Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساخت بیمارستان در یکی از مناطق حاشیه شهر قولی بود که دو سال پیش رئیس جمهور به مردم شهر مشهد داد و حتی زمینی نیز از سوی آستان قدس رضوی برای ساختن این بیمارستان اهدا شد.

شهرداری مشهد نیز قول مساعدت در خصوص پروانه ساخت این بیمارستان داد تا همه چیز مهیای اجرا شدن این طرح باشد. در همان زمان مقرر گردید هزینه‌های ساخت این بیمارستان در حاشیه شهر مشهد به صورت مساوی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی پرداخت شود، با این شرایط و با توجه به مشخص شدن زمین محل اجرای پروژه و کسر هزینه‌های مربوط به مجوزهای شهرداری انتظار می‌رفت خیلی زود همه چیز مهیای شروع ساخت این بیمارستان شود، اما پس از مدتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد به دلیل نبود بودجه نمی‌تواند سهم هزینه‌ای خود را پرداخت کند و عملاً بیمارستان محرومان تاکنون در مرحله روی خاک باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پول نداریم

نکته جالب‌تر اینکه وزیر بهداشت همین اواخر اعلام کرده که وزارتخانه متبوعش هیچ پولی برای ساخت بیمارستانی در حاشیه شهر مشهد ندارد و برای تأمین بودجه این بیمارستان نمایندگان باید همت کنند! این جمله وزیر بهداشت آب پاکی روی دست همه مردمی ریخت که از دو سال پیش چشم امید به ساخت بیمارستانی دارند که رئیس جمهور قولش را به آن‌ها داده بود.

همه این جریانات به کنار، ساخت ساختمانی لوکس و مجلل در خیابان خاقانی مشهد با بودجه دانشگاه علوم پزشکی آن هم با هزینه‌ای چند ده میلیارد تومانی نشان داد که حداقل دانشگاه علوم پزشکی در بحث بودجه‌ای نباید مشکلی داشته باشد؛ چرا که اگر این گونه بود بودجه‌ها به سمت ساختمان‌سازی نمی‌رفت!

با این تفاسیر و باوجود شانه خالی کردن دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت از زیر تأمین بودجه‌ای که قرار بود آن‌ها برای این طرح تأمین نمایند، واکنش‌هایی از سوی افراد و سازمان‌های مختلف در این خصوص صورت گرفته است.

یکی از این افراد مسئول بسیج دانشگاه‌های علوم پزشکی خراسان رضوی است که در سخنانی همه آنچه را که پیرامون ساخت این بیمارستان و ساخت و ساز برج سفید انجام شده است را زیر سؤال برده است.

ساختمان لوکس

وی اظهار داشته است: دو سال پیش رئیس جمهور شروع عملیات ساخت بیمارستان حاشیه شهر مشهد را اعلام کرد، اما از آن زمان تاکنون هیچ کاری روی زمینی که برای این بیمارستان در نظر گرفته شده است، نشده فقط در آن زمین علف هرز روییده و دیگر هیچ. دوستان همانجا اعلام کردند هزینه‌های ساخت بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره کل راه و شهر سازی استان به صورت مساوی پرداخت خواهد شد، اما دانشگاه زیر همه چیز می‌زند و اعلام می‌کند پولی بابت این مورد ندارد، در حالی که همین دانشگاه علوم پزشکی با صرف هزینه ۴۰ – ۵۰ میلیاردی ساختمانی لوکس در خیابان خاقانی به نام برج سفید می‌سازد که کاربردی کاملاً تجملاتی دارد!

میرحسینی در ادامه می‌افزاید: حالا پس از دو سال مردم حاشیه شهر مانده‌اند و قولی که به آن‌ها داده شده است و پولی نیست که این بیمارستان ساخته شود، باید گفت بیشتر این اتفاقات رنگ و بوی سیاسی دارد تا واقعیت!

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۳۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ غلامعلی جاودان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.
وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.
جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

بیشتر بخوانید؛ پذیرش بیش از ۷۷ هزار بیمار در اورژانس بیمارستان‌های هرمزگان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.
جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.
وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.
جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.
وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.
منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.
حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.
در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • پیوند اعضای بانوی مرگ مغزی بجنوردی به ۵ بیمار
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • اعضای بانوی مرگ مغزی ساکن بجنورد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • سرطان روده بزرگ سهم ۱۰درصدی از کل سرطان‌ها دارد