Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، این روزها شاهد گلایه مندی شهروندانی هستیم که به بیمارستان ها و مراکز درمانی  مراجعه می کنند و در مواجهه باپرستاران با برخوردهای خسته و ناامید کننده آنها مواجه می شوند. البته باید تاکید داشت هستند پرستارانی که با تمام سختی کار ،سعی در رفتار مناسب با بیماران و همراهان آنها دارند که آمار آنها کم هم نیست ولی رفتار مناسب پرستاران چگونه باید باشد و در صورت خروج از این نوع رفتار ، بیمار و یا همراهان بیمار چه باید بکنند؟

در این خصوص با دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفتگو کرده ایم که در ادامه خواهید خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بشیر خالقی، دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی برنا در انتقاد به رفتارهای نادرست اغلب پرستاران مراکز درمانی اظهار داشت: در عین حال که ما قدردان زحمات پرستاران عزیز هستیم اما آنها باید بدانند همیشه حق با بیمار است و همراهان بیمار نیز به دلیل اینکه عزیزانشان بر تخت بیمارستان با بیماری دست و پنجه نرم می کنند، وضعیت روحی مناسبی ندارند، بنابراین در این شرایطی که بیمار و همراه وی تنش ایجاد می کند، این زبان نرم و مهربان پرستار است که آبی روی آتش می شود.

وی تصریح کرد: درست است که برخی از بیماران و همراهان مشکل ساز می شوند، که در شرایط حاد قوانین برخورد متناسب با افراد خاطی را اجرا خواهد کرد اما در بسیاری ازمواقع به دلیل مشکلات کوچک کار بالا می گیرد که در این مواقع پرستاران باید مطابق با آموزه های خود، کنترل هوشمندانه بر رفتار داشته باشند تا به مراتب بیمار یا همراه بیمار را به آرامش دعوت کنند نه اینکه خود عامل درگیری شوند.

خالقی ادامه داد: چرا که این زحمتکشان شغل خود را پذیرفته اند و با علم به اینکه در محیط بیمارستان با افراد شاد و سرخوش مواجه نخواهند شد، حرفه خود را انتخاب و هر یک در نقطه ای مشغول به فعالیت شده اند، وظیفه پرستار، علاوه بر احیای بیماران، مهربانی و صبوری است در غیراینصورت رفتارهای نامناسبی که از سوی اغلب پرستاران در مراکز درمانی دیده می شود، به هیچ وجهه قابل توجیه نیست.

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان بیان داشت: درست است که فشار کار بر روی پرستاران خدوم کشور زیاد است اما باید گفت این فشار کار و نارضایتی از حقوق در حال حاضر در اکثر مشاغل ها وجود دارد و تنها مختص پرستاران نیست.

وی افزود: پرستاران عزیز باید بدانند رفتار نامناسب با بیمار و همراه بیمار، کادر پرستاری را تحت شعاع قرار داده و اعتماد مردم به آنها سلب خواهد شد، بنابراین این قشر زحمتکش قبل از هرگونه رفتار دور از شان، ابتدا به این موضوع  توجه کنند که قبل از ورود به مراکز درمانی قراردادی را امضاء کرده اند که رسالتشان در آن قید شده بود، گذراندن واحد های روانشناسی برای آموزش چگونگی کنترل خشم و رفتار مناسب در رشته تحصیلی این افراد گنجانده شده که اهتمام و بکارگیری از آن ضروری است.

خالقی در پایان گفت: برای کنترل رفتار و همراه بودن با صبر و شکیبایی، باید آموزش در کنار کار به طور مستمر برای کادر پرستاری انجام شود و همچنین مدیران بیمارستان فقط بر روی کاغذ پرستاران را از رفتارهای خشونت آمیز منع نکنند، خودشان وارد عمل شده و به منظور آگاهی از رفتار پرسنل، به بخش ها سرکشی کنند.

 

 

 

خبرنگار: هدی نتاج

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ایستگاه پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۶۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثمره مقاومت هوشمندانه در جنگ با تل‌آویو

  کار به جایی رسیده که بحران‌های جاری دراراضی اشغالی به نقطه اوج خودرسیده و این رژیم درسه سطح داخلی،منطقه‌ای و بین‌المللی با بحران‌های غیرقابل حل و پیچیده‌ای رو‌به‌رو شده است.دراین خصوص گفت‌وگویی با حسن عزالدین،عضو فراکسیون مقاومت پارلمان لبنان صورت داده‌ایم که از نظرتان می‌گذرد.

