Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@09:31:08 GMT

سیاست دولت استفاده از ظرفیت بازارچه های مرزی است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۴۱۴۹

سیاست دولت استفاده از ظرفیت بازارچه های مرزی است

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: سیاست دولت استفاده از ظرفیت بازارچه های مرزی و گمرکات فعال در مرزهای کشور است.

به گزارش ایرنا محمدصادق معتمدیان عصر جمعه در حاشیه بازدید از بازارچه مرزی یزدان (میل 57) شهرستان زیرکوه در جمع خبرنگاران افزود: بازارچه یزدان به ثبت رسمی گمرک رسیده و گمرک رسمی ما در این منطقه حضور دارد که به دنبال این هستیم با پیگیری هایی که با افغانستان انجام می دهیم فعالیت مجدد بازارچه شروع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: مشکلات موجود در خصوص فعالیت دوباره بازارچه یزدان در حال شناسایی است و به دنبال این هستیم تا از طریق مجاری قانونی مشکل رفع شود و به زودی شاهد بازگشایی این گمرک رسمی در شهرستان زیرکوه باشیم.
استاندار خراسان جنوبی گفت: شناخت خوبی نسبت به قابلیت ها و ظرفیت های موجود در بخش بازارچه های مرزی در شهرستان های زیرکوه و درمیان ایجاد شد که در سفرهای بعدی با حضور مدیران مربوط در خدمت مردم هستیم.
معتمدیان افزود: بازارچه یزدان از بازارچه های فعال در سال های قبل بوده که سابقه خوبی در صادرات و ایجاد شغل در منطقه داشته است.
وی اظهار داشت: این منطقه به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص که با کشور افغانستان دارد دیرینه تاریخی دارد و گمرک قدیمی در مرز یزدان هم که به عنوان میراث فرهنگی به ثبت رسیده گواه این قدمت است.
معتمدیان در پاسخ به سئوال خبرنگار صدا و سیما در خصوص زمان معرفی فرماندار زیرکوه گفت: بررسی ها در این خصوص شروع شده است و به زودی این انتصاب انجام می شود.
فرمانداری زیرکوه چند ماه است با سرپرست اداره می شود.
استاندار خراسان جنوبی امروز (جمعه) برای بررسی وضعیت بازارچه های مرزی به شهرستان های درمیان و زیرکوه سفر کرد و ضمن بازدید از کارخانه سیمان باقران در شهرستان درمیان، از بازارچه گلورده (میل 73) در درمیان و بازارچه یزدان (میل 57) در شهرستان زیرکوه بازدید کرد.
بازارچه یزدان از سال 1372 بنا به پیشنهاد هیات دولت و مصوبه مجلس شورای اسلامی آغاز به کار کرد و در زمینی به مساحت 55 هزار متر مربع ساخته شد که دارای ساختمان اداری، مهمان سرا، آشپزخانه، انبار صادرات و واردات است.
انواع مصالح ساختمانی و موادغذایی از این بازارچه به کشور افغانستان صادر می شد که از بهمن ماه سال 1393 به شکل یکطرفه از سوی دولت افغانستان تعطیل شد و در حال حاضر بسته است.
خراسان جنوبی دارای چهار بازارچه مرزی یزدان، گلورده (میل 73)، ماهیرود (میل 78) و دوکوهانه و 2 گمرک بیرجند و ماهیرود است.
پنجم بهمن ماه 93 چهار بازارچه مرزی خراسان جنوبی از جانب کشور افغانستان تعطیل اعلام شد اما این کشور تصمیم گرفت بازارچه ماهیرود که چسبیده به گمرک رسمی بود، فعال باشد.
با توجه به موقعیت استراتژیک خراسان جنوبی به عنوان پل ارتباطی بین ایران و همسایگان شرقی بازارچه های مرزی می تواند نقش موثری در رونق اشتغال، توسعه زیرساخت ها، توسعه اقتصادی، خدمات رسانی و غیره داشته باشد و دور جدیدی از اقدامات مسئولان برای فعال سازی بازارچه ها در این استان شکل گرفته است.
7559*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي دولت استانداري بازارچه مرزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۴۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) شکسته شدن ۲ بند خاکی در زیرکوه / تخلیه برخی از روستا‌ها به علت سیلاب

به گزارش صدای ایران از تسنیم از بیرجند، محمد علی آخوندی، اظهار داشت: به دنبال سیلاب و حجم زیاد بارندگی در شهرستان زیرکوه، بند خاکی قدیمی روستای نوده شکست.

