Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ندا جعفری: این روز‌ها اگر از خریداران خودرو‌های ثبت نامی سوال بپرسید، همه گلایه دارند. همچون خریداران خودروهای بهمن موتور و سایپا و ایران خودرو. روز گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که گفته می‌شد بهمن موتور خودروهای خود را انبار کرده اما آنها را به خریداران تحویل نمی‌دهد. برخی مدعی هستند که سهامداران بهمن خودرو پس از دریافت پول از مردم از تحویل خودرو‌ها به بهانه بالا رفتن ارز خودداری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که در پیش فروش خودروها شرکت کرده بودند، به محل دفتر کارخانه بهمن رفته بودند و فیلم‌هایی گرفته بودند که نشان می‌داد انبار بهمن خودرو پر از ماشین است. سوال معترضان این بود که چرا خودروها تحویل نمی‌شود.

خریداران به گران شدن مداوم بسترن بی ۳۰ و عدم تحویل به موقع خودرو‌هایی مثل هاوال H۲ در چند روز گذشته اعتراض کرده بودند.

در میان اخبار اعتراضات به بهمن خودرو، خبر رسید که نمایندگی‌های این گروه خودروسازی از تکمیل نشدن قطعات از خودرو‌های موجود هاوال اچ ۲ خبر می‌دهند؛ گویی این شرکت در پی تحریم‌ها به ناگاه فعالیت خود در بازار ایران را کاهش داده است. 

بهمن موتور هنوز به شکل شفاف این موضوع را با رسانه‌ها مطرح نکرده است، اما شواهد امر و مطرح شدن احتمال جایگزینی هاوال‌های ثبت نامی با خودرو‌های بسترن B30 شاهدی بر این مدعاست.

به نظر میرسد که نقل و انتقالات ارزی و تحریم‌های چند جانبه صنعت خودروسازی باعث بروز برخی از این مشکلات باشد و پیش بینی این شدت از تحریم‌ها برای طرفین ایرانی و چینی دشوار بوده است.

احتکار ۱۰۰۰ خودرو توسط گروه بهمن خودرو

یک منبع آگاه در گروه خودروسازی بهمن به خبرنگار رویداد۲۴ می‌گوید: متاسفانه در این مدت مشتریان ما به شدت هیجانی رفتار کردند و هر چقدر از سوی مسئولان مجموعه، مدیرعامل و سایر اعضاء به آن‌ها توضیح داده شد آن‌ها نپذیرفتند.

وی ادامه می دهد: ما به اندازه همه ثبت نامی‌ها ماشین نداریم و در حال حاضر تنها ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستگاه خودرو در انبار بهمن خودرو موجود است البته طی بررسی‌هایی که انجام شد متوجه شدیم برخی از این افراد یا اصلا خودرویی ثبت نام نکرده‌اند یا حواله‌هایی از بازار را با امید فروش و سود بالاتر خریداری کرده‌اند.

این مقام مسئول در بهمن خودرو گفته مشکل اصلی ما در حال حاضر کمبود قطعه است که نتوانسته‌ایم به تعهدات خود عمل کنیم، هم اکنون ما ۳ برابر آنچه در انبار داریم تعهد داریم و خودرویی نداریم.

او می‌گوید: پیشنهادی که ما برای این افراد داشتیم این است که به جای هاوال، B30  دریافت کنند و مابه التفاوت آن را بپردازند یا اینکه مبلغی که پرداخت کرده‌اند را با سود مشارکت پس بگیرند.

عضو گروه خودروسازی بهمن در خصوص قیمت خودرو‌های این شرکت می‌گوید: آخرین قیمت هاوال که شهریور ماه اعلام شد ۱۱۱ میلیون تومان بود، اما اکنون قیمت جدیدی اعلام نشده است و ما هم فروشی نداریم، اما قیمت خودروی B30  حدود ۱۲۰ میلیون تومان است.

