Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اجرای تونل کبیرکوه که از آن به عنوان طولانی ترین تونل غرب کشور نام برده می شود، سال 1389 با حضور وزیر وقت راه و ترابری آغاز شد و اکنون بعد از هشت سال اجرا و حدود 150 میلیارد تومان هزینه، پیشرفت فیزیکی آن کمتر از 70 درصد عنوان می شود.
این تونل حدود پنج کیلومتری، قرار است با گذر از دل سخت و دشوار دینار کوه و کبیرکوه، تسهیل گر ارتباط جنوب و شمال ایلام در قالب راه سوم یا میانه شود، راهی که از کارکردهای راهبردی برجسته درون استانی و فرااستانی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


راه میانه به موازات رشته کوه کبیرکوه با گذر و اتصال ایلام از مسیر ملکشاهی - دره شهر - آبدانان به دهلران و موسیان به جنوبی ترین نقطه استان منتهی شده و موجب بهبود ارتباط این شهرستان ها در محدوده استانی ایلام می شود.
بهره برداری از تونل کبیرکوه و راه میانه فراتر از کارکردهای درون استانی، ارتباط جاده ای جدید و مناسبی بین استان های کرمانشاه، لرستان و خوزستان و نیز مرز عراق در طرفین ایلام برقرار می کند که به عنوان بخشی از کریدور ارتباطی مرکز و شمال غربی به جنوب کشور حائز اهمیت است.
همه این موارد مهم نتوانسته زمان اجرای این طرح را کمتر کند و تونل کبیرکوه بعد از گذشت هشت سال از آغاز اجرا هنوز در کمرکش راه قرار دارد و این روند با امیدواری مردمی که چشم به راه اندازی این تونل دوخته اند، ناهمخوان است.
اعتبار ناکافی و توپو گرافی خشن کوهستانی به عنوان علت تاخیر احداث و کندی اجرای تونل کبیرکوه در جنوب استان ایلام عنوان می شود. دیگر آنکه عمده اعتبار تخصیصی و پیشرفت این طرح که در دولت دهم کلنگ زنی شده در دولت های یازدهم و دوازدهم محقق شده است.
طول تونل اصلی کبیرکوه بین شهرستان های دره شهر و آبدانان چهار هزار و 700 متر است که تاکنون از سمت آبدانان سه هزار و 250 متر آن حفاری شده است.
عملیات حفاری از سمت شهرستان دره شهر نیز شامل هشت تونل کوچک به طول یک هزار و 600 متر بوده که تاکنون یک هزار و 350 متر آن حفر شده است.

*پیشرفت 67 درصدی تونل کبیرکوه
فرماندار دره شهر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از تونل کبیرکوه به عنوان یکی از مهم ترین طرح های منطقه نام برد و اظهار داشت: اجرای این طرح به عنوان بزرگترین طرح تونلی غرب کشور تاکنون 67 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
علی اکبر شفیع زاده افزود: طرح تونل کبیرکوه شامل 6 تونل کوچک و سه زیرطاقی به مجموع طول یک هزار و 600 متر تونل فرعی و چهار هزار و 700 متر تونل اصلی است که در آینده استان را به بندرهای جنوبی کشور متصل و به روان سازی ترافیک در ایام اربعین هم کمک می کند.

**حفاری تونل امسال به پایان می رسد
مدیر کل راه و شهرسازی ایلام نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون برای اجرای تونل کبیرکوه به عنوان یکی از طرح های ملی استان ایلام، 150 میلیارد تومان هزینه شده است.
علی اصغر کاظمی با بیان اینکه حفاری تونل امسال به پایان می رسد، تصریح کرد: این طرح برای تکمیل شدن نیازمند 300 میلیارد تومان اعتبار دیگر است.
وی با اشاره به تلاش و پیگیری جدی برای تامین اعتبار مورد نیاز این تونل، ابراز امیدواری کرد که این پروژه که از حیث اجتماعی دارای اهمیت و کارکردهای موثر است، با تخصیص مناسب و اعتبار لازم در دولت دوازدهم افتتاح شود.
6034/7177
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف ترافیک دولت دهم راه و شهرسازی عراق تونل منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۷۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب و کار‌های جدید در بستر روستا‌ها شکل خواهد گرفت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز پنجشنبه در مراسم افتتاح طرح‌های برق منطقه‌ای سمنان در میامی ضمن بیان اینکه توسعه شبکه ملی ارتباطات و بهره‌مندی روستا‌ها از اینترنت پر سرعت راهی برای خارج شدن روستا‌ها از بن بست‌های اقتصادی است، ابراز داشت: با اتصال به شبکه اینترنت کسب و کار‌های جدید در بستر روستا‌ها شکل خواهد گرفت و اقتصاد آنها شکوفا خواهد شد.

عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن بیان اینکه در تلاش برای اتصال روستا‌ها به شبکه ملی ارتباطات هستیم، گفت: بیش از هفت هزار روستای کشور به شبکه ملی ارتباطات و اینترنت متصل شدند.

وی ضمن بیان اینکه به دلایل فوق اتصال روستا‌ها به شبکه اینترنت مورد پیگیری جدی این وزارت خانه است، افزود: در برخی روستا‌ها با نبود زیر ساخت‌های نظیر برق مواجه هستیم که این قدری کار را دچار چالش می‌کند.

زارع پور ضمن بیان اینکه طی دولت سیزدهم هفت هزار و ۱۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ملی ارتباطات و اینترنت متصل شدند، تصریح کرد: امیدواریم با توسعه زیرساخت‌های انرژی و ارتباطی بتوانیم تعداد بیشتری روستا را به این شبکه متصل کنیم.

وی افزود: با توجه به نامگذاری شعار سال می‌بایست زیر ساخت‌های لازم نیز فراهم شود تا مردم بدون محدودیت بتوانند در جهش تولید مشارکت کنند.

دیگر خبرها

  • گشایش دومین نمایشگاه نقاشی کُنار، درخت زندگی در دزفول
  • گشایش نمایشگاه آستان بقیع در حرم مطهر رضوی
  • «دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد
  • «دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» بازنگری و به شبکه بانکی ابلاغ شد
  • گشایش نمایشگاه هنر‌های تجسمی بنا‌های تاریخی ایران در عمارت مسعودیه  
  • کسب و کار‌های جدید در بستر روستا‌ها شکل خواهد گرفت
  • تکمیل طرح رانش محور ماربره به صالح آباد در گرو تخصیص اعتبار
  • اینفوگرافیک | تکمیل تونل خوانسار و راه های دسترسی به آن
  • پرداخت بیش از یک هزار فقره تسهیلات اشتغال در ایلام
  • تخصیص ۱۲۸ میلیارد تومان برای جاده یاسوج به سی‌سخت