وی با بیان اینکه در تماسی تلفنی ساعت ۴ صبح با فرماندار شهرستان زیرکوه اعلام شد که بند خاکی روستای نوده وضعیت مطلوبی ندارد که بلافاصله دستور تخلیه روستا‌های پایین دست داده شد، افزود: فرماندار شهرستان و مدیرکل هلال احمر پیگیری‌های لازم را انجام دادند و مردم روستا که ۶۰ خانوار هستند، سریع تخلیه و در آبیز اسکان داده شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: ساعت ۱:۲۰ دقیقه صبح سد نوده شکسته شده، اما الحمدالله با اقدام سریع و تخلیه روستا برای کسی اتفاقی پیش نیامده و خسارت جانی نداشته‌ایم.

آخوندی گفت: سد روستای نوده به دنبال بارندگی شدید و سیلاب شکسته شده و حوزه آبخیز هم بسیار گسترده است و بخشی از آب وارد شهر حاجی‌آباد شده و روستا‌های بقرایی و محمد آباد را هم تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: سطح آب سیلاب به نحوی است که از رکاب ماشین بالاتر آمده، لذا تیم‌های تخلیه آب مستقر شده‌اند و به محض اینکه بتوان امدادرسانی کرد خانه‌ها هم به کمک مردم لایروبی خواهد شد.



به گفته آخوندی، با دستور استاندار خراسان جنوبی، جلسه اضطراری سیلاب در استان تشکیل خواهد شد و تمام امکانات برای امدادرسانی به زیرکوه بسیج می‌شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی همچنین از شکسته شدن بندخاکی روستای سالک‌آباد زیرکوه هم خبر داد و گفت: ۲۵۰ خانوار روستای بمرود توسط امدادگران هلال احمر به شهر حاجی آباد منتقل و اسکان داده شده‌اند.



آخوندی تصریح کرد: تیم امدادی در حال حاضر در حال تخلیه آب از معابر و منازل مسکونی با لجن کش‌ها و موتور پمپ‌ها هستند.

امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب هلال‌احمر خراسان‌جنوبی در سیل زیرکوه

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی نیز گفت: پس از بارندگی‌های شدید از صبح روز گذشته در شهرستان زیرکوه، بند خاکی روستای سالک آباد این شهرستان تحمل فشار حجم آب را نداشت و در نهایت شکسته شد.

محمدعلی کاوسی گفت: شهرستان زیرکوه از روز گذشته شاهد بارش نزولات آسمانی بود، به طوری که با شدت گرفتن بارش‌ها در ساعات پایانی روز، حجم آب در سد ۱۲ امام این شهرستان بالا گرفت.

وی افزود: نیرو‌های امدادی هلال‌احمر زیرکوه در حال انتقال و اسکان ساکنین روستای نوده در شهر آبیز بودند که تیم‌های ارزیاب خبر از شکسته شدن سد ۱۲ امام دادند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: بنابراین به دستور فرماندار زیرکوه و با کمک امدادگران هلال احمر ۲۵۰ خانوار روستای بمرود نیز توسط امدادگران به شهر حاجی‌آباد منتقل و اسکان داده شدند.

کاوسی ادامه داد: بند خاکی روستای سالک‌آباد نیز بر اثر حجم بالای آب شکسته و آب آن در شهر حاجی‌آباد زیرکوه جاری شده است.

وی بیان کرد: به منظور کمک‌رسانی به ساکنین شهر حاجی‌آباد، ۶ تیم کامل هلال احمر شهرستان زیرکوه در حال امدادرسانی هستند و ۱۰ تیم سیلاب نیز از تمامی شهرستان‌های استان با تجهیزات کامل برای کمک به شهرستان زیرکوه اعزام شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: امدادگران هلال‌احمر در حال تخلیه آب از معابر و منازل مسکونی با لجن‌کش‌ها و موتور پمپ‌ها هستند.

دیگر خبرها

  • آخرین اخبار از سیل خراسان جنوبی؛ تخلیه برخی از روستاهای زیرکوه
  • آخرین اخبار از سیل خراسان جنوبی
  • (تصاویر) شکسته شدن ۲ بند خاکی در زیرکوه / تخلیه برخی از روستا‌ها به علت سیلاب
  • عملیات تخلیه سیلاب در شهرستان زیرکوه ادامه دارد
  • تخلیه برخی از روستاهای شهرستان زیرکوه به علت سیلاب
  • زیرکوه در محاصره سیلاب + تصاویر
  • شکسته شدن دو سد خاکی در خراسان جنوبی
  • تمام نیروها در حال خدمت‌رسانی هستند
  • امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب هلال‌احمر خراسان‌جنوبی در سیل زیرکوه
  • دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه صادر شد