Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@02:11:52 GMT

برگزاری جشن تولد ایسنا با حضور احمد مسجد جامعی

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۱۰۱۴

برگزاری جشن تولد ایسنا با حضور احمد مسجد جامعی

جشن تولد بیستمین سالگرد تاسیس ایسنا امروز (۲۳ آذرماه) با حضور احمد مسجدجامعی - عضو شورای اسلامی شهر تهران - برگزار شدو

به گزارش ایسنا، احمد مسجد جامعی به همراه تهران‌گردان به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس ایسنا در محل این خبرگزاری و در حاشیه آخرین تهران گردی پاییزی حضور یافت.

وی با بیان اینکه مجوز تاسیس ایسنا را من امضاء کردم، گفت: بیست سال پیش زمانی که مجوز ایسنا را امضاء کردم حرکت متفاوتی انجام شد چرا که همه خبرگزاری‌ها دولتی بودند و ایسنا تنها خبرگزاری غیر دولتی محسوب می‌شد و آن زمان که ایسنا وارد عرصه شد خیلی هم حرفه‌ای نبود اما جسارت، شجاعت و صداقت زیادی در انتشار اخبار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسجدجامعی افزود: ایسنا حرکت بین‌رشته‌ای در جذب خبرنگار داشت و با افزایش حجم تولید خبرها کار ویژه‌ای را انجام داد،اظهارکرد: ایسنا از دانشجویانی به عنوان خبرنگار استفاده کرد که شجاعت و چابکی خاصی داشتند و عمدتا اخباری منتشر می‌کرد که رسانه‌های دولتی آن زمان این کار را نمی‌کردند.

وی با بیان اینکه ۲۰ سال از عمر ایسنا می‌گذرد گفت: در حال حاضر با پدیده‌ای تحت عنوان ریزرسانه‌ها مواجه هستیم که در حوزه خبر تاثیر گذار و جریان ساز هستند البته باید در دوره‌ جدید مدیریت رسانه‌ای به مساله‌ی ریزرسانه‌ها بپردازیم چرا که عمدتا این ریزرسانه‌ها حتی رسانه‌های رسمی را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه با این که ایسنا تاثیر زیادی در عرصه‌ی خبر گذاشته است اما متاسفانه مطالعاتی در خصوص تجربیات ایسنا صورت نگرفته است،اظهارکرد: ایسنا با امکانات کاملا معمولی متولد شد اما توانست تجربیات و تاثیر گذاری زیادی داشته باشد که باید در مورد این موضوع مطالعه شود.

وی با بیان این که یکی از اتفاقاتی که ایسنا تاثیرگذاری زیادی در آن داشت، خبررسانی درباره حادثه پلاسکو بود، گفت: ایسنا در تهیه خبر در پلاسکو دستش باز نبود و خبرنگاران ایسنا فداکارانه نسبت به اتنشار اخبار و گزارش از پلاسکو اقدام کردند. به گونه‌ای که در بررسی‌ها مشخص شد خبرنگارانش مجبور بودند در فضای نابرابر پلاسکو برای رسانه‌ها و در برخی موارد حتی پنهان شوند تا بتوانند اخبار درست منتشر کنند.

مسجد جامعی با بیان این که بیشترین اخبار گزارش و عکس در مورد پلاسکو توسط ایسنا منتشر شده است،اظهارکرد: شجاعت در کار ایسنا و عدم محافظه کاری از ویژگی‌های ایسنا است.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احمد مسجدجامعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد

سید نظام الدین موسوی گفت: نمایشگاه کتاب تهران از مهمترین رویداد‌های فرهنگی کشور و فرصت مناسبی برای توسعه دیپلماسی فرهنگی است که می‌توان دیپلماسی فرهنگی را پیوست برگزاری آن کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدنظام‌الدین موسوی؛ عضو فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به رغم گسترش فضای ارتباط دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی هنوز کتاب جایگاه خود را در جوامع به عنوان یک ابزار مهم فرهنگی حفظ کرده است. در همه جای دنیا کتاب و کتابخوانی حائز اهمیت است و ابزار فرهنگی دیگری هنوز نتوانسته جایگزین کتاب شود. به همین دلیل است که هر سال با برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شاهد سیل حضور مشتاقان کتاب و کتابخوانی هستیم و این نمایشگاه به واقع یک رویداد بزرگ فرهنگی در کشور است.

وی افزود: نمایشگاه کتاب از جمله رخداد‌هایی است که جمعیت‌های زیادی استقبالش می‌کنند و در آن حضور به‌هم می‌رسانند. اگر چند رویداد مهم فرهنگی در طول سال داشته باشیم، نمایشگاه کتاب یکی از آنهاست. از طرف دیگر حضور چهره‌ها فرهنگی و شخصیت‌های ادبی در نمایشگاه در سطح ملی و بین‌المللی نشان دهنده اهمیت این رویداد است و حضور ناشران و مولفان دیگر کشور‌ها در نمایشگاه موجب می‌شود تا نمایشگاه کتاب محل محک زدن دپلماسی فرهنگی کشور باشد و شاید هیچ رویداد دیگری این ظرفیت را نداشته باشد که دیپلماسی فرهنگی کشور را تا این اندازه جلو ببرد.

این عضو فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نمایشگاه کتاب محلی است که مولفان، نویسندگان و چهره‌های روشنفکری، علمای دینی، هنرمندان و اساتید دانشگاه‌های کشور‌های دیگر از آن بازدید می‌کنند، این رویداد می‌تواند نقش مهمی در حیطه دیپلماسی فرهنگی داشته باشد. تاکنون گام‌های خوبی برای توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور با استفاده از ظرفیت نمایشگاه کتاب در سال‌های مختلف انجام شده، اما هنوز به طور کامل از ظرفیت این رویداد مهم و اثرگذار در حوزه دیپلماسی فرهنگی بهره‌برداری نکرده‌ایم.

برنامه‌ریزی برای دیپلماسی فرهنگی در نمایشگاه کتاب ضروری است



موسوی در بخش دیگری از این گفتگو با طرح این موضوع که لازم است برنامه‌ریزی جدی در نمایشگاه کتاب برای بهبود دیپلماسی کشور انجام دهیم، ادامه داد: اگر از قبل بخش‌هایی از دستگاه‌های دولتی و همچنین تشکل‌های صنفیِ مردمی، دانشگاهی و فرهنگی پیش قدم شوند و برای استفاده از رویداد نمایشگاه بین‌المللی کتاب برای ارتقای دیپلماسی فرهنگی برنامه‌ریزی کنند، حتماً به نقطه مطلوبی در این رابطه خواهیم رسید.

وی به فعالیت‌های فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی در حدود چهار سال گذشته حول محور نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اشاره کرد و گفت: دوستان در فراکسیون اهمیت و مسائل نمایشگاه کتاب را به عنوان فرصت دیپلماسی فرهنگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت امورخارجه مدام دنبال می‌کنند و نظر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را نسبت به رویداد مهم نمایشگاه کتاب جلب کردند. دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول پیشنهاد‌های خود را در این زمینه داده‌اند، اما هنوز بهره‌برداری مطلوب از نمایشگاه کتاب توسط دستگاه‌های مختلف مرتبط با دیپلماسی فرهنگی، صورت نگرفته است.

انتخاب کشور‌های دیگر به عنوان میهمان ویژه کمک به دیپلماسی فرهنگی است

موسوی با بیان اینکه دیپلماسی فرهنگی باید پیوست برگزاری نمایشگاه کتاب باشد، گفت: نظیر تصمیمات متعددی که در امور مختلف برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران انخاذ می‌شود، لازم است پیوست دیپلماسی فرهنگی نیز برای این رویداد مهم بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران لحاظ شود تا بتوان استفاده حداکثری از این ظرفیت داشت. این اقدامی بسیار عالی است که نمایشگاه کتاب از دوره‌های گذشته کشور‌هایی را به صورت میهمان ویژه میزبانی می‌کند. این میزبانی قدمی برای رشد دیپلماسی فرهنگی بین دو کشور است.

وی اضافه کرد: به نظرم مولفان و ناشران کشورمان می‌توانند خودشان در زمینه دیپلماسی فرهنگی فعال شوند و باب تعامل دو طرفه نمایشگاهی را میان فعالان حوزه نشر در دیگر کشور‌ها باز کنند؛ کما اینکه ارتباط ایران با دیگر نمایشگاه‌های کتاب در کشور‌های جهان برقرار است و همواره از کشور ما در نمایشگاه‌های جهانی مولفان، ناشران و علاقه‌مندان به حوزه کتاب مشارکت و حضور دارند. این یک امکانی چند جانبه در حوزه فرهنگ است و فعالان صنفی به خوبی می‌توانند در آن ورود کنند.


سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره سواد رسانه‌ای برای ۱۵۰ معلم در قزوین
  • واکنش ناباورانه حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور از المپیک
  • برگزاری جشن تولد برای خالو قنبر راستگو هنرمند محبوب هرمزگانی
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • حضور دادستان تهران در مسجد قیطریه و رسیدگی به مشکلات شهروندان
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد
  • نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با حضور مسوولان ملی برگزار شد
  • برگزاری دوره آموزشی زیست عفیفانه در مشهد
  • جزئیات برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
  • جزئیات و ساعت بازدید نمایشگاه کتاب اعلام شد