Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عزیزالله شهیدی‌فر مدیرکل جهادکشاورزی مازندران درآمل با اشاره به اینکه کم‌توجهی‌ها موجب شد تا توجیه اقتصادی تولید شیر در بین دامداران کم شود، گفت: این امر موجب شد تا تمایل دامداران مازندارنی به نگهداری دام‌ها کمتر شود.
وی با بیان اینکه مازندران دارای پتانسیل خوبی در کشور برای تولید شیر است، افزود: در سال‌های گذشته بی‌میلی و کم‌توجهی‌هایی به بخش لبنیات مازندران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهیدی فربا اشاره به کمک‌های جدی به دامداری‌های تولیدکننده شیر در سال‌های اخیر، گفت:۳۰ درصد از اعتبارات کم بهره اشتغال روستایی با بهره ۶ درصد به توسعه دامداری‌های گوشتی و گاوداری‌های شیری در مازندران اختصاص پیدا کرد.
مدیرکل جهادکشاورزی مازندران با بیان اینکه گاوداری‌های شیری دارای ۲۰ تا ۱۰۰ راس و بالاتر از آن در استان مازندران در حال راه‌اندازی است، ادامه داد: تا پایان سال شاهد افزایش کمیت و کیفیت شیر تولیدی استان مازندران برای واحد‌های لبنی فعال در استان هستیم.
وی با اشاره به اینکه تصمیم دولت در بحث نهاد‌های کشاورزی و خوراک دام تخصیص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی است، گفت: هیچگونه برنامه‌ای برای خارج کردن این محصولات از ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و افزایش آن وجود ندارد.
شهیدی‌فر با اشاره به اینکه عرصه قاچاق دام به کشور‌های همسایه در قیمت گوشت تاثیر گذاشته است، افزود: قیمت گوشت سفید با بالانس بسیار اندک در یک سال اخیر آنچنان افزایش قیمت نداشته و در مورد قیمت گوشت قرمز باید ساماندهی و برنامه‌ریزی بهتری انجام بگیرد.
انتهای پیام/ک


اختصاص اعتبار برای توسعه دامداری در مازندران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامداری قاچاق دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز

سیر و پیاز از محبوب‌ترین و پر خاصیت‌ترین سبزیجات هستند که در انواع غذا‌ها استفاده می‌شوند. سیر و پیاز طعم و مزه بی نظیری به غذا می‌بخشند و در هر چه خوشمزه‌تر کردن غذا‌ها نقش به سزایی دارند.

بسیاری از خانم‌ها سیر و پیاز را به مقدار فراوان تهیه کرده تا همیشه در دسترس باشند، اما گاهی پیش می‌آید که پیاز و سیر جوانه می‌زنند. جوانه زدن باعث تغییر رنگ و مزه سیر و پیاز می‌شود. در این مطلب روش‌های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز را آورده ایم. نگهداری نادرست از سیر و پیاز موجب خراب شدن آنها و جوانه زدنشان می‌شود. اگر می‌خواهید سیر و پیاز شما جوانه نزنند، نکات زیر را رعایت کنید.

سیر و پیاز را در دما مناسب نگهداری کنید:
بهترین دما برای نگهداری سیر و پیاز بین ۴ تا ۱۰ درجه سلسیوس یعنی بیشتر از دمای یخچال و اندکی کمتر از دمای یک اتاق است. سیر و پیاز را در انبار و جای خنک نگهداری کنید و در جای گرم قرار ندهید، زیرا گرما موجب جوانه زدن، نرم شدن و تغییر مزه پیاز و سیر می‌شود.

پیاز‌ها را در جای خشک نگه دارید:
رطوبت سبب خراب شدن و جوانه زدن سیر و پیاز می‌شود. پیاز‌ها را پس از خریداری سه هفته روی پارچه‌ای پهن کنید و در محیط گرم و خشک نگه دارید.

سیر و پیاز را در جای تاریک قرار دهید:
بهتر است محیط نگهداری سیر و پیاز همواره تاریک باشد و پیاز و سیر را در مقابل نورخورشید نگهداری نکنید. تغییرات در مقدار روشنایی می‌تواند موجب نوسانات دمایی نیز شود.

سیر و پیاز را در جای دارای تهویه قرار دهید:
هرگز سیر و پیاز را داخل پلاستیک نگه ندارید، زیرا عدم گردش مناسب هوا باعث ایجاد رطوبت و در نتیجه جوانه زدن پیاز یا پوسیدگی آن می‌شود. بهتر است آنها را برای جلوگیری از جوانه زدن در جایی مثل کیسه توری یا سبد سیمی نگه دارید که هوا در آن جریان دارد.

سیر و پیاز را جداگانه نگه دارید:
بهتر است فضایی کاملا جدا برای نگهداری سیر و پیاز اختصاص دهید و سیر و پیاز را دور از سایر میوه‌ها و سبزیجات نگهداری کنید. میوه‌های رسیده گاز اتیلن تولید می‌کنند که احتمال جوانه زدن را بالا می‌برد.

با پیازی که جوانه زده باید چه کرد؟
اگر پیاز جوانه و کپک زده است، آن را دور بریزید، اما اگر سالم است و تنها جوانه زده پیاز را دو نیم کنید و بقایای جوانه و ریشه را جدا کنید.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی خواندنی‌ها

دیگر خبرها

  • ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • مسیر چاه غلامعلی مسدود شد+ فیلم
  • مسیر چاه غلامعلی مسدود شد
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • (تصاویر) مرکز نگهداری و اشتغال معتادان
  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • بی توجهی دامداران و افزایش سرقت احشام در قم
  • هزینه نگهداری از پرخرج‌ترین خودروهای آمریکایی در حد خودروهای داخلی است!
  • تداوم نظارت بر فعالیت مشاوران املاک در قزوین