Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه ۲۰۰۰ آموزش‌دهنده در دوره توانمندسازی شرکت و گواهی مربیگری دریافت کردند از خارج شدن ۱۰ هزار نفر از گردونه فعالیت در نهضت به علت دریافت نکردن این گواهی خبر داد.

علی باقرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین روند اعطای گواهی مربیگری به آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی اظهار کرد: این پروژه به منظور توانمندسازی و آموزش آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی از دو سال قبل با همکاری جهاد دانشگاهی شروع شد و جمعیت قابل توجهی با هزینه حداقلی آموزش دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آموزش واحدهای درسی اعم از روانشناسی آموزش بزرگسالان، اصول آموزش بزرگسالان، روش تدریس کتب، ارزشیابی و... است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه قصد داشتیم از سطح سواد فناورانه همکاران نیز مطلع شویم و بسنجیم که تا چه اندازه امکان آموزش از این طریق مهیاست، اظهار کرد: یافته‌های ما غیرقابل انتظار بود و با وجود آنکه بخش قابل توجهی تحصیلکرده در بین آموزش دهندگان داشتیم بسیاری برای ثبت مشخصات خود به کافی‌نت مراجعه کرده بودند.

باقرزاده ادامه داد: ۷۲ هزار نفر در این دوره ثبت‌نام و گواهی دریافت کردند اما ۱۰ هزار نفر نمره لازم را کسب نکردند و از گردونه خارج شدند و اجازه فعالیت به آنها ندادیم. مشروط به اینکه دوره مجدد برایشان برگزار کنیم می‌توانند دوباره در آزمون شرکت کنند.

وی همچنین درباره احتمال کمبود نیروی آموزش دهنده گفت: حدود ۶۲ هزار آموزش‌دهنده گواهی مربیگری دریافت کرده‌اند و اگر هر کدام ۱۰ نفر را هم آموزش بدهند حدود ۶۰۰ هزار بیسواد تحت برنامه‌های سوادآموزی قرار گرفته‌اند. از سوی دیگر هر کجا با کسری نیرو مواجه شویم از تحصیلکرده‌های همانجا به شکل داوطلبانه استفاده می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، در گروه سنی ۱۰ تا ۱۹ سال نرخ باسوادی۹۸.۲ درصد و تعداد بیسوادان باقی مانده ۱۹۰ هزار و ۵۰۰ نفر است. در گروه سنی ۱۰ تا ۲۹ سال نرخ باسوادی ۹۷.۳ درصد و تعداد بیسوادان ۶۶۸ هزار و ۸۰۰ نفر و در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال نرخ باسوادی ۹۷.۴ درصد و تعداد بیسوادان دو میلیون و ۶۹۲ هزار نفر است.

وی افزود: علت این آمارهای متفاوت این است که از سه گروه سنی ۱۰ تا ۱۹، گروه سنی ۱۰ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال آمار داریم که البته همپوشانی هم دارند. در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از این گروه‌ها نام برده شده است و بر اساس هر سه گروه سنی، آمارهایی ارائه می‌شوند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی وضعیت سوادآموزی اتباع را نیز تبیین کرد و گفت: نرخ باسوادی در این گروه ۶۷.۴ درصد و تعداد کل بیسوادان آنها ۶۰۰ هزار نفر است. اگر اتباع را از آمار کلی خارج کنیم می‌توان گفت که در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال نرخ باسوادی بالای ۹۵ درصد است.

باقرزاده با بیان اینکه رشد باسوادی در یک میانگین ۱۵ ساله جهانی یک درصد بوده است،اظهارکرد: این در حالیست که نرخ رشد عمومی باسوادی در سال‌های ۹۱ تا ۹۵ حدود ۲.۸۵ درصد و در مدت مشابه قبل از خود نیز  ۰.۲ درصد بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نهضت سوادآموزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۶۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض خروج از کشور در ۱۴۰۳ چقدر است؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، البته که زائران اربیعن که از ۱۵ مرداد تا ۱۵ شهریورماه امسال فقط از مرزهای زمینی به کشور عراق بروند، مالیات خروج نخواهند داد اما عوارض خروج زائران حج تمتع و عمره به ازای هر نفر ۱۷۲ هزار تومان خواهد بود.

با این حساب عوارض خروج از کشور در سال جدید نسبت به پارسال ۳۰ درصد افزایش یافته است. نکته مهم اینکه عوارض خروج از کشور برای سفر دوم به میزان ۵۰ درصد و سفرهای سوم و بیشتر به میزان ۱۰۰ درصد افزایش خواهد یافت.

پیش بینی شده درآمد دولت از محل عوارض خروج از مرزهای کشور ۴۳۶۲ میلیارد تومان باشد که نسبت به رقم ۳۴۳۱ میلیارد تومانی در لایحه بودجه سال قبل ۲۷.۱ درصد افزایش داشته است.

این گزارش می‌افزاید: در سال جاری دولت برای صدور، تعویض و تمدید گذرنامه برای همه سنین ۴۰۰ هزار تومان عوارض خواهد گرفت. البته هزینه های درج شده بابت کلیه خدمات قابل ارایه جهت صدور، تعویض و تمدید گذرنامه (از قبیل هزینه های پستی، حق الزحمه و نگهداشت دفاتر خدماتی، عکس بیومتریک و ...) بوده و اخذ هرگونه وجه دیگر ممنوع است.

کد خبر 844365 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها عوارض فرودگاه امام خمینی (ره) خبر مهم بودجه کل کشور

دیگر خبرها

  • ریزش ۴۹۹۹ واحدی شاخص کل بورس در انتهای معاملات سه‌شنبه
  • لحظه به لحظه با بورس / ریزش ۲۷۹۱ واحدی شاخص کل
  • ریزش ۲۷۹۱ واحدی شاخص کل بورس/ ۴۶۸ نماد در وضعیت قرمز
  • رشد ۱۰هزار و ۱۴۰واحدی بورس +نقشه
  • رشد ۱۰هزار و ۱۴۰ واحدی شاخص کل بورس در پایان معاملات یکشنبه
  • عوارض خروج از کشور سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • عوارض خروج از کشور در ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳ چقدر شد؟
  • اجرای طرح روستای باسواد در خراسان جنوبی
  • اعلام افزایش سنگین در عوارض خروج از کشور | هر نفر چند؟