Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی منصوری صبح امروز جمعه در نشست مشترک با اعضای کارگروه اشتغال و کارآفرینان شهرستان هریس بابیان اینکه محکم برخورد کردن با بخش خصوصی نمی تواند فضای کسب و کار را بهبود بخشد اظهار داشت: سختگیری در اجرای قوانین در بین شهرستان ها و استان ها نتیجه عکس بین مردم دارد و در حال حاضر کشور با چالش های متعددی روبروست نباید خطای از مدیران دولتی سر بزند که مردم جور دیگری فکر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: پشت میز نشینی و جواب رد دادن به مردم را هر کسی می تواند انجام دهد، وقتی ما در دولت مسئولیت قبول می کنیم باید آنقدر مسئولیت پذیر باشیم که امور اداری مردم را خودمان پیگیری کنیم.

وی با ذکر اینکه قوانین کشور در حال حاضر به گونه ای است که دیگر قاچاق و واردات پوشاک همانند گذشته صرف نمی کند، گفت: بازار پوشاک کشور نسبت به سال های گذشته تفاوت زیادی داشته به طوری که شاید در گذشته قاچاق و واردات پوشاک سود خوبی داشت اما الان تولید بیش از قاچاق و واردات پوشاک به نفع تولیدکنندگان و کشور است.

منصوری اضافه کرد: رفته رفته کفش تبریز که نوع خود به برند تبدیل شده می رود تا صنعتی شود و با توجه به اینکه تولیدکنندگان کفش تبریز علاقه دارند تا صنعت کفش را گسترده تر کنند پیشنهاد می کنیم تا کارگاه های تولید کفش در شهرستان هریس راه اندازی شود و اینکه می بینیم کارگاه های تولید کفش افزایش می یابد نشان دهنده این است که صنعت کفش تبریز به جایگاه اصلی خود رسیده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای طرح ملی الگوی توسعه مشاغل خانگی در ۱۰ استان کشور خبر داد و گفت: آمادگی داریم تا این طرح را در آذربایجان شرقی به ویژه در شهرستان های اهر و هریس عملیاتی کنیم که در صورت آمادگی مسئولان محلی آماده ایم تا تیم تخصصی را اعزام کنیم.

وی، اصلی ترین مشکل فرش بافان را ضعف در بازاریابی عنوان کرد و یادآور شد: قبول کنیم که تولیدکنندگان فرش ما مشکل تسهیلات ندارند بلکه از نظر بازاریابی دچار مشکل هستند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۱۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد

میثم عابدی در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال کردستان در سالن شهدای گمنام استانداری اظهار داشت: موضوع نیروی انسانی توانمند برای توسعه این زیست بوم اقتصاد دیجیتال کشور بسیار اهمیت دارد.

وی یا بیان اینکه در اقتصاد دیجیتال برخلاف اقتصاد سنتی، اصل و اساس توسعه آن نیروی انسانی است، بیان کرد: پلتفرم‌هایی همچون دیجی کالا، اسنپ و ... یک ایده و فکر بوده که نیاز مردم را به صورت الکترونیکی ارائه می‌دهند.

عابدی با اشاره به اینکه به منظور آموزش مهارت‌های دیجیتالی در سال گذشته به ۵۰ هزار نفر آموزش ارائه شد، بیان کرد: این آموزش در قالب طرح ایران دیجیتال بوده و هدف گذاری در سال جدید آموزش ۳۰۰ هزار نفر است.

عابدی در ادامه از برگزاری جشنواره ایران دیجیتال در هر استان خبر داد و گفت: استعداد‌های برتر بر اساس نتایج جشنواره وارد مسیر شغلی خواهند شد.

وی همچنین به اجرای طرح فیبرنوری در کشور اشاره و اظهار کرد: طرح فیبرنوری تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته و قرار است این پروژه زیرساختی مهم، امسال به طور کامل انجام شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طرح فیبرنوری هزینه بالایی دارد، اما دولت و وزارت ارتباطات متعهد شده آن را در همه شهر‌ها و روستا‌ها انجام دهد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات ادامه داد: قرار شده امسال اینترنت مورد نیاز روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در کشور به صورت سیار تامین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این نشست موضوع آموزش را پایه و اساس زیرساخت همه حوزه‌ها دانست و گفت: در برنامه هفتم توسعه، پیگیر حضور میدانی دانش آموزان دانشجویان و فارغ التحصیلان در چرخ تولید هستیم. 

 علی نوری با اشاره به اینکه توسعه مهارت‌های دیجیتالی یکی از حلقه‌های مفقوده بین تولید و اقتصاد است، بیان کرد: برای ایجاد مراکز آموزش دیجیتال باید اقدامات اساسی شکل گیرد.

پرداخت ۵۵۴ میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز اظهار داشت: در کنار تقویت زیرساخت‌های ارتباطی یکی دیگر از وظایف ما توسعه کسب و کار و افزایش مهارت‌های ارتباطی است.

آرام حیدری گفت: در سال ۱۴۰۲ برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال در استان از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ مبلغ ۵۵۴ میلیارد ریال برای حمایت از ۲۱۰ طرح پرداخت شد.

وی با اشاره به اینکه برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در استان چند پروژه در سال جاری تعریف شده است، گفت: یکی از برنامه‌های قابل پیش بینی دیجیتال هوشمند سازی کشاورزی و صنایع و معادن است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • اجرای طرح نور تأمین کننده منافع زن و خانواده است
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • تبیین سیاست‌های فرهنگی تأثیرگذار بر بازآفرینی شهری
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در فیروزه
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران الگوی مدیریتی مشارکت در بین رویداد‌های کشور است