وی میزان پیش پرداخت هاوال را در دو مرحله اعلام کرده و ادامه می‌دهد: این افراد در دو قسط ۳۰ و ۲۵ میلیون تومانی مبالغی را پرداخت کردند، اما اکنون خودرویی برای عرضه به آن‌ها موجود نیست.

این مقام مسئول می‌گوید: این افرادی که هر روز جلوی شرکت تجمع می‌کنند ثبت نامی‌های تحویل آبان ماه هستند. البته با هماهنگی ۵ نفر دیگر این تجمعات انجام می‌شود که خودشان معمولا در این تجمعات حاضر نمی‌شوند. هر چند همه این افراد هم مصرف کننده نیستند و ما افرادی را هم داریم که همچنان دلال بازی می‌کنند و از این شرایط متضرر شده‌اند و بیش از دو یا سه خودروی هاوال ثبت نام کرده بودند.

او می‌گوید: یکی از افرادی که به شرکت مراجعه کرده بود مدعی بود که یکی از نمایندگی‌های ما او را ترسانده و گفته خودرویی به شما نخواهند داد البته نام نمایندگی را برای پیگیری شرکت فاش نکرد.

به گزارش رویداد۲۴پیش از این شرکت بهمن خودرو در موضوع پیش فروش مزدا3 نیز حاشیه ساز شده بود. آن زمان برخی متقاضیان گلایه کرده بودند که سیستم به صورت غیر عادی قطع و وصل می‌شده و کسى از مردم عادى نتوانست ثبت نام کند.

محمد شریعتمداری وزیر وقت صنعت آن زمان دستور رسیدگی به ماجرا را صادر کرده بود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ماشین پلیس‌های دوربین‌دار در تهران چیست؟

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ ماجرای ماشین پلیس‌های "دوربین‌دار" در تهران را توضیح داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ احسان مومنی؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص اعمال قانون‌های مکانیزه در تهران اظهار کرد: در سال جدید بحث برخورد با تخلفات ساکن را ادامه خواهیم داد، از ابتدای سال نیز این برخوردها به صورت جدی انجام شده است و کارهای جدیدتری را نیز در این خصوص انجام خواهیم داد.

وی با بیان اینکه بزودی این اعمال قانون‌ها به صورت مکانیزه خواهد بود، گفت: خودروهایی که مجهز به دوربین هستند در سطح معابر تردد خواهند کرد و تخلفات ساکن را ثبت می‌کند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این ترددها در مناطق 1 ، 4 و 5 شهر تهران بیشتر خواهد بود و هر کجا که تخلفات ساکن را ببینند همان جا به صورت بر خط اعمال قانون انجام و پیامک برای مالک ارسال خواهد شد. 

1.9 میلیون جریمه برای تخلفات شبانه در پایتخت

مومنی تصریح کرد: همچنین در جاهایی که عرض معبر کم است و توقفات دوبله را داریم برای اولین بار موتورسیکلت‌هایی را در همین خصوص به دوربین مجهز می‌کنیم که در 6 طرف دوربین دارند و تخلفات ساکن اعم از پارک در پیاده‌رو، توقفات دوبله و زیر تابلویی را اعمال قانون می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سود هنگفت این شرکت از فروش خودرو‌های برقی
  • راه‌اندازی تعمیرگاه مخصوص خودرو‌های برقی در پایتخت
  • راه‌اندازی تعمیرگاه مخصوص خودرو‌های برقی درپایتخت
  • ماجرای ماشین آب‌پاش در رژه روز ارتش مشهد چه بود؟
  • آپشن‌های جذاب و شگفت‌انگیز خودروی شیائومی + ویدئو
  • رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید
  • ماجرای ماشین پلیس‌های دوربین‌دار در تهران چیست؟
  • خطرات و عوارض باتری به باتری خودرو
  • ۸ هزار خودروی وارداتی تحویل مردم شد
  • ۸ هزار خودروی وارداتی تحویل مردم شد/ ثبت سفارش ۱۳۳ هزار خودرو