسی قرار داد و عوامل پیروزی و شکست آن‌ها را به سمع و نظر حاضرین رساند و خاطر نشان کرد: وجه مشترک در سقوط انقلاب‌ها، پایبند نبود افراد تاثیر گذار یا به تعبیر مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای حفظه الله، خواص امت به اصول انقلابی گری است.

عبدالهی با اشاره به سقوط انقلاب حضرت موسی(ع) ابراز داشت: بی‌تقوایی سامری و عدم ولایت پذیری آنان و مردم از هارون (ع) و نبود بصیرت عامه از علل سقوط انقلاب حضرت موسی(ع) بود.   وی تصریح کرد: در انقلاب اسلامی ایران نیز شخصیت‌های بزرگی خودشان را از قطار انقلاب پرت کردند و چه بزرگانی که در زمان حضرت امام(ره) به بیراهه رفتند و ریشه این بیراهه رفتن‌ها بی‌تقوایی و عدم بصیرت است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۰۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم مورچه زرد؛ وحشت این شهر را فراگرفت

چند روز پیش بود که متخصصان بعد از مشاهده اولین نمونه‌ها از مورچه زرد دیوانه در شهر بارسلونا، به شهروندان این شهر در این رابطه هشدار دادند و همین هشدار، نگرانی‌های زیادی را ایجاد کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، تا پیش از این متخصصان فکر می‌کردند که این گونه مورچه در این شهر، ریشه‌کن شده است، ولی حالا از هجوم دوباره مورچه دیوانه زرد خبر داده‌اند؛ چرا که اولین نمونه‌ها از این مورچه‌ها را در بارسلونا مشاهده کرده‌اند و همین باعث افزایش نگرانی‌ها در این رابطه شده است.

ناامیدی در مبارزه با این گونه مورچه

طبق گزارش روزنامه لاوانگواردیا، سه شنبه گذشته بود که متخصصان اعلام کردند که تعدادی از این مورچه‌ها در مناطقی از شهر بارسلونا از جمله مونتجوئیک رویت شده است. کارلوس پرادرا، متخصص این زمینه در این رابطه گفته: «این منطقه بسیار وسیع است و در صورتی که بودجه کافی و عزم راسخ برای مبارزه با این گونه مورچه وجود نداشته باشد، این مشکل غیرقابل حل به نظر می‌رسد. من تقریبا نبرد علیه این گونه در بارسلونا را شکست خورده می‌دانم.»

کارشناسان علاوه بر رویت اولین نمونه‌های این گونه مورچه، تعدادی از لانه‌هایی که مورچه‌های دیوانه زرد در بارسلونا ساخته‌اند را نیز مشاهده کردند. بدتر این است که این لانه‌ها در مرکز شهر قرار دارند و در مناطقی مثل میدان کاتالونیا که مرکزی توریستی است و پسماند‌های غذایی زیادی روی زمین ریخته می‌شود، واقع شده‌اند.

لازم به ذکر است که اولین بار در سال ۲۰۱۹، این گونه مورچه در بارسلونا رویت شده بود و به نظر می‌رسید که در همان زمان ریشه‌کن شده است. در سال ۲۰۲۲ دیگر هیچ ردی از این مورچه در شهر دیده نشد. اما حالا متخصصان بر این باورند که این مورچه در آن زمان هم ریشه‌کن نشده بود و دست کم سه سال است که در بارسلونا زندگی می‌کند. پرادرا در این باره ادامه داد: «یک ملکه و چند کارگر برای ایجاد مجدد چنین جمعیتی کافی نیست. چرا که در ابتدا روند اشغال چنین منطقه وسیعی، کند است.» پس می‌توان نتیجه گرفت که آن‌ها هرگز ریشه‌کن نشده بودند.

آسیب‌های این گونه مورچه

گرچه در ابتدا به نظر می‌رسد که گونه مورچه دیوانه زرد، تهدیدی برای زندگی انسان‌ها نیست، اما واقعیت این است که حمله این گونه مورچه در سه شاخه مختلف خطرناک است: در ابتدا، از نظر اکولوژیک؛ چرا که این مورچه‌ها می‌توانند گونه‌های مشابه، حتی سایر بی‌مهرگان را مجبور به جابجایی کنند. دوما، بحث کشاورزی مطرح می‌شود؛ حمله مورچه‌های دیوانه برای محصولات زراعی خطرآفرین است و در نهایت بحث اجتماعی مطرح می‌شود؛ در صورت عدم کنترل جمعیت این مورچه‌ها، آن‌ها می‌توانند به شکل آفت وارد خانه ساکنان شهر بارسلونا شوند.

دیگر خبرها

  • جایگاه رستگاری در جهان آشوبناک
  • وقت آن است که ماکرون، نفاق را کنار بگذارد
  • روز دهم فروردین، روز یادآوری حماسه عظیم مردم یزد در براندازی رژیم شاهنشاهی و یوم الله ۱۲ فروردین روز حیات طیبه انقلاب اسلامی
  • گرگیعان ریشه در تاریخ شفاهی مسلمانان دارد
  • هجوم مورچه زرد؛ وحشت این شهر را فراگرفت
  • سالک، عضو جامعه روحانیت مبارز: مردم مهمترین هدف مورد هجوم دشمن است/ خیلی از اصول‌گرایان هم کوتاهی کردند/ وجود انسان‌های بی‌بصیرت مانع رشد وحدت امت است
  • شعر فارسی، رسانه کم‌نظیر و قدرتمند در دوران جنگ رسانه‌ای/لزوم انتقال پیام‌های دینی، تمدنی و ایرانی‌گری با زبان شعر/ضرورت ایجاد نهضت ترجمه اشعار فارسی
  • مساجد سنگرهای دفاع از اعتقادات دینی مردم هستند
  • آیت‌الله خامنه‌ای در شخصیت‌های قبل از انقلاب بی‌نظیر بودند و کسی نمی‌تواند انکار کند
  • چاپ کتابی درباره غیبت امام زمان/زمان قیام است یا سکوت؟