Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@23:13:36 GMT

سریال ادامه دار انتخاب شهردار جهرم

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۸۰۲۲

سریال ادامه دار انتخاب شهردار جهرم

شیراز-ایرنا- عبدالحسین کرم‌ پور که شورای شهر جهرم 11 آذر 97 او را به عنوان شهردار جدید جهرم معرفی کرده بود، استعفانامه اش یک هفته بعد وصول شد تا سریال انتخاب شهردار این شهر، همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالحسین کرم ‌پور شهردار پیشنهادی جهرم که با رأی مثبت تمام هفت عضو شورای این شهر انتخاب شده بود، قبل از امضای حکم شهرداری‌ اش در استانداری فارس، استعفا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیش از کرم پور، حسین قائدی و عباس منزه نیز انصراف خود را از تصدی پست شهرداری جهرم اعلام کرده بودند.
به این ترتیب شورای پنجم شهر جهرم باید برای بار چهارم با هدف انتخاب شهردار این شهر به شور بنشیند که این یک رکورد محسوب می‌شود.
کرم پور متولد ١٣٥٥ بوشهر و دانش ‌آموخته دکتری مدیریت از دانشگاه شهید بهشتی تهران و عضو هیات علمی دانشگاه شیراز بود و در کارنامه وی عضویت هیات علمی دانشگاه سمنان و دانشگاه صنعتی مالک اشتر دیده می‌شود.
وی طی سال های ٩٢تا٩٦ مشاور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بود و در زمینه برنامه‌‌ریزی‌های کلان طرح‌های اقتصادی، سرمایه‌گذاری، صادرات و منابع انسانی فعالیت داشت.
کرم ‌پور، پس از عباس منزه به عنوان شهردار جهرم انتخاب شد.
عباس منزه، شهردار پیشین جهرم که اعضای پنجمین دوره شورای اسلامی جهرم او را چهارم آبان 96 به عنوان شهردار این شهر انتخاب کردند، در یک ماه منتهی به مهر 97 چهار بار استعفای خود را به این شورا ارائه کرد و در نهایت شورای اسلامی جهرم، هجدهم مهر این سال با استعفای او موافقت کرد.
با پذیرش این استعفا، شورای شهر جهرم با رأی اکثریت اعضا، مسعود مومنی که معاون مالی و اداری، معاون خدمات شهری و ریاست سازمان آتش‌ نشانی شهرداری جهرم را در کارنامه خود داشت، به ‌عنوان سرپرست شهرداری جهرم معرفی کرد.

** اقتضائات و استعفا
کرم پور به دلیل آنچه وی «اقتضائات پیش‌آمده» نامید، به جهرم نیامده، استعفا کرد.
نامه استعفای شهردار منتخب جهرم 18 آذر ماه وصول شد و اندکی کمتر از یک هفته با این استعفا موافقت شد.
کرم ‌پور در استعفانامه خود به رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر جهرم نوشت:با توجه به مسائل و اقتضائات پیش‌آمده و به منظور تداوم یکدلی در بین مردم شهر جهرم و احترام به افکار عمومی و تأکید مردم و مسئولین شهر بر لزوم به کارگیری افراد بومی در حوزه شهرداری، ضمن عذرخواهی، انصراف خود را از تصدی پست شهرداری جهرم اعلام می کنم.

** شورای شهر جهرم: برای انتخاب شهردار، دقیق بودیم
پیش از این شورای اسلامی شهر جهرم طی بیانیه ‌ای درباره انتخاب شهردار اعلام کرده بود: پس از استعفای شهردار جهرم(عباس منزه)، شورای اسلامی شهر بلافاصله پس از تعیین سرپرستی، کار خود را در زمینه رایزنی با کلیه صاحب نظران ملی و استانی آغاز کرد.
شورای شهر جهرم افزود: جمع ‌آوری اسامی بیش از 20 نفر از شخصیت ها با ویژگی‌های مختلف با سطح تحصیلات متفاوت، تفکرات سیاسی و اجرایی مختلف و سوابق اجرایی متفاوت حاصل تلاش اعضای شورا در این مرحله بود که به مرور سوابق و مشخصات ایشان از مراکز مختلف استعلام و در جلسه شورا قرائت شد و پس از بحث و بررسی مقرر شد نامبردگان توسط نمایندگان شورای شهر دعوت شوند.
دربیانیه شورای شهر جهرم عنوان شده که متأسفانه به دلایلی تعدادی از کاندیداهای پیشنهادی در همان مراحل نخست انصراف خود را از حضور در این عرصه اعلام کردند که این امر در جای خود قابل بحث است و نکته قابل توجه در همه این مراحل اتفاق نظر اعضا بر پرهیز از موضع‌ گیری‌های سیاسی در گزینش افراد بود. حضور چهره‌هایی صرفاً اجرایی همچنین از بین نیروهایی بومی و غیربومی و حتی از بین بانوان، نشان ‌دهنده تلاش اعضا برای حفظ بی‌طرفی در گزینش نیرویی کارآمد برای سکانداری این جایگاه بود.
شورای اسلامی شهر جهرم افزوده است: متأسفانه برخی افراد عدم اطلاع ‌رسانی در زمینه چگونگی رایزنی‌ها و حضور چهره‌های متعدد در جمع شورا را به رکود و بی ‌تحرکی تعبیر نموده‌اند، لیکن باید اذعان نمود که انتخاب شهردار در این دوره یکی از پر ‌تلاش‌ ترین و دقیق ‌ترین مراحل خود را با توجه به تجارب دوره‌های گذشته پشت سر گذاشته است و ان‌ شاءالله با دعای همه شهروندان، یکی از بهترین انتخاب‌های خود را از بین گزینه‌های متخصص، متعهد و آشنا به مسائل شهر و شهرداری و صاحب نظر، شاهد باشیم.

** دلسوزان شهر
پس از انتخاب عبدالحسین کرم‌ پور به عنوان شهردار جهرم، نامه ای با امضای «جمعی از دلسوزان شهر مظلوم جهرم» به امام جمعه و فرماندار جهرم نوشته شد که با حدیثی از علی بن ابیطالب(ع) آغاز شده و از قول ایشان پوزش خواهی مکرر نشانه منافق دانسته شده و آمده است: شورای شهر جهرم برای بار سوم در انتخاب بهترین گزینه موجود برای نشستن بر منصب شهرداری کهن شهرِ جهرم مردود شد.
در این نامه افزوده شده است: در فاصله‌ استعفای شهردار پیشین تاکنون و با وجود تاکیدات محترم و مدبرانه‌ امام جمعه عالی‌قدر شهر، توصیه‌ خیرخواهانه‌ فرماندار محترم و رهنمودهای همه‌ بزرگان و دلسوزان شهر در اظهارنظرها مبنی بر انتخاب بهترین گزینه و ترجیحا گزینه‌ بومی توانمند در انتخاب شهردار، متاسفانه و با رویکرد لجبازانه و خودمحورانه‌‌ شورای شهر، گزینه‌ای غیربومی و بدون سابقه‌ اجرایی موفق از جعبه‌ جادویی شورا خارج و به عنوان شهردار جهرم اعلام شد.
در این نامه پرسیده شده است:آیا اعضای شورای شهر جهرم، نماینده‌ شهروندانی غیر از شهروندان جهرم هستند؟ آیا جهرم از بسیاری از شهر‌های دیگر کشور که در سالیان اخیر در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته‌اند چیزی کم دارد که منصب قفل‌شده و بدهکار شهرداری، باید همچنان در انسداد باقی بماند؟ آیا جهرم شایسته‌ یک شورای شفاف و تخصص محور نیست که خروجی آن فردی شایسته و متخصص باشد؟ چرا در میان گزینه‌های نهایی تعیین شهردار یکی از مهم‌ترین شهرهای نیمه‌ جنوبی کشور، نباید سهم نیروهای بومی توانمند بیش از سایرین باشد؟
نامه «جمعی از دلسوزان شهر مظلوم جهرم» از آنچه جولان خودسری‌های منفعت محور شورای شهر جهرم، تضعیف، تخریب و پسرفت شهر در کوتاه مدت و بلند مدت، استفاده غیرکارشناسانه شورا از موقعیت قانونی خود و بدون در نظر گرفتن مصالح شهر
سخن گفته شده است.

** انتخاب بر مبنای هیچ
پس از نامه جمعی از دلسوزان شهر، نامه‌ای سرگشاده‌ای با عنوان «انتخاب برای هیچ» نیز در فضای مجازی منسوب به یکی از فعالان سیاسی جهرم 21 آذر ماه منتشر شد که در آن آمده است:شورای پنجم نه تنها در انتخاب شهردار ناکام به نظر می‌رسد که حتی در درک اهمیت موضوع نیز ناتوان است.
در این نامه آمده است:انتخاب شهردار بر مبنای هیچ استوار است و شورای شهر از جسارت، شجاعت و قاطعیت لازم در انتخاب و دفاع از آن برخوردار نیست.اگر شورای شهر جهرم می‌خواهد در مدت باقی‌مانده، در برابر افکار عمومی پاسخ قانع‌ کننده‌ای برای اعتماد آسیب‌ دیده داشته باشد، باید در چهارمین تصمیم خود با انتخابی هوشیارانه و شجاعانه و فارغ از خط و خطوط‌ سیاسی، مافات را جبران کند.

** 15 شهردار در 40 سال
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی 15 نفر به عنوان شهردار یا سرپرست برای مدت چند ماه تا چند سال بر کرسی شهرداری جهرم تکیه زدند و اگر کرم پور می ماند و استعفا نمی داد شانزدهمین شهردار جهرم می شد.
شهریور 97 بیش از چهارماه از تشکیل شورای شهر جهرم می‌گذشت که خبر رسید اعضای شورا پس از حرف و حدیث‌ها و اختلاف نظرات بر سر انتخاب شهردار، حسین قائدی، شهردار زرقان شیراز را با چهار رأی موافق و سه رأی مخالف به عنوان شهردار جهرم برگزیده‌اند.
این انتخاب با وجود آنکه گفته شد با بررسی‌ها و جلسات و مشورت‌های اعضای شورای شهر صورت گرفته به سرانجامی نرسید. پس از چندی در نامه ‌ای که از استانداری فارس به عنوان مرجع تأیید کننده حکم انتصاب شهردار جهرم به شورای این شهر ارسال شد،موضوع در پیچ و خم اداری افتاد.
در این نامه اعلام شد تا زمان رسیدگی و تعیین تکلیف حکم قطعی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان استانداری فارس و واحدهای تابعه درباره حسین قائدی که در محکمه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری کشور مطرح است، امکان اظهار نظر قطعی در مورد شرایط احراز و صدور حکم انتصاب نامبرده مقدور نیست.
در این نامه از شورای شهر جهرم خواسته شده بود برای خروج از بلاتکلیفی ظرف مدت 48 ساعت فرد دیگری را برای تصدی این پست معرفی کنند.
مهلت 48ساعته دو ماه به درازا کشید تا مجدداً با همان اکثریت آرای چهار به سه اعضای شورای شهر جهرم، عباس منزه، ‌شهردار سابق نی‌ ریز فارس به عنوان شهرداری جهرم منصوب شود و همگان امیدوارانه چشم به هدایت منزه، فرهنگی باسابقه نی‌ریزی داشته باشند.
قصه انتخاب شهردار جهرم داشت به فراموشی سپرده می‌شد که خردادماه 1397 ماجرای دستگیری تعدادی از اعضای شورا و کارمندان شهرداری جهرم رسانه‌‌ای شد و رئیس کل دادگستری استان فارس آخر خرداد 97 در جمع خبرنگاران اعلام کرد: 11نفر از اعضای شورای اسلامی و شهرداری جهرم در یک پرونده تخلف مالی و فساد اداری تحت تعقیب هستند و این پرونده در حال رسیدگی است و اتهام متهمان اختلاس، اخذ رشوه، سندسازی، ایجاد فرایند صوری در معاملات و اعمال نفوذ بر خلاف قوانین است.
علی القاصی مهر گفت: تعدادی از مدیران و کارشناسان شهرداری جهرم و شماری از پیمانکاران و مراجعان به شهرداری در این پرونده به عنوان متهم تحت تعقیب قضایی قرار دارند.
وی افزود: برخی از مدیران مالی شهرداری جهرم و اعضای کمیسیون ماده 5 کارکنان اداره املاک شهرداری، کارپردازان و اعضای شورای اسلامی این شهر نیز از متهمان هستند.
وی اضافه کرد: یکی از افرادی که در این پرونده نقش اصلی داشته است اکنون در بازداشت موقت است و بقیه افراد با قرار وثیقه و تأمین آزاد هستند و پرونده در مرحله تحقیقات قضایی قرار دارد.
گذشته از این، بدهی سنگین بیش از 20میلیاردتومانی شهرداری جهرم به افراد حقیقی و حقوقی و خرابی کارخانه آسفالت جهرم و... نیز بیش از پیش بر حواشی‌های شهرداری جهرم دامن ‌زد.
یک ‌سال از شهردارشدن عباس منزه در جهرم ‌گذشت تا اینکه اواسط مهر 97 رئیس شورای شهر جهرم استعفای رسمی او را اعلام کرد.
به گفته حمید شاکری، عباس منزه چهار بار استعفای خود را در یک ماه اخیر به شورای اسلامی شهر جهرم ارسال و دلیل آن را مشکلات خانوادگی و بازنشستگی اعلام کرده بود.