رژیم اشغالگر صهیونیست در روزهای نخست جنگ غزه مدعی تسلط بر میدان نبرد و رسیدن به اهداف اعلامی خود در این آوردگاه بود. با این حال اکنون پس از هفت ماه، این رژیم از دستیابی به اهدافی که نتانیاهو مدعی آنها بود عاجز مانده است. این ناکامی رژیم صهیونیستی را چگونه تحلیل می‌کنید؟
ابتدا وظیفه خود می‌دانم به روح پاک تمامی شهدای مقاومت در سراسر منطقه درود بفرستم، به‌خصوص هزاران شهیدی که در جریان جنگ غزه به دست رژیمی اشغالگر و کودک‌کش به شهادت رسیدند. واقعیت ماجرا این است که استیصال دشمن صهیونیستی در برابر جبهه مقاومت محرز بوده و این مرهون مقاومت ترکیبی صورت گرفته در طول هفت ماه اخیر است. مقاومت هوشمندانه و ترکیبی جبهه مقاومت علیه صهیونیست‌ها ثمر داده و این موضوع را نه‌فقط مقامات رژیم اشغالگر، بلکه حامیان غربی و منطقه‌ای آن نیز متوجه شده‌اند. اکنون تل‌آویو در وضعیتی قرار دارد که گذشت زمان، نه فقط موفقیت آن را تضمین نمی‌کند، بلکه تبدیل به عاملی جهت تشدید بحران در اراضی اشغالی شده است. بسیاری از اقدامات و رفتارهای نتانیاهو و دیگر مقامات رژیم اشغالگر در برهه کنونی، از آشفتگی روانی ناشی از این شکست نشأت می‌گیرد. این یک شکست سنگین و سرنوشت‌ساز است که تاثیر شگرفی در شکل‌دهی معادلات جدید در منطقه خواهد داشت. 
 
از معادلات جدید در منطقه سخن گفتید. این معادلات، بر چه مبنایی استوار است و آنها را براساس چه مولفه‌ها و متغیرهایی باید مورد تجزیه و تحلیل قرار داد؟ 

مصدر این تحولات را باید در گفتمان مقاومت پیدا کرد. هم‌اکنون مقاومت در اوج آمادگی قرار دارد و حقانیت آن در برابر رژیم خونخوار صهیونیستی نیز بر همگان به اثبات رسیده است. در مقابل، دشمن صهیونیستی آشفته به نظر می‌رسد و به‌دنبال ترسیم چشم‌اندازی است که عملا به آن دست نمی‌یابد. در مقابل، چشم‌انداز حرکت جمعی گروه‌های مقاومت، ایجاد منطقه‌ای عاری از مداخله‌گرایی و آشوب است. منطقه‌ای که رژیم اشغالگر و حامیان آن حتی اگر بخواهند، قدرت ایجاد بحران در آن را نداشته باشند. در این میان، ما شاهد اتصال اضلاع مقاومت به یکدیگر هستیم. به‌عنوان مثال، جبهه جنوب لبنان در راستای حمایت از ساکنان غزه فعال شده و همچنان فعال خواهد ماند. این قاعده در‌خصوص دیگر گروه‌های مقاومت نیز صادق است. همان‌گونه که دشمن نیز حس کرده، منظومه‌ای در منطقه ایجاد شده که نه‌فقط بازی رقبا و دشمنان را به‌خوبی پیش‌بینی و تحلیل می‌کند، بلکه در مواجهه با آن نیز قاطعانه و مدبرانه عمل می‌کند. مقاومت هوشمندانه، واژه‌ای است که رژیم اشغالگر و حامیانش از آن وحشت دارند، زیرا شکست آنها در جنگ اخیر غزه مرهون همین استراتژی و چارچوب است. 
 
طی روزهای اخیر تحولات معناداری علیه دشمن صهیونیستی رخ داده است. ازعملیات وعده صادق توسط جمهوری اسلامی ایران تا موشکباران پایگاه‌های رژیم اشغالگر صهیونیست توسط حزب‌ا...لبنان و دیگر گروه‌های مقاومت. پیام گویای این تحولات علیه رژیم اشغالگر چیست؟

قبل از این تحولات جدید، بارها گروه‌های مقاومت به رژیم اشغالگر و حامیانش هشدار داده بودند که در صورت توسعه دامنه جنگ، دستان مقاومت هرگز بسته نیست و برای پاسخ به هرگونه حماقت و اقدامی از سوی رژیم صهیونیستی آمادگی دارد. برخی در اراضی اشغالی تصور می‌کردند آنچه مقاومت می‌گوید، صرفا یک بیانیه یا ادعاست! اما در عمل مشخص شد که مقاومت قواعد بازدارندگی را هضم کرده و آن را نه‌فقط در گفتار رهبران خود، بلکه در میدان عمل تجلی می‌بخشد. این همان رمز اعتماد ملت‌های منطقه و حتی دنیا به گروه‌های مقاومت است. بهترین عبارتی که در برهه کنونی می‌توان روی آن تاکید کرد، این است که امت اسلامی و جبهه مقاومت در کمین رژیم اشغالگر است و در صورت بروز هر گونه حماقتی، چنان سیلی به دشمن خواهد زد که هرگز انتظارش را ندارد. قواعد استراتژیک در منطقه غرب‌آسیا تغییر کرده و دشمن ناچار است این تغییر را بپذیرد. 

دیگر خبرها

  • پورعلی‌گنجی دوباره پیراهن شماره هشت پوشید
  • احتمال سیلاب ناگهانی در گلستان؛ هم استانی‌ها از توقف در حاشیه روخانه‌ها دوری کنند
  • برای خلاص شدن از چربی شکم از این مواد غذایی دوری کنید
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • قدردانی رهبر انقلاب از عملکرد همراه با تدبیر نیروهای مسلح در حوادث اخیر
  • قدردانی فرمانده کل قوا از عملکرد همراه با تدبیر نیروهای مسلح در حوادث اخیر
  • ثمره مقاومت هوشمندانه در جنگ با تل‌آویو
  • هاآرتص: کابینه جنگ اسرائیل کنترل امور را از دست داده است
  • دشمنان در تلاش برای منفی جلوه دادن «طرح نور: هستند
  • تاکید استاندار تهران بر تقویت تعاونی‌ها