Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه جابه‌جا کردن سؤالات امتحان آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی جرم محسوب ‌می‌شود،‌گفت: در برخی استانها با متخفان در این زمینه برخورد شده است. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۹ اجتماعی پلیس نظرات - اخبار اجتماعی -

سردار تقی مهری در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا درباره برخورد با فروشندگان سؤالات آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی در فضای مجازی اظهار کرد: فروش سؤالات آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی جرم محسوب می‌شود و قطعاً پلیس با متخلفان برخورد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا خاطرنشان کرد: سؤالات امتحان آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی به نحوی طراحی شده که در بسیاری از مراکز برگزاری آزمون، از سامانه رایانه‌ای استفاده شود و کنترل صورت گیرد؛ تعداد سؤالات طراحی شده به صورت نرم‌افزاری بسیار بالا بوده و رایانه به صورت سیستمی سؤالات را به داوطلبان ارائه می‌دهد.

وی ادامه داد: در شهرک آزمایش، حین برگزاری آزمون، سؤالات هر فرد با فرد کناری‌اش متفاوت است.

رئیس پلیس راهور ناجا متذکر شد: جابه‌جا کردن سؤالات امتحان آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی جرم محسوب ‌می‌شود البته به گونه‌ای طراحی صورت می‌گیرد که این نوع اقدامات بی‌اثر باشد و در برخی استانها با متخفان برخورد شده است.

نگرانی پلیس از احتمال افزایش مجدد تلفات سوانح رانندگی/ زمستان سختی در راه استرفتار کارکنان پلیس به صورت مداوم ارزیابی می‌شود

انتهای پیام/

R1370/P1014142/S2,21/CT1 واژه های کاربردی مرتبط راهور

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راهور راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۷۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سؤالات کنکور

رئیس پلیس فتای فراجا به تشریح اقدامات این پلیس در زمینه ارتقاء امنیت آزمون‌های کنکور سراسری پرداخت و گفت که بیش از ۳۰۰ فقره تارنمای فعال در زمینه تبلیغ فروش سؤالات آزمون سراسری شناسایی شده است.

به گزارش تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتای فراجا اظهار کرد: با توجه به حساسیت مربوط به ایام کنکور و پیرو مجموعه اقدامات سال گذشته از ابتدای سال جاری پلیس فتای فراجا ضمن هدایت و نظارت عملیاتی کلیه رده‌های پلیس سایبری در سراسر کشور در زمینه ارتقاء امنیت آزمون‌های کنکور سراسر نوبت اول اردیبهشت 1403 اقدام کرده است.

وی ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی و رصدهای تخصصی بالغ بر 300 نشانگاه مجرمانه مورد شناسایی قرار گرفته است که از این تعداد 80 مورد موضوع تحت اقدام عملیاتی بوده و تعداد 20 نفر از مدیران و گردانندگان اصلی این صفحات، کانال و اکانت که مدعی فروش و واگذاری سؤالات کنکور سراسری سال 1403 با قبولی تضمینی در کنکور و آزمون و یا واگذاری ادوات تقلب‌افزار بوده‌اند دستگیر شده‌اند و برای سیر مراحل قانونی پرونده‌شان به مرجع قضایی ارجاع شده است.

مجید با اشاره به اینکه اقدامات لازم برای شناسایی سایر مرتکبان و مجرمان در این رابطه در حال اجراست، افزود: برابر رصدهای صورت‌گرفته و تحلیل روش‌های کلاهبرداری افراد مذکور مشخص شده است دریافت رمزارز و مسکوکات طلا و سکه نیز یکی از روش‌های دریافت وجوهات از سوی مجرمان بوده است، تا کنون در این رابطه بالغ بر 60 میلیارد ریال معادل رمزارز و تعداد 50 قطعه انواع سکه طلا از این افراد کلاهبردار، کشف و ضبط شده است.

وی با اعلام صریح این موضوع "تا کنون هیچ‌گونه نمونه سؤال از متهمان و مجرمان مرتبط با کنکور سراسری کشف نشده است."، گفت: یکی از شگردهای این افراد واگذاری نمونه سؤالات ادوار گذشته است.

رئیس پلیس فتای فراجا خاطرنشان کرد: این افراد کلاهبردار در بسیاری از موارد پس از دریافت وجوهات از پاسخگویی به متقاضیان و مال‌باختگان امتناع می‌کنند، لذا هموطنان گرامی ضمن حفظ هوشیاری به هیچ عنوان فریب این افراد را نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پلیس: شناسایی هزار قلم ابزار تقلب در کنکور هشدار پلیس فتا به کنکوری‌ها ماجرای فروش سوالات آزمون وکالت؛ وقتی با ۲۰ میلیون تومان می‌توان وکیل شد!

دیگر خبرها

  • بی احتیاطی جان راکب موتورسیکلت در صومعه سرا را گرفت
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور ، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور، امتحان نهایی و تجهیزات تقلب در تهران
  • دستگیری ۱۸ مدعی فروش سؤالات کنکور در تهران
  • پلیس راهور: قانون افزایش جرایم راهنمایی و رانندگی ابلاغ نشده است
  • بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سؤالات کنکور
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • سردار حسینی: قانون افزایش جرایم راهنمایی و رانندگی ابلاغ نشده است
  • برخورد قضایی با متخلفان انتخاباتی در لرستان