** گفته های مسئولان جهرم
امام جمعه جهرم هفتم آبان 97 با اشاره به استعفای عباس منزه شهردار این شهر که هجدهم مهر ماه 97 از سوی شورای اسلامی جهرم پذیرفته شد، گفت: این شورا باید در انتخاب شهردار دقت کند و سرعت عمل بیشتری در این زمینه داشته باشد تا در امور شهر خللی ایجاد نشود.
حجت‌ الاسلام محمدحسین مدبر، در نشست هم‌اندیشی که با حضور مسئولان شهرستان جهرم برگزار شد، افزود: شورای اسلامی این شهر باید فردی با تجربه و آشنا به قوانین را انتخاب کند که سابقه مدیریتی داشته باشد چرا که فرصت ریسک مجدد نداریم و مردم را هم نباید بیش از این منتظر بگذاریم.
معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه شهرستان جهرم هم در این نشست گفت: با توجه به اینکه یکی از مهمترین وظایف شورای اسلامی شهرها، انتخاب شهردار است، انتظار داریم اعضای شورای شهر جهرم هر چه زودتر برای انتخاب شهرداری با تجربه و با پیشینه ای موفق اقدام کنند.
علیرضا صحراییان، بر هم افزایی شهردار آینده با مردم و پرسنل شهرداری تاکید و بیان کرد: آبادانی شهر جهرم در گرو وحدت و همدلی بین اعضای شورای شهر، مسئولان و مدیران اجرایی این شهرستان است.
فرماندار ویژه شهرستان جهرم اظهار داشت: شورای اسلامی شهر جهرم باید اختیارات اجرایی را به شهردار تفویض و با دقت بر عملکرد او نظارت کند.
شهرستان جهرم در 193کیلومتری جنوب شرق شیراز قرار دارد.
9910 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي انتخاب شهردار استعفاي شهردار شهرستان جهرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۸۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاین دوم بام ایلام احداث می‌شود

شهردار ایلام با اشاره به ضرورت بهسازی و نگهداری از مجموعه تفریحی رفاهی بام ایلام گفت: اجرای این طرح موجب زیبایی و پذیرش گردشگر خواهد شد و در نظر داریم لاین دوم بام ایلام نیز احداث شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، افشین مظفری امروز _سه‌شنبه بیست و هشتم فروردین‌_ در حاشیه بازدید از بام ایلام با بیان اینکه ترمیم، بهسازی و نگهداری مجموعه تفریحی رفاهی در دستور کار شهرداری قرار می‌گیرد، اظهار کرد: در نظر داریم لاین دوم بام ایلام احداث شود.

وی افزود: سازمان‌ها و ادارات متولی در اسرع وقت با شناسایی نواقص و کمبودها در راستای زیباسازی بام ایلام با شهرداری همکاری کنند.

در ادامه سعید انوری، عضو شورای اسلامی شهر ایلام هدف شورا و مدیریت شهری را خدمت بی منت به شهروندان دانست و خاطرنشان کرد: این امر مهم را با دل و جان پذیرفتیم و درخواست شهروندان مبنی بر توسعه، تجهیز، بهسازی بام ایلام در اسرع وقت انجام خواهد شد.

وی اضافه کرد: تمام دغدغه مدیریت شهری و مجموعه کارکنان شهرداری توسعه و عمران شهر ایلام است.

به گزارش ایمنا، به دنبال درخواست شهروندان مبنی بر بعضی مشکلات پیش آمده برای بام ایلام، شهردار و عضو شورای اسلامی شهر ایلام به اتفاق معاونان زیربنایی و خدمات شهری شهرداری از منطقه بام ایلام بازدید کردند.

کد خبر 745025

دیگر خبرها

  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • دوره آموزشی ویژه شورا‌ها در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • آغاز ساخت شهرک مسکونی بونیز جهرم
  • برنامه پشتیبانی شهرداری تهران برای دور دوم انتخابات مجلس
  • آغاز عملیات احداث شهرک جدید بومیز جهرم در آینده نزدیک
  • واکنش شورا به توهین یک مدیر زاکانی /خط قرمز ما ادب است
  • رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه انتخاب شد
  • شهرداری موافق تلفیق منوریل و خط ۲ مترو قم است
  • لاین دوم بام ایلام احداث می‌شود