Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - لندن – ايرنا – سفير جمهوري اسلامي ايران در دوبلين با اشاره به سفر هيات گروه دوستي پارلماني ايران به ايرلند گفت: سطح بالاي ملاقات‌هاي صورت گرفته نشان دهنده اين واقعيت است که طرف ايرلندي مصمم به توسعه همکاري ها با ايران است.

به گزارش ايرنا، مصطفي کواکبيان رئيس گروه دوستي پارلماني ايران و ايرلند دوشنبه گذشته در رأس هياتي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي براي ديدار با مقام‌هاي ايرلندي وارد دوبلين شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هيات ايراني در اين سفر علاوه بر ملاقات با همتاي ايرلندي، با نايب‌رئيس مجلس نمايندگان، رئيس مجلس سنا و رئيس کميسيون سياست خارجي، تجارت و دفاع مجلس ايرلند ملاقات کردند. افزون بر اين، ملاقات‌هاي جداگانه‌اي با وزير کشاورزي، شيلات، باغداري و وزير اشتغال، تجارت و نوآوري برگزار شد.
`مسعود اسلامي` روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ايرنا اين سفر را نخستين سفر رسمي هيات پارلماني ايران به ايرلند توصيف کرد که بلافاصله با شروع دوره جديد رياست جمهوري «مايکل دنيل هيگينز » صورت گرفت.
سفير جمهوري اسلامي ايران در دوبلين عنوان کرد که رئيس‌جمهوري ايرلند فضاي مناسبي را براي توسعه روابط خارجي ميان دو کشور ايجاد کرده‌ است.
وي اين سفر را در ادامه روابط پارلماني موفق و فعال بيان دو کشور اعلام کرد و بيان داشت: پيش‌ از اين رئيس مجلس سنا، رئيس قبلي مجلس نمايندگان و هياتي از اعضاي گروه دوستي پارلماني ايرلند به ايران سفر کرده بودند و اين اعزام در پاسخ به سفر هيات ايرلندي بود.
سفير کشورمان درباره اهميت سفر هيات پارلماني ايران به دوبلين گفت: در همه اين ملاقات‌ها، ديدگاه‌هاي جمهوري اسلامي ايران نسبت به مسائل منطقه‌اي و دوجانبه تشريح شد و طرف مقابل ابراز علاقه زيادي براي توسعه روابط نشان داد و درنهايت روساي دو گروه بيانيه مشترکي را امضاء کردند.
به گزارش ايرنا، روساي گروه‌هاي دوستي پارلماني ايران و ايرلند پنجشنبه گذشته با صدور بيانيه‌اي مشترک بر لزوم گسترش همکاري‌هاي دوجانبه تأکيد کردند.
در اين بيانيه آمده است: ما به فرصت‌ها و ظرفيت‌هاي ممتازي که براي توسعه همکاري بين ايران و ايرلند وجود دارد، اذعان داريم. لازم است اين ظرفيت‌ها و فرصت‌ها در زمينه‌هاي مختلف سياسي، اقتصادي، تجاري، علمي و فرهنگي محقق شوند.
بيانيه يادشده مي‌افزايد: حجم فعلي مبادلات تجاري سالانه بين ايران و ايرلند، حدود 140 ميليون يورو است که با ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي دو طرف متناسب نيست. حمايت از تجارت بيشتر و همکاري اقتصادي، لازمه تقويت همکاري بين دو کشور است.
روساي گروه‌هاي پارلماني دوستي ايران و ايرلند تأکيد کردند: ما ديدگاه‌هاي مشترکي در خصوص مسائل مهم بين‌المللي مانند امحاء سلاح‌هاي کشتارجمعي، ترويج چندجانبه گرايي و مخالفت با يک‌جانبه‌گرايي و مقابله با تروريسم داريم. ايران و ايرلند اهميت زيادي براي حل‌وفصل ديپلماتيک و صلح طلبانه بحران‌هاي منطقه‌اي و بين‌المللي قائل هستند.
در بخش ديگري از اين بيانيه، برجام دستاورد برجسته ديپلماتيک اعلام و طرف ايرلندي همگام با مواضع محکم ايران و اتحاديه اروپا، بر اهميت اجراي کامل آن تأکيد کرده است.
بيانيه يادشده مي‌افزايد: نظر به آثار و فوايد مهم ديدارهاي دوره‌اي پارلماني بين ايران و ايرلند، ما تعامل بيشتر و ديدارهاي مقامات ارشد دولتي دو کشور با رويکرد توسعه همکاري در سطوح دوجانبه و بين‌المللي را تشويق مي‌کنيم.
سفير کشورمان صدور اين بيانيه و سطح ديدارهاي صورت گرفته را نشان‌دهنده اراده طرف ايرلندي براي تعميق روابط با جمهوري اسلامي ايران توصيف کرد.
وي در پاسخ به سؤالي درباره دستاورد ملاقات‌هاي صورت گرفته اظهار داشت: محتواي گفت‌وگوها به صورتي بود که ما از موضوعات ذهني حرف نمي‌زديم بلکه هم در مورد مواضع سياسي‌مان شفاف و روشن حرف زديم و همدر مورد زمينه همکاري‌هاي اقتصادي از امکانات و بسترهاي موجود بحث کرديم.
اسلامي ادامه داد: البته پيگيري موضوعات در عرصه سياسي و اقتصادي به‌تدريج محقق خواهد شد اما [به‌طورکلي] سفر هيات‌هاي سياسي، گفت‌وگو و تماس‌هاي نزديک و محملي براي تعامل ايجاد کردن، به لحاظ ديپلماتيک حائز اهميت است و ما اميدواريم که پاسخ اين سفر در حدود 10 ماه ديگر از طرف ايرلندي داده شود و شاهد ثمرات بيشتري باشيم.
عليرضا رحيمي و الياس حضرتي نمايندگان تهران و زهرا ساعي نماينده تبريز در اين سفر کواکبيان را همراهي مي کردند.
شبد** هـ ن **9122
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۶۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم

به گزارش جماران؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.

داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • دفاع برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران