Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - باکو - ايرنا - سفير جمهوري اسلامي ايران در تفليس،در ادامه پيگيري هاي انجام شده در خصوص مشکلات اخير ايجاد شده براي برخي اتباع ايراني در مبادي ورودي گرجستان، امروز با مسئولان گمرکي اين کشور ديدار و گفت و گو کرد .

به گزارش ايرنا به نقل از سفارت جمهوري اسلامي ايران در تفليس ، سيد جواد قوام شهيدي روز جمعه در اين ديدار، با اشاره به بروز برخي حوادث در مبادي ورودي اين کشور خواستار احترام و توجه جدي به ارزش هاي مذهبي و فرهنگي دربرخورد با اتباع کشورمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي، همچنين با توجه به روابط رو به گسترش تجاري و اقتصادي ميان دو کشور بر لزوم اطلاع رساني به موقع و دقيق در خصوص تغييرات قوانين و مقررات گمرکي تاکيد کرد.
طرفين در اين ديدار در مورد فرآيندهاي بازرسي و قوانين گمرکي اين کشور و مشکلات اتباع ايراني در مرزهاي گرجستان مورد بحث و گفت و گو کردند.
ماموکا جانگولاشويلي، مديرکل گمرکات گرجستان نيز در اين ديدار ضمن تاکيد بر احترام دولت و مردم گرجستان به مردم ايران، اظهار داشت، با فرهنگ و ارزش هاي مذهبي مردم ايران آشنا هستيم و تلاش جدي شده است تا قوانين و مقررات را منطبق با فرهنگ، سنت و ارزش هاي مذهبي و ايراني اجرا کنيم.
وي افزود: ما نيازمند همکاري هستيم تا در فضاي بسيار مثبت، دوستان ايراني بتوانند با خاطرات خوب وارد گرجستان شده و از آن خارج شوند.
اين مقام گرجستاني، علاقه مندي کشورش را به توسعه همکاري هاي گمرکي و نهايي کردن موافقتنامه مبادله شده ميان ايران و گرجستان ابراز کرد.
وي سپس به تشريح فرآيندهاي بازرسي و قوانين گمرکي اين کشور پرداخت و افزود: با توجه به تلاش گرجستان در جهت تطبيق قوانين و مقرارت با اتحاديه اروپا از اوايل سال 2019 شاهد تغييرات گسترده اي در مقررات گمرکي گرجستان خواهيم بود.
وي افزود: اين تغييرات مختص به ايران نخواهد بود و همه کشورها را در بر خواهد گرفت و در اين خصوص اطلاع رساني کاملي انجام خواهد شد.
مديرکل گمرکات گرجستان با اشاره، واردات به مصالح ساختماني از ايران به اين کشور ، اظهار داشت، در حوزه مصالح ساختماني پس از اجراي قوانين جديد، هرگونه واردات نيازمند اخذ گواهينامه هاي استاندار و معتبر خواهد بود.
خاورم ** 1579
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت

صادق نامدار ناظر گمرکات آذربایجان شرقی میزان صادرات سال گذشته از گمرک‌های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: این کالا‌ها به ۱۰۳ کشور مختلف دنیا صادر شده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی آذربایجان شرقی را به ترتیب کشور‌های ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان نیز به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمر‌های استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبداء ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و ارزش دارد و از این نظر بین استان‌های کشور در رتبه نهم قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشور‌های ترکیه ۵۷درصد، امارات متحده عربی ۱۲درصد، چین ۱۱درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل، کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بوده است.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزار تن کالا از گمرکات استان منتقل شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی دارد.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات آذربایجان شرقی به ترتیب شامل کشور‌های جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بوده است.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش دارد.

آذربایجان شرقی دارای سه اداره کل گمرک در تبریز، سهلان و جلفا و سه واحد گمرکی در مراغه، خداآفرین و نوردوز و همچنین سه دفتر گمرکی در شهرک صنعتی شهید سلیمی تبریز و شهر بناب است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تولید فیلم‌های غیراخلاقی از دختران ۱۵ تا ۲۶ ساله ایرانی برای مردان خارجی | انهدام باند بزرگ قاچاق زنان و دختران ایرانی به ترکیه و گرجستان + جزئیات
  • خودداری سفارت ایران در فرانسه از پیگرد قضایی فرد مهاجم
  • سفارت ایران در پاریس فرد مهاجم را بخشید | این هموطن ایرانی تحت القائات فضای ایران هراسی بود
  • چشم‌پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله‌کننده به بخش کنسولی
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد