Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-26@16:18:51 GMT

کاهش سطح زیر کشت چغندرقند در قوچان

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۳۸۱۱

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسوول امور اجرایی جهاد کشاورزی قوچان گفت: بیش از ۷۰۰ هکتار از زمین های زراعی شهرستان قوچان پاییز پارسال زیر کشت چغندرقند رفته بود.

محسن صفا افزود: امسال بالغ بر ۶۵۰ هکتار زمین در سطح این شهرستان زیر کشت چغندرقند رفته است و پیش بینی می شود ۴۷ تن در هکتار میانگین عملکرد برداشت این شهرستان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه کاهش سطح زیر کشت، منجر به دو درصد افزایش تولید در هر هکتار شده است، ادامه داد: کشاورزان قوچان امسال حدود ۳۰ هزار تن چغندرقند برداشت می کنند ولی این افزایش تولید به علت ثابت بودن قیمت محصول، خیلی هم به کام کشاورزان شیرین نیست.

او خرید تضمینی و خدمات دهی برای کشت این محصول را اقدامی در جهت حمایت از چغندرکاران دانست و گفت: برای تولید چغندرقند علاوه بر تأمین نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان، باید کود سبز و ادوات کشاورزی برای کاشت، داشت و برداشت تامین شود .

صفا با برشماری مزایای کشت نشایی چغندرقند، گفت: این محصول در مقابل سرما، گرما، شوری و خشکی تحمل بسیار بالایی دارد و شهرستان قوچان با آب و هوای معتدل، زمینه مناسبی برای کشت این گونه محصول فراهم می کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: زیر کشت چغندرقند کشت نشایی چغندرقند خرید تضمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۳۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه

به گزارش خبرگزاری  صدا و سیما مرکز مهاباد، سیدعلی ترابی با بیان اینکه تاکنون شش دوره جشنواره گیلاس در اشنویه برگزار شده است افزود: معرفی ظرفیت و پتانسیل‌های این شهرستان در زمینه‌های مختلف، جذب سرمایه گذار و ایجاد فضای مفرح و شاد از جمله اهداف این جشنواره است.

ترابی گفت: شناساندن ظرفیت‌های اشنویه به صورت عام و شناساندن محصولات باغی این منطقه از جمله گیلاس و سیب به صورت خاص از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

او با بیان اینکه برداشت گیلاس در این شهرستان در اواخر خرداد و تیر هر سال آغاز می‌شود که علاوه بر یک ظرفیت اقتصادی، جذابیتی زیبا برای گردشگران نیز به شمار می‌رود اضافه کرد: همه ساله گردشگران بسیاری برای خرید این محصول به اشنویه سفر و این یاقوت‌های قرمز را به عنوان سوغاتی این منطقه با خود به همراه می‌برند.

  اشنویه دارای بیش از ۸۵۰ هکتار باغ گیلاس است که از این میزان حدود ۶۵۰ هکتار بارور است و که علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود.

 محصول گیلاس این شهرستان دارای ارقام گوناگون تکدانه سیاه و صورتی، خوشه ای، زرد دانشکده، سفید و قرمز ارومیه و ارقام محلی زودرس و سایر ارقام است که در این میان ارقام خوشه‌ای و تکدانه سیاه بیشترین میزان سطح کشت را به خود اختصاص داده است.

 شفافیت رنگ و طعم و عطر مطبوع این محصول موجب شده است تا گیلاس اشنویه مشتریان زیادی در داخل و خارج کشور پیدا کند.

دیگر خبرها

  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر