Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعه جدید نشان می دهد مردان مبتلا به بیماری التهاب روده، چهار تا پنج برابر بیشتر در معرض ریسک ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند.به گزارش بلاغ

بیماری التهاب روده، التهاب تمام یا بخشی از دستگاه گوارش است و یک مشکل مزمن شایع است که شامل بیماری کرون و کولیت اولسراتیو می شود.

یافته ها نشان می دهد مردان مبتلا به بیماری التهاب روده بالاتر از حد میانگین دارای PSA (آنتی ژن مخصوص پروستات) هستند؛ این ماده از طریق غده های پروستات تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان بالا PSA ممکن است نشان دهنده سرطان پروستات باشد؛ مشکل غیرسرطانی آن، بزرگی پروستات خواهد بود.

«شیلاجیت کوندو»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه نورث وسترن آمریکا، در این باره می گوید: «این بیماران باید بیش از مردان بدون بیماری التهاب روده تحت غربالگری و معاینه قرار گیرند.»

وی در ادامه می افزاید: «اگر یک مرد مبتلا به بیماری التهاب روده دارای میزان بالا PSA باشد، ممکن است نشانه سرطان پروستات باشد.»

در این مطالعه، وضعیت ۱۰۳۳ مرد مبتلا به بیماری التهاب روده و گروه کنترل متشکل از ۹۳۰۶ مرد فاقد این بیماری بررسی شد.

مطالعه قبلی توسط محققان موسسه کارولینسکا سوئد نشان داده است که نرخ مرگ و میر در کودکان مبتلا به بیماری التهاب روده قبل از سن ۱۸ سالگی، سه تا پنج برابر بیشتر از کودکان فاقد این بیماری است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۵۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

ایتنا - آمارهای سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد امید به زندگی زنان در بیشتر کشورهای جهان بیشتر از مردان است. اما علت این مسئله چیست؟
به طور متوسط ​​زنان ۵ سال بیشتر از مردان عمر می‌کنند اما این شکاف جنسیتی بر اساس کشور و سن متفاوت است.

فاکتورهای زیادی مانند عوامل زیستی، رفتاری و اجتماعی وجود دارد که شکاف جنسیتی در امید به زندگی را افزایش می‌دهد.

مطالعه‌ای که اخیرا انجام شده تفاوت‌های عمیقی را بین زنان و مردان در مورد علل اصلی بیماری و مرگ زودرس بین دو جنس نشان داد.

در این مطالعه که در The Lancet Public Health منتشر شده، محققان نتایج خود را با مقایسه سال‌های زندگی از دست رفته به دلیل ۲۰ علت اصلی بیماری یا مرگ زودرس به دست آوردند.

 
این تحقیق بر روی مردان و زنان بالای ۱۰ سال در سراسر جهان و در ۷ منطقه بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ انجام شد.

بر اساس این مطالعه، مردان بیش از زنان تحت تأثیر شرایطی قرار می گیرند که منجر به مرگ زودرس می‌شود، مانند COVID-19، سوانح جاده‌ای، بیماری‌های قلبی عروقی، و بیماری‌های تنفسی و کبدی.

از سوی دیگر، زنان بیشتر به امراضی دچار می‌شوند که غیرکشنده است، از جمله مشکلات اسکلتی عضلانی، شرایط سلامت روان، و اختلالات سردرد.

با ادامه بهبود مراقبت های بهداشتی و برابری جنسیتی، شکاف جنسیتی در امید به زندگی احتمالا در آینده کاهش می یابد.

دیگر خبرها

  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده