Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-23@08:58:36 GMT

مقایسه حقوق رئیس تلویزیون و بازیگران سیما

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۶۷۷۰

مقایسه حقوق رئیس تلویزیون و بازیگران سیما

روز گذشته مطلبی از عزت‌الله ضرغامی  رئیس اسبق تلویزیون منتشر شد که در آن از حقوق 9 میلیون و 600 هزار تومانی وی صحبت به میان آمد و این مسئله با واکنش‌های مختلفی در فضای مجازی مواجه شد.

اگرچه حقوق 9 میلیون و 600 هزار تومانی رئیس اسبق تلویزیون با آحاد جامعه هیچ سنخیتی ندارد و اکثر قشر متوسط مردم حقوق زیر  3 میلیون تومانی را دریافت می‌کنند اما جا دارد در این مقال دستمزد بازیگران تلویزیون هم  نیم نگاهی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امروز دستمزد بازیگران تلویزیون به عنوان نوک هرم آثار نمایشی در بالاترین سطح دستمزد‌های تلویزیونی قرار دارد طوری که قابل مقایسه با هیچ یک از اعضای خانواده تولید در سینما و تلویزیون و حتی حقوق حقیقی مدیران نیست.

جالب است بدانید معمولی‌ترین بازیگران یک سریال تلویزیونی برای هر ماه  فعالیت عددی نزدیک به هر ماه 15 تا 20 میلیون تومان قرارداد می‌بندد و جالب است  بدانید این عدد با چهره‌های متوسط و استار سینما که دستمزدشان از ماهانه 40 میلیون  تومان تا هر ماه 250 میلیون تومان هم می‌رسد قابل مقایسه نیست و البته این عدد با دیگر اقشار جامعه نیز مطابقتی ندارد.

شاید این سوال پیش بیاید که احتمالا بازیگران تمام سال را که مشغول کار نیستند این مطلب درست است اما برای کسی که 5 ماه حقوق 100 میلیونی دریافت می‌کند احتمالا 500 میلیون تومان می‌تواند زندگی‌اش را در یک سال تأمین کند.

البته این مسئله هم در  مورد همه بازیگران صدق نمی‌کند و همین امروز تعداد زیادی از بازیگران  سینما  و تلویزیون بیکار هستند و زندگی‌شان معطل اعداد و ارقامی است که شاید با ارقام بالا قابل مقایسه نباشد.

در روزگاری که برخی از بازیگران همزمان سر چند پروژه هستند بازیگرانی هم هستند  که مدت‌ها در خانه هستند و شرایط کار  کردن را ندارند و البته به خاطر جایگاه اجتماعی‌شان نمی‌توانند برای امرار معاش دست به هر کاری هم بزنند. با این اوصاف در این یادداشت بهانه‌‌ای بود تا در کنار حقوق رئیس اسبق سازمان سری بزنیم به  دستمزد گران‌ترین اعضای سینما و تلویزیون که قابل مقایسه با اقشار دیگر نیستند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون حقوق بازیگران ضرغامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۶۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر تعطیلی پنجشنبه‌ها در حقوق کارگران

علی اصغر عنابستانی با اشاره به جزئیات مصوبه این کمیسیون درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها گفت: با تعطیلی پنجشنبه‌ها در حقوق و دستمزد کارگران بخش دولتی تغییری ایجاد نخواهد شد و این مصوبه ارتباطی به بخش خصوصی ندارد.

به گزارش ایلنا، وی درباره اینکه برخی از فعالین کارگری ابراز نگرانی می‌کنند که با تعطیلی پنجشنبه‌ها امکان دارد کارگران با کاهش مزد روبرو شوند، چرا که میزان کار آن‌ها از ۱۷۴ ساعت به ۱۶۰ ساعت کاری کاهش پیدا می‌کند که همین امر سبب کاهش دستمزدشان می‌شود، گفت: ساختار کارگری در کشور چند مدل دارد، یک مدل کسانی هستند که قرارداد کارگری با دولت دارند؛ آن‌ها قطعا هیچ کاهش دستمزدی نخواهند داشت، زیرا مبنای آن‌ها قرارداد‌های کار معین است. این افراد ۴۴ الی ۴۲ ساعت کار با یک مزد معین می‌کردند، حالا ۴۰ ساعت کار با یک مزد معین انجام می‌دهند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای آن‌هایی که قرارداد‌های کارگری با بدنه دولت، دستگاه‌ها و شرکت‌های وابسته به دولت دارند که قطعا هیچ تاثیری (در مزد) نخواهد داشت. در بخش خصوصی هم قاعده و دستمزد کارگر مشخص است، اتفاقا اگر ۵ شنبه‌ها تعطیل و یک واحدی بخواهد مشغول به کار شود باید در واقع شیفت کاری بپردازد یعنی احتمال افزایش در ساختار دریافتی (نه دستمزد) کارگر می‌تواند به وجود بیاید.

وی افزود: توجه داشته باشید آن لایحه‌ای که دولت آورد و کمیسیون اجتماعی هم مصوب کرده است، صرفا برای بخش‌های مربوط به دستگاه‌های دولتی است و ارتباطی به بخش خصوصی و کارخانه‌های بخش‌خصوصی ندارد و آن‌ها لزوما با این لایحه پنج‌شنبه تعطیل نیستند، در واقع ما داریم قانون خدمات کشوری را اصلاح می‌کنیم، قانون مدیریت خدمات کشوری دایرمدار میزان کار کارمندان و کارگران وابسته به دستگاه‌های دولتی است و ما هیچ نگرانی از این جهت نداریم.

این عضو کمیسیون اجتماعی درباره این‌که یعنی با تصویب تعطیلی ۵ شنبه‌ها امکان افزایش دستمزد کارگران در بخش خصوصی وجود دارد و برای آن‌ها اضافه کار محسوب می‌شود، بیان کرد: بله، اگر بخش خصوصی بیاید خودش را وقف دهد و از بخش دولتی تبعیت کند و بخواهد ۵ شنبه را کار نکند و تعطیل کند آن وقت اگر جایی و واحدی ۵ شنبه نیاز به کار داشته باشد باید بیش از اضافه کاری یعنی شیفت کاری بپردازد.

عنابستانی درخصوص حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کمیسیون اجتماعی و احتمال تغییر در مصوبه دستمزد و حقوق کارگران، گفت: خیر، وزیر مبنایش این است مصوبه مزد بر اساس شاخص‌ها گرفته شده است و اکثریت اعضای شورای عالی کار هم آن را امضا کردند.

این عضو کمیسیون اجتماعی بیان کرد: با آن توضیحی که وزیر در کمیسیون داد مبنای وزارت کار تغییر جدیدی در مصوبه مزد نیست، البته برای حق مسکن چیزی جداگانه تصویب کردند تا به دولت ببرند که یک حق مسکن بیشتری را برای کارگری قائل باشند که آن هم یک فضای دیگری دارد و امکان دارد حق مسکن اضافه شود.

دیگر خبرها

  • وزیر کار درباره تغییر در نحوه تعیین حقوق کارگران چه گفت؟
  • عکس | بازیگران نون خ در اتاق گریم
  • بازیگران نون خ در اتاق گریم | عکس
  • افزایش دستمزد کارگران در مقایسه با کارمندان بیشتر بود
  • سوپرایز میلاد کی مرام در اکران عمومی آسمان غرب + عکس و فیلم
  • واکنش جالب مردم به معمای گزارشگر تلویزیون ؛ آن چیست که سبز است ... + فیلم
  • تاثیر تعطیلی پنجشنبه‌ها در حقوق کارگران
  • مقایسه حرف‌های خیابانی در وقت خداحافظی و جا زدن!
  • مستندی از تلویزیون راهی جشنواره هند شد
  • خیابانی:‌ حتی نمی‌خواهم بگویم صداو سیما خانه دوم من